pişmanlık mı özlem mi bilmiyorum bana akıl verin lütfen :(

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
bir yıldır tanıdığım birisi var zamanla sohbetlerimiz ilerledi ve hoşlanmaya başladım onun tavırları sohbeti o kadar sıcak ve hoştu ki beni mutlu ediyordu.
son zamanlarda onun değişmesi üzerine burada ki arkadaşalrdan da destek fikir aldım kendim de emin olunca sildim her yerden.
galiba sildim diyerek kendimi kandırdım ben de bilmiyorum.
bana karşı değişti üstelik ben onu faceden felan silince nedeni bile sormadan ilk gördüğü yerde laf soktu.
belki br anlık sinirle yaptı bilmiyorum.
bense şimdi pişman değilim belki ama ne bileiym yine de bir özlem var içim de.
bir yanım diyor ki ekle mesaj at konuş özür dile fevri davrandım diye.
bir tarafım da gurur yapıyor böyle gitsin gittiği yere kadar elleme diyor.
ben ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
zaman zaman onun hoş sohbetini onu özlüyorum aslında.
bu hissettiklerim ne ben de bilmiyorum çıkmazda gibyim sanki.
bana akıl verin lütfen...:14:

bana akıl verecek kimsecikler yok mu.. :/

Bence de biraz ani bir karar olmuş seninki.
Onunla konuşup sorabilirdin.
Baktın yine öyle davranıyor, bu da seni rahatsız ediyorsa konuşmazdın kendini biraz çekerdin mesafe koyardın olur biterdi.
Onu silmen şimdi aklının karışmasına sebep olmuş.Pişmanlık değil de daha çok özlem diyelim.

Bence de biraz ani bir karar olmuş seninki.
Onunla konuşup sorabilirdin.
Baktın yine öyle davranıyor, bu da seni rahatsız ediyorsa konuşmazdın kendini biraz çekerdin mesafe koyardın olur biterdi.
Onu silmen şimdi aklının karışmasına sebep olmuş.Pişmanlık değil de daha çok özlem diyelim.

doğru özlem var ister istemez...
bundan sonrası için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum kafam çok karışık bu ara gerçekten ..

doğru özlem var ister istemez...
bundan sonrası için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum kafam çok karışık bu ara gerçekten ..

Bence kafanı başka şeylerle oyalamalısın canım.
Onun değiştiğine nasıl kanaat getirdin bilmiyorum tabi ama dediğim gibi araya biraz mesafe koysaydın keşke.
Hemen silmeseydin. Gerçi onun da sana laf sokması seni önemsediğini düşündürdü bana..

Bence kafanı başka şeylerle oyalamalısın canım.
Onun değiştiğine nasıl kanaat getirdin bilmiyorum tabi ama dediğim gibi araya biraz mesafe koysaydın keşke.
Hemen silmeseydin. Gerçi onun da sana laf sokması seni önemsediğini düşündürdü bana..

onun değişiminden iki ay sonra felan sildim ben onu.
o da işte ilk gördüğü yerde laf soktu bana resmen sildim diye üstelik.
önemsiyor mu bilmiyorum umarım öyledir.

onun değişiminden iki ay sonra felan sildim ben onu.
o da işte ilk gördüğü yerde laf soktu bana resmen sildim diye üstelik.
önemsiyor mu bilmiyorum umarım öyledir.

Biraz zamana bırak bence canım.Madem silmişsin arkasında dur yaptığının.
Baktım yok olmuyor, ozaman konuşursun fevri davrandım afedersin üzgünüm vs. vs. :31:

Biraz zamana bırak bence canım.Madem silmişsin arkasında dur yaptığının.
Baktım yok olmuyor, ozaman konuşursun fevri davrandım afedersin üzgünüm vs. vs. :31:

haklısın canım teşekkür ederim desteğin ve önerilerin için...

Bence bu duygularınız yalnızlıktan yani baska biri gelse unutursunuz onu diye düşünüyorum.

belki de olabilir.
bu kişinin doğru kişi olduğuna inanmıştım ama olmadı.
biraz zaman geçse unuturum belki de kim bilir..

eğer sana gerçekten ilgisi olsaydı, silmene çok üzülür bunun nedenini sorgulardı laf sokmak yerine. bence hislerinle hareket ederek en iyisini yapmışsın. zaten seninle iletişim kurmak istiyorsa kurar, ben sildim ettim diye sakın üzülme. eğer onun ilgilendiği sensen, zaten sana ulaşır..:ssz:

eğer sana gerçekten ilgisi olsaydı, silmene çok üzülür bunun nedenini sorgulardı laf sokmak yerine. bence hislerinle hareket ederek en iyisini yapmışsın. zaten seninle iletişim kurmak istiyorsa kurar, ben sildim ettim diye sakın üzülme. eğer onun ilgilendiği sensen, zaten sana ulaşır..:ssz:

çok haklısın canım.
sorgulayabilirdi sorabilirdi ama o onun yerine laf sokmakla yetindi bu benim de gücüme gitti.
istese ulaşabilir de zor değil bu durum.

konunuz her neydi bilmiyorum ama keşke zamanında iki kere düşünseydiniz...

emin değilmişsiniz aslında silerken, anlık hareketlerle silmenin kızıp küsmenin, kırıcı sözler sarf etmenin bir ömür bedelini çeken çok sayıda insan mevcut...

gerçekten özlüyorsanız ve aranızdaki sevgiye inanıyorsanız elinizden geleni yapın..

yaptığınıza bozulmamış olsaydı, size karşı ilgisi olmasaydı laf sokmazdı...

biraz erkek mantığıyla bakmakta yarar var bence...

seven ve işi inada bindiren erkek modeli.... laf sokuyor işte :34:

Son düzenleme:
konunuz her neydi bilmiyorum ama keşke zamanında iki kere düşünseydiniz...

emin değilmişsiniz aslında silerken, anlık hareketlerle silmenin kızıp küsmenin, kırıcı sözler sarf etmenin bir ömür bedelini çeken çok sayıda insan mevcut...

gerçekten özlüyorsanız ve aranızdaki sevgiye inanıyorsanız elinizden geleni yapın..

yaptığınıza bozulmamış olsaydı, size karşı ilgisi olmasaydı laf sokmazdı...

biraz erkek mantığıyla bakmakta yarar var bence...

seven ve işi inada bindiren erkek modeli.... laf sokuyor işte :34:

o an sinirle yaptım bu durumu.
dediğin gibi anlık oldu.
şimdi ise pişman mıyım özlüyor muyum bilmiyorum.
içimde bitmemiş bişeyler var ona eminim.
teşekkür ederim ayrıca canım önerin ve desteğin için

Back
X