Pişmanlık

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.755
1.144
698
Ankara
Arkadaşlar ben yıllar önce burnumdan ameliyat oldum. Sonuç malumunuz olacağı üzere felaket oldu. Burnum bir enkaz gibi. Bir kere doktor kemeri o kadar oymuş ki aplak duruyor iki kaşın arası. Burun kemerim bariz biçimde yamuk, gerçi ortada kemer denen bir şey de yok. Yamuk olduğu için bir tarafı içe doğru çökük durumda. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de pollybeak denen gaga burun deformasyonu var. Burnun ortasından başlayıp aşağı kadar kuş gagası şeklinde inen bir çıkıntı. O kadar çirkin duruyor ki... Benim burada takıldığım nokta ise ben bu kadar yıl bu burunla nasıl yaşayabildim? Neden tekrar ameliyat olmadım ki, belki düzelecekti ve ben de mutlu olacaktım. Artık 30larıma geldim, şimdiden sonra burnum güzel olsa ne olmasa ne diye düşünüyorum. Gençliğimin en güzel yılları bu kötü(kötü demek yetmez, berbat diyelim) burunla geçti sonuçta. Çok üzgünüm. Durumum hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada cevap yazarken mesajımı alıntılayarak mesaj yazmazsanız çok sevinirim, çünkü ileride içerikte çıkarmalara, değişikliklere gidebilirim. Sizden ricamdır. Teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben yıllar önce burnumdan ameliyat oldum. Sonuç malumunuz olacağı üzere felaket oldu. Burnum bir enkaz gibi. Bir kere doktor kemeri o kadar oymuş ki aplak duruyor iki kaşın arası. Burun kemerim bariz biçimde yamuk, gerçi ortada kemer denen bir şey de yok. Yamuk olduğu için bir tarafı içe doğru çökük durumda. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de pollybeak denen gaga burun deformasyonu var. Burnun ortasından başlayıp aşağı kadar kuş gagası şeklinde inen bir çıkıntı. O kadar çirkin duruyor ki... Benim burada takıldığım nokta ise ben bu kadar yıl bu burunla nasıl yaşayabildim? Neden tekrar ameliyat olmadım ki, belki düzelecekti ve ben de mutlu olacaktım. Artık 30larıma geldim, şimdiden sonra burnum güzel olsa ne olmasa ne diye düşünüyorum. Gençliğimin en güzel yılları bu kötü(kötü demek yetmez, berbat diyelim) burunla geçti sonuçta. Çok üzgünüm. Durumum hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Buna şuan yakınmanız bana çok saçma geldi hoşunuza gitmediyse kaderim bu diyip beklemek saçma bi sene sonra iyi bi doktorda ameliyat olabilirdiniz ki hala şansınız var 30larıma geldim diye bişi yok ki kişi 70 yaşınada gelse aynaya baktığın da kendinden memnun olacak bence

Buna şuan yakınmanız bana çok saçma geldi hoşunuza gitmediyse kaderim bu diyip beklemek saçma bi sene sonra iyi bi doktorda ameliyat olabilirdiniz ki hala şansınız var 30larıma geldim diye bişi yok ki kişi 70 yaşınada gelse aynaya baktığın da kendinden memnun olacak bence

kızcağız içeriğimi alıntılamayın demiş ve siz hem alıntılamışsınız hem de sert konuşmuşsunuz.

Bence 30 yaşına gelmiş olmanız bir şeyi değiştirmez. İmkanınız varsa bence hemen doktor arayışına başlayın. 40 yaşına geldiğinizde keşke yaptırsaymışım dememek için bence harekete geçin. 30 genç bir yaş.

kızcağız içeriğimi alıntılamayın demiş ve siz hem alıntılamışsınız hem de sert konuşmuşsunuz.

Bence 30 yaşına gelmiş olmanız bir şeyi değiştirmez. İmkanınız varsa bence hemen doktor arayışına başlayın. 40 yaşına geldiğinizde keşke yaptırsaymışım dememek için bence harekete geçin. 30 genç bir yaş.

Yardımcı ve destek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.:KK200: Sanırım revizyonda güvenilecek kadar iyi bir doktor bulamadığım için tekrar ameliyat olmaya cesaret edemedim. Çünkü kötü ellerde sonuç eskisinden de kötü hale gelebilir.

30 yaş dediğiniz nedir ki eğer imkanınız varsa mutsuzsanız bence bir operasyon düşünebilirsiniz

İnanın revizyonu çok istiyorum ama güvenebileceğim bir doktora rastlamadım henüz, o yüzden yaptırmadım belki de. Çok iyi denen doktorlar neredeyse araba fiyatına ameliyat ediyor. Devlette olsam devlet hastanesinde çalışan iyi bir plastik cerrah da bilmiyorum.o_O

Yardımcı ve destek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.:KK200: Sanırım revizyonda güvenilecek kadar iyi bir doktor bulamadığım için tekrar ameliyat olmaya cesaret edemedim. Çünkü kötü ellerde sonuç eskisinden de kötü hale gelebilir.

Çok iyi doktorlar var ama dediğiniz gibi çok yüksek fiyatları. Süleyman taş var iyi ve çalışkan bir doktor ama o da yüksek fiyata yapıyor galiba. Bence araştırın derim, ortalama bir fiyata yapan iyi doktorlar da vardır elbet.
Rica ederim bu arada.

Son düzenleme:

Sert konuşma derken ben gayet normal yazdım senin anlamana bağlı bişey demek ki sert olarak algılayabilirsin

Ayrıca alıntılamayın yazısını ben yazdıktan sonra yapmış sende beni yorumlarken düzenleme saatlerine dikkat et tatlım

Back
X