• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmanlik

123yagmur

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
526
396
18
Bosanma davası açıldıktan sonra ya da bosanma gerçekleştikten sonra pişman olup geri dönen erkek var mı? Çocuk yok. Varsa kaç ay ya da kaç yil sonra aklı başına geldi. Yaşayanlar ya da çevresindekilerden şahit olanlar varsa yazarsa sevinirim.
Not: Dalga geçmeden yorum yaparsanız sevinirim

Bosanma davası açıldıktan sonra ya da bosanma gerçekleştikten sonra pişman olup geri dönen erkek var mı? Çocuk yok. Varsa kaç ay ya da kaç yil sonra aklı başına geldi. Yaşayanlar ya da çevresindekilerden şahit olanlar varsa yazarsa sevinirim.
bizim is yerindeki ablanin basina geldi ben stajyerken bile cekismeli bi sekilde davalari vardi 3-4 yil surdu bu yaz anlasmali bi sekilde bosandilar. Ne zaman ki bizim abla yeni birisiyle gorusmeye basladi ve eski kocasinin ogrenmesini sagladi (ortak arkadaslar araciligiyla ) o zaman exi pismanim diyerekten hatalarini duzeltmeye calisti ama is isten gecmisti bizim abla icin asla geri donmedi o heri donmedikce de exi cirkinlesti ve yine gercek yuzunu gosterdi. Geri donme olayi da biraz bosanma sebebine bagli ona gore de affedip affetmemk size kalmis

Çocuk yoksa bir erkeğin asla eski eşine döneceğini düşünmüyorum. Dönecek adam zaten bosanmamak için elinden geleni yapardı.

Sizin buna benzer kaçıncı konunuz bu. Bakın gerçekten işin içinden cikamayacaksiniz. Mutlaka bir terapi almalısınız ve kendinize yoğun bir uğraş bulmalısınız.

Asla yargilamiyorum bu israrinizi, herkes kendi cektigini bilir. Belli ki size çok ağır gelmiş.
Çalısmiyordunuz di mi?

Sizin hemen hemen bütün konularınızı okumuşumdur, yorumda yapmışımdır…
Farz edelim ki döndü pişman oldu, öyle bir insana ve öyle bir evliliğe tekrar dönmeye cesaret edebilecek misiniz? Sizin kesinlikle en kısa zamanda psikoloğa ve sosyal hayata dönmeye ihtiyacınız var. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama değilse bir işe girin ama en en en önemlisi tedavi olmalısınız. Bu adam hastalık boyutunda takıntı olmuş sizde maalesef…

insanlar değilmez, erkekler hiiiç değişmez. değiştiğini söylese dahi emin olun kötü yönde değişmiştir nfjf

Böyle adamlar dönse ne olacak? İki gün el üstünde 3. gün ayak altına alacak.Çok seven adam zaten eşiyle ayrılma noktasına gelmez,sevdiği kadını üzmez bırakmaz.Saçma romantik filmler izlemeyi bırakın kötü olmasa ayrılık olmazdı.....

bizim is yerindeki ablanin basina geldi ben stajyerken bile cekismeli bi sekilde davalari vardi 3-4 yil surdu bu yaz anlasmali bi sekilde bosandilar. Ne zaman ki bizim abla yeni birisiyle gorusmeye basladi ve eski kocasinin ogrenmesini sagladi (ortak arkadaslar araciligiyla ) o zaman exi pismanim diyerekten hatalarini duzeltmeye calisti ama is isten gecmisti bizim abla icin asla geri donmedi o heri donmedikce de exi cirkinlesti ve yine gercek yuzunu gosterdi. Geri donme olayi da biraz bosanma sebebine bagli ona gore de affedip affetmemk size kalmis
3 4 yıl dava mı 😔
Peki çocukları var mıydı?
Onların bosanma sebebini biliyor musunuz çok soru sordum🤗

Kaybetme korkusu olan insan bunu ilişki içerisindeyken gösterir.Kaybettikten sonra evet pişman olsun falan diye isteyebilirsiniz ama zaten bir anlamı kalmayacağı için bence bunu düşünmeyin.
Haklısınız, doğru bir düşünce olmadığını biliyorum ama o pişmanlığı görmek istiyorum

Böyle adamlar dönse ne olacak? İki gün el üstünde 3. gün ayak altına alacak.Çok seven adam zaten eşiyle ayrılma noktasına gelmez,sevdiği kadını üzmez bırakmaz.Saçma romantik filmler izlemeyi bırakın kötü olmasa ayrılık olmazdı.....
Asla barışmak gibi bir niyetim yok hatta neden bu kadar yılım onla heba oldu diye düşünüyorum ama 3. Kişiler yüzünden bu duruma gelmesi,onun yüzünden olmasından dolayi pişmanlığını görmek istiyorum evet size çok mantıksız geliyor, burada biri yazsa belki bende sizin gibi düşünürdüm ama istiyorum ne yapayım ne bileyim birde işsizlikten dolayı sardım sanırım yarın bir yere gidicem umarım olur artik

Asla barışmak gibi bir niyetim yok hatta neden bu kadar yılım onla heba oldu diye düşünüyorum ama 3. Kişiler yüzünden bu duruma gelmesi,onun yüzünden olmasından dolayi pişmanlığını görmek istiyorum evet size çok mantıksız geliyor, burada biri yazsa belki bende sizin gibi düşünürdüm ama istiyorum ne yapayım ne bileyim birde işsizlikten dolayı sardım sanırım yarın bir yere gidicem umarım olur artik
Bu tarz düşünceler sadece size zarar verir. Zamanla bu yanlış duyguyu besledikçe kendi kurduğunuz hayal dünyasındaki yalana inanır olursunuz.Her durumunu, paylaştığı bir yazıyı buna yormaya başlar acaba pişmanmı sanrısına kapılırsınız.Kendi yolunuza bakın pişman olacaksa da gitsin ötede pişman olsun artık onun sizinle bir alakası yok.Dilerim bir an önce iş bulur hayatınızı düzene sokarsınız....

3 4 yıl dava mı 😔
Peki çocukları var mıydı?
Onların bosanma sebebini biliyor musunuz çok soru sordum🤗
cocuklari yoktu zaten bosanmalari evliliklerinden daha uzun surdu diyebilirim. Sebebini kisaca soyleyecek olursam ex koca babasi öldugu icin kv ve gorumce onu es ve baba rolune koymus evliliklerinde asla bizim abla ön planda degildi balayindan bile kvnin basi agridigi icin hastaneye goturmek icin ikinci gun geri donduler.

cocuklari yoktu zaten bosanmalari evliliklerinden daha uzun surdu diyebilirim. Sebebini kisaca soyleyecek olursam ex koca babasi öldugu icin kv ve gorumce onu es ve baba rolune koymus evliliklerinde asla bizim abla ön planda degildi balayindan bile kvnin basi agridigi icin hastaneye goturmek icin ikinci gun geri donduler.
Ay sebebi benimki gibi aynı artık kendinin ayrı bir ailesi olduğunu anlayamamış. Cevabınız için teşekkür ederim umarım o ablada sizde çok mutlu olursunuz 😊

Bizim iş yerindeki bir abla aynı eşiyle boşanıp boşanıp üçüncüye evlenmişti. Böyle birkaç yil aralarla :)

Back
X