pişmanlık

yavedud

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
70
19
8
35
Balıkesir
kızlar size hayatımdaki en büyük pişmanlıgı anlatıcam.
ben 21 yaşındayım. 2 yıl önce bi sevgilim vardı ve beni resmen kullandı. aklın yok mu kullandırtmasaydın diceksiniz ama inanın şu anki aklımın yarısı o zaman yoktu.. Bu adamla cinsel birleşme dışında her şeyi yaşadık.
Daha sonra ben seni kafamda oturtamıyorum, bilemiyorum falan diyerek toz oldu bu adam beni her türlü işine alet ettikten sonra.

ve ben şimdi tesettüre girdim hayat tarzımı çok degistirdim bambaşka biri oldum ama bu olayları unutamıyorumm kendimden çok utanıyorumm.
Bi de içimde bitmek tükenmek bilmeyen bi intikam arzusu var. Bu adam bana bi açıklama yapmayı bile çok gördü mesajlarıma dönmedi insan yerine koymadı beni. Ben yine salak gibi onun peşinden koşmuştum.

ama şimdi ona feceden uzuuun bi mesaj atasım var ona şerefsizligini adiligini anlatmak istiyorum nefretimi kusmak istiyorum bırak Allaha havale et diceksiniz ama intikam ateşiyle yanıyorum. Böyle bişey yapmalı mıyım sizce yediremiyorumm kendime.. Evlenicez diyip diyip 5 ay sonra ben ulaşamıyım diye faceden engelleyen numarasını degistiren bi insan bu. ben kaldıramıyorum bunları. Onu nasıl saf katıksız sevmiştim keşke aramızda bunlar yaşanmasaydı ruhum temiz kalsaydı.
Ben bu olayı unutamıyorum bi intikam almam lazım akıl verin kızlar nolurr..

Onun icin herseyi derken cinsellik disinda ne yaptin ?? Canim eger msj atip oh be diceksen at bisey kaybetmezsin arkana yaslanio oh be rahatladim diyip ustundeki tun yuku atil hayatini yasamaya bak

Ruhun da bedenin de sevişmeyle kirlenmez canım. O seni kullanmadı. KArşılıklı bazı paylaşımlarınız oldu. Sen de istedin. Bir daha sevgilin olduğunda yapmazsın çünkü artık bazı prensiplerin var ama o zaman yoktu. Bunlardan pişmanlıklar yaşamak yerine geleceğe bakmanı öneriyorum sana. Mesaj atma sakın.

faceden falan bişi yazma bence , '' bak unutamamış'' der! böyle düşünmesini istermiydin?

Facebooktan ona yazman sadece onun egosunu tatmin edecektir.
Onun hakk ettigi senin onu kale almamam olacaktir.
Intikam duygunda zamanla azlacak.
Bosver..
Allahindan bulsun..

Boyle adi adamlara mesaj atarsan, adam onu yazili kanit olarak aleyhine kullanir, ailene gosteririm diyerek senden faydalanmaya devam eder.

Adam insan degilmiski, yazsan nolcak. Ah canim kizi cok uzmusum mu diyecek?

bu bir tercihtir, bunu pismanlık olarak gormekten kurtulup kabullenmeye calısın.
boyle seyler paylastıgınız kisiyle evlenmeniz gerektigini dusunuyor iseniz boyle birseyi evlilik cuzdanını elinize almadan yasamamalıydınız.
ve su an hayat gorusunuz degismis olabilir, buna uygun olarak haraket edip benzer seyleri bir daha yasamamak uzere tecrubelerinizle birlikte bu konuyu bir rafa kaldırıp bir daha acmamanızı oneririm.
dolayısıyla o kisiye mesaj da atmayın, bu yalnızca eskiyi deşerek sizi daha fazla uzmekten bir işe yaramaz.

Kurtulduğuna dua et canım boşver faceden ne takip et ne mesaj at hatırlamamaya çalış bunun içinde yalnız kalma...Yalnız kalırsan hep onu düşünürsün ...arkadaşlarınla vakit geçir ...okuyorsan derslerinle ilgilen,alışveriş yap,kuaföre git,makyaj yap...birşeyler yap ama onu hatırlama bir süre sonra unutucaksın zaten onu görsen bile ona karşı birşey hissetmeyeceksin ...

istedigin kadar , yaz ciz ona ama insan
olmayana ne kadar laf yazsanda ..
bos , bos !!

ayrica 5 ay icinde nasil bukadar guvendiniz
onuda anlamis degilim..

her ne yasadiysaniz , hata olarak gormekten
Vazgecmelisin ..

Elinize bir sey gecmeyecek ne yazarsaniz yazin aklinizda sunu da deseydim bunu da deseydim zinciri surup gidecek uzuldugunuzle kalacaksiniz.Siz tovbe etmissiniz bu bag Allah ile kul arasindadir vicdanen rahatsaniz kimseye hesap vermeyin intikam duygusuyla icinizi koreltmeyin.Allahim huzur versin.Onu da Allaha havale edin.

Ya sizi cidden anlamiyorum ya.yapiyosunuz yapiyosunuz tekmeyi yiyince masum ayagina yatmak icin tesetture giriyorsunuz.adam hakli valla.sana zorla yapmamis hic birini.gayette rizanla yapip terkedilince adama suc bulmak ne?nasil bir kisilik allahim yaa?gercekten bir karekterin olsa en basta o dediklerini yapmazdin.hem cinsel birlesme olmadan diger yollar filan cok iki yuzluce.beklesene kardesim bizim gibi adaplica.

ona faceten serefsiz bılmem ne upuuzuuuuunn msj atarak ondan intikam almış olmazsınız.
bazı seyler yasanmıs ve bıtmıs, sızı kandırmış ama zorlamamış.
acı tatlı yaşadıklarınız sizde anı ve tecrübe olarak kalmalı sadece.
ilerde aynı hataları yapmamak ıcın ders olmalı.
bunun dışında ondan bu denli intikam alma isteğiniz,hala onu unutamadıgınız anlamına geliyor.aşk ve nefret cok guclu hislerdir.
kafanızdan tüm bunları atın hayatınıza dvm edın..

olemiğe girmek istemiyorum ama ınsanların hatalarını yuzune vurup tüüü kaka sen şoylesın sen boylesın dıyenlere acayıp kızıyorum sızın hıc hatanız hıc yanlışınız yokmu? eger yoksa bu mukkemel 4*4 luk ınsanları ben neden goremıyorum cevremde acaba? lutfen ınsanlara yanlışını gosterıp doğruya çekmek başka bişey tüüü kaka dıye kötülemek baska bısey bunları bırbırıne karıstırmayalım

Sizi saran intikam ateşi neden 2 yıl sonra ortaya çıktı acaba?
iki yılda bazı şeyleri unutmuş ve ona olan öfkenizin dahi biraz küllenmiş olması gerekirken,sizde 2 yıl sonra intikam ateşi başlamış.

Facebbokta sürekli onun sayfasına girip bakmanızla kaynaklı olabilir.
Öncelikle onu engelleyip,onunla olan herşeyi hayatınızdan silmeye çaba gösterin.

Sizin ona yazdığınızda karşılık olarak sana yaşadıklarınla ilgili kötü şeyler söylemesine izin vermeyin.
Biten bitmiş artık.geçmişe takılı kalırsan asla geleceğin olmaz.

Arkanıza bakacağınıza herzaman önünnüze bakmanızı öneririm.

Son düzenleme:

bence her insan hata yapabilir,kızın suçu olsa bile erkeğin bir kızın duygularıyla oynayıp çekip gitmesi doğru mu sizce ...

konu sahıbı arkadaşım insanız ve doğamız gereği baska ınsanlara güven duyma ihtiyacı hissedıyoruz güvenmişsin ama o ökuz senın güvenını boşa cıkarmış suclu sen dıılsın o bı kere bunu asla aklından cıkarma ıkıncısı ıse hıc bısey yazma bu adama cunku onun umrunda olmaz sadece egosunu tatmın edersın ve böyle adamların ıkı yakası bır araya gelmıyo zaten hıc merak etme sen

Siz nasıl bi kişiliksiniz ? Konuşurken dikkatli olun lütfen kınadıgınız şeylerle sınanmadan ölmezsiniz, her ne kadar kalbi kararmış biri olsanız da kötü şeyler yaşamanızı istemem. Elbette hatalarım oldu, ama hepsinden pişmanım. Tesettürümü de sakın o yılan dilinize almayın. Ben sadece Allahımın rızasını kazanmak için kapandım. Neyse Allah müstehakkınızı versin. Ne güzel de dua ettim giderayak. Ben haklıysam hakkınız kahrolmak siz haklıysanız sorun yok zaten müstehakınız namuslu! bi hayat..

ne yaşadıysan yaşa hepsi geçmişte kaldı, ve senin ders almanı sağladı.artık daha temkinli, daha dikkatli bir düşünüyosun.onunla bişeyler yaşadım iyi de olsa kötü de olsa bitti diye düşün.ve sakın ama sakın mesaj atma.kendimden biliyorum, eğer cevap yazacak olsaydı en başından sen yazınca yazardı, veya bir açıklama yapardı.ben aylar sonra rahatlarım diye mesaj atmıştım ama umursamadığını görünce kendimi çok çok daha kötü hissetmiştim.sakın mesaj atma.

cnm benim actığım konuyu oku mutlaka...hislerini benden ii kimse anlayamaz...bende snn gibi hatalarımdan ders cıkarıp tesettüre girdim ve su an dönüp baktığımda benmi yaptım diyorum..dinimizde tövbe denen birşey var! yukarıdaki arkadas yok masum ayagına yatıyomusuz falan ne oluyo ya sen mi bilcen insanların kalbindekini! bilemezsin arkadasım senin işleyip tövbe etmediğin ufak bi günahın bedeli bizim tövbe ettiğimiz büyük günahların bedelinden daha ağır olacak belki de...
konu sahibi arkadasım sen üzülme o insana msj da atma, yasadıklarının aynısını yasadım hatta sen gbi düşünüp msj da attım ama o insanın umrunda ble olmadı emin ol erkekler biz gibi değil öyle üstüme alınıyım pişman oluyum ay ben bu kıza neler yapmışm falan demezler..boşver atma msj.günahımıza tövbe edip yolumuza bakmaya calışıcaz evet bu pişmanlık hep kalacak icimizde ama Allah tövbe edene kapısını sonuna kadar acıyor şükür ki doğru yolu göstermiş sana da bana da ve kapanmışız.boşver ya Allah ın affettiğini kabul ettiğini ne diye olmadık insanlara kanıtlıycaksın.bende bundan 1hafta öncesine kadar öldüm bittim diye ağlıyordum .ama sen Allah a sığın, kalbine huzuru verecek tek sey bu..özelden de istediğn zaman bana yazabilirsin seni cok ii anlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…