Ya sizi cidden anlamiyorum ya.yapiyosunuz yapiyosunuz tekmeyi yiyince masum ayagina yatmak icin tesetture giriyorsunuz.adam hakli valla.sana zorla yapmamis hic birini.gayette rizanla yapip terkedilince adama suc bulmak ne?nasil bir kisilik allahim yaa?gercekten bir karekterin olsa en basta o dediklerini yapmazdin.hem cinsel birlesme olmadan diger yollar filan cok iki yuzluce.beklesene kardesim bizim gibi adaplica.
Ya sizi cidden anlamiyorum ya.yapiyosunuz yapiyosunuz tekmeyi yiyince masum ayagina yatmak icin tesetture giriyorsunuz.adam hakli valla.sana zorla yapmamis hic birini.gayette rizanla yapip terkedilince adama suc bulmak ne?nasil bir kisilik allahim yaa?gercekten bir karekterin olsa en basta o dediklerini yapmazdin.hem cinsel birlesme olmadan diger yollar filan cok iki yuzluce.beklesene kardesim bizim gibi adaplica.
Siz nasıl bi kişiliksiniz ? Konuşurken dikkatli olun lütfen kınadıgınız şeylerle sınanmadan ölmezsiniz, her ne kadar kalbi kararmış biri olsanız da kötü şeyler yaşamanızı istemem. Elbette hatalarım oldu, ama hepsinden pişmanım. Tesettürümü de sakın o yılan dilinize almayın. Ben sadece Allahımın rızasını kazanmak için kapandım. Neyse Allah müstehakkınızı versin. Ne güzel de dua ettim giderayak. Ben haklıysam hakkınız kahrolmak siz haklıysanız sorun yok zaten müstehakınız namuslu! bi hayat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?