merhaba arkadaşlar.maalesef bende mutsuz bir evlilik yapan ve sonrasından boşananlardanım.20 yaşında evlendim evlendikten yaklaşık 2 ay sonrada boşandım.evlendikten sonra eski eşimin ciddi derecede psikolojik sorunları olduğunu öğrendim.dahası bu sorunların ailesi ve eski eşim tarafından benden ciddi derecede gizlendiği öğrendim.tabi ki bunu öğrenmek çok acı oldu benim için.ama bundan daha acı olanı boşanma ve sonrasında yaşadığım süreç oldu.açıkçası eski eşimi çok çok severek evlenmedim görücü usulü bir evlilik oldu ama ona alışabilmek ve sevebilmek için elimden geleni yaptım zamanla değişir alışabilirim diye düşündüm hep.ama sonuç büyük bir hayal kırıklığı.eski eşim kendini sevdirmek adına en ufak bir girişimde bile bulunmadı dahası ailesi tarafından 'sen bunu değiştireceksin, sen bunu açacaksın, sen yakın duracaksın ' gibi bir çok psikolojik baskıya maruz kaldım.boşandım bu baskı eski eşimin ailesi tarafından olduğu kadar çevremdeki başka insanlar tarafından başka sözlerle devam etti hala daha devam ediyor.ama ailem şükürler olsun ki hep yanımda oldular ve psikolojik anlamda beni oldukça rahatlattılar.boşanalı neredeyse 1,5 yıl oldu ama hala psikolojik olarak kendimi toparlayamadım.çok sakin bir yapım vardır kolay sinirlenmem,insanlara sabırlıyımdır.ama bu olaylardan sonra tam tersi biri oldum.artık insanlara tahammül edemiyorum.bunları anlatmamın sebebi sakın emin olmadığınız bir insanla evlilik kararı almayın.sonradan değişir mi diye düşünmeyin.zamanla alışırım severim diye düşünmeyin.çünkü o imzayı attıktan sonra geri dönüşü olmuyor olsa bile hiç bir şey ne yazık ki eskisi gibi olmuyor...