- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
- 63
- Konu Sahibi fromrainforest
-
Evlilik yoluna nasıl ittiler..?
Tüm dünya toplanıp üzerime gelse yine de kararımı etkileyemez kimse...
Kaldı ki arkadaslarım etkileyecek..?
seninle çoğu yolumuz aynıymış ama bir karar vermen lazım ,ya devam ya tamam ..Devamsa bir daha pişmanlıklarını düşünme,tamamsa hemen kestir at ..Ve evden dışarı çık,bir şeyler bul kendine derhal insan kendi kendine kaldıkça her zaman muhasebe yapıyor ve o muhasebeler çoğu zaman hep kötü ruh haline sokuyor bizi ..
Biraz düşünmemeye çalış maalesef sen böyle düşünsen de kader var ya o şaşmıyor ..Kısacası sen bunlara pişmanlık deme ,deneyim de bence
Geçmişlerine bağlı kalanlar, geleceği inşa edemezler...Geçmişi ve pişmanlıklarımı , güvendigim bazı insanların sonradan ortaya cıkan foyalarını, ailemde yanımda olması gereken ve fakat ihtiyacım oldugu zaman yanımda olmayan insanların benden şimdiki beklentilerini düşünmeden bi günüm gecmiyo artık...
Zaten bu insanların ailem olmayanlarıni sildim, digerlerinden de coook uzaklaştım veya gördügümde laf sokar hale geldim...
Ama evliligimde gecmiste yaşadıgım sorunları düşününce hic evlenmeyi düşünmezken beni baskılarıyla o yola sokmaya calışan, bana evlilik kararını acele verdirten bütün insanlardan nefret ettigimi farkettim...ve farkettim ki gercekten arkadasım olduguna inandıgım o insanların bazıları aslında beni etrafımda cok kişi dolaştıgı icin ,kendilerine rakip olarak gördüklerinden dolayı evlilik yoluna itmişler ....ama ben cok salakmışım ki göremedim...o gazla yürümüş gitmişim...dısardan bilmiş gibi görünen ben, meger cok ama cok safmışım...gaza gelmişim...
...oysa ki her zaman her konuda her seyin en iyisini secebildigime inanırdım ...ve insanlara da secimlerinde yardım ederdim...insanlara en iyiyi secmelerinde yardım eden ben kendim icin en iyiyi fark edememişim...
Kısacası derdim pişmanlıklarım...
Witch yaa dışarı cıkmayla geçecek bisi olsa dışarda yatarım....
Benin kastettigim asla denilen seyleri yapmak degildi.Bence büyük konuşma...beni tanısan zaten kesinlikle yanlıs secım yapacak biri olmadıgımi düşünürsün...ama insanların zayıf zamanları vardır...o zayıf zamanlarda insanlar yapmam dedikleri şeyleri yapabilirler...
kız dışarı çık dediysem deli divane dolaş demedimMeşgale bul kendine işte ,kendinle çok başbaşa kalmamaya çalış ..İç sesini dinleme ,konuşursa da sus biraz kafamı dinlicem de
Kiz susmuyo içimdekisen buldun mu susturmanın yolunu keşke bi düğme olsa da bassam sussa
Ben işte şu an zayıflamaya taktım kafayıAklım en çok onunla meşhur ,kendimle sürekli pazarlık halindeyim,git koca bir tabak ye diyo içimdeki dana ,dışımdaki salon kadını hayıııııııırrrrr tatlım yeme ki tr ye gittiğinde seni tanoyanlar koca bir OHA çeksin diyor
Sürekli bunlarla ,başka şeylerle meşgul oluyorum ..Eğer ki olmasam var ya abooowwwwwwwww ayvayı yerim
En iyisi olduğundan emin misiniz,bu öfkeyle tekrar pişman olacağınız bir şey yapmayınGeçmişi ve pişmanlıklarımı , güvendigim bazı insanların sonradan ortaya cıkan foyalarını, ailemde yanımda olması gereken ve fakat ihtiyacım oldugu zaman yanımda olmayan insanların benden şimdiki beklentilerini düşünmeden bi günüm gecmiyo artık...
Zaten bu insanların ailem olmayanlarıni sildim, digerlerinden de coook uzaklaştım veya gördügümde laf sokar hale geldim...
Ama evliligimde gecmiste yaşadıgım sorunları düşününce hic evlenmeyi düşünmezken beni baskılarıyla o yola sokmaya calışan, bana evlilik kararını acele verdirten bütün insanlardan nefret ettigimi farkettim...ve farkettim ki gercekten arkadasım olduguna inandıgım o insanların bazıları aslında beni etrafımda cok kişi dolaştıgı icin ,kendilerine rakip olarak gördüklerinden dolayı evlilik yoluna itmişler ....ama ben cok salakmışım ki göremedim...o gazla yürümüş gitmişim...dısardan bilmiş gibi görünen ben, meger cok ama cok safmışım...gaza gelmişim...
...oysa ki her zaman her konuda her seyin en iyisini secebildigime inanırdım ...ve insanlara da secimlerinde yardım ederdim...insanlara en iyiyi secmelerinde yardım eden ben kendim icin en iyiyi fark edememişim...
Kafadaki takıntıyı atmanın tek yolu başka bi takıntı bulmak desene
hayatının geri kalanını kaybettiklerin için üzülerek değil kazanacakların için umutlanarak yaşaGeçmişi ve pişmanlıklarımı , güvendigim bazı insanların sonradan ortaya cıkan foyalarını, ailemde yanımda olması gereken ve fakat ihtiyacım oldugu zaman yanımda olmayan insanların benden şimdiki beklentilerini düşünmeden bi günüm gecmiyo artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?