• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmanlıklarım, kıskançlıklarım...

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
arkadaşlar, evim evim güzel evim forumuna ve düğün forumuna baktığımda içim yanıyor.

düğünümde eşimin birikmiş parası belliydi. masraf olmasın diye hiçbirşeyi istediğim gibi yapamadım. ayrıca düğünüme 1 arkadaşım bile gelemedi. düğün fotoğrafçımız bile yoktu, dijital makineyle çektik fotoğrafları.

dış çekim hayalim vardı ama para gitmesin diye yapmadım. en büyük suçlu benim diyorum eşime, napıcaktın bende olan da belliydi. seni mutlu edemedim diye o üzülüyor. çok pişmanım. keşke daha az altın alsaydım da daha gösterişli bir düğün yapsaydım.

ikinci olarak da, yurt dışında kalıyoruz studio ve kendinden eşyalı dairede. buna bile 1600 lira ödüyoruz, daha iyisine şu an imkanımız yok.

misafirlerin gelip yatağımın üzerine oturması çok acı. evde hiç birşey benim değil. sadece mutfak eşyaları ve ortüler vs.

kendime ait bir ev düzemedim. forumdaki başlıkları gördüğümde o kadar üzülüyorum ki benim niye böyle bir evim yok. sanırım da hiç olmayacak :14:

ev sahibim de uyuz bir kadın. biz tatildeyken evimize girmiş yok şurayı şöyle yapmışsınız, basit basit şeyleri anlatıyor. depozitoyu biz niye verdik. eve zarar verirsek sonradan kesilsin diye. aptal kadın da sinirimi bozdu :47:

benim ailem alttan ısıtmalı evde yaşıyo.ben soba yakmak ,kova değiştirmek nedir bilmezken,maddi durumlar yüzünden sesimi çıkarmadım.diretmedim hiç iyi bi ev olsun diye.çünkü ikimizinde aldığımız maaşlar belliydi.sobalı ev tuttuk.ağzımı açıpta tek kelime etmedim.2 sene oturdum.ama yatıp kalkıp dua etti hepside.düğün alışverişine çıktık.ben şeker pembesi bi oturma grubu beğendim ama kayınbabaya pahalı geldi.onların tanıdığı mobilyacıya gittik.bi mobilya beğendik ve ben pembe yapılmasını istedim.neyse yeniden koltuk takımı pembe yaptırdılar.gelen pembe aman allahım.oda ne.resmen çingene pembesi.oturup ağladım.çünkü hiçbişey istediğim gibi olmuyodu.herşeyde bi engel çıkıyodu karşıma.düğünümü gündüz yapacaklarını söylediler.ben olmaz dedikçe ayaklarını direttiler gündüz yapcaz diye.gelinlik alırken köylü gibi bolero giydirdiler.vs vs vs vs aklıma geldikçe sinir oluyorum.elim ayağım titriyo.hiçbişey istediğim gibi olmadı.hiçbi eşyam 4 4 lük değildi...inş kendi evimizlerimizi alırızda istediğimiz gibi eşyalarımızı alırız arkadaşım.hiç üzülme:))

benim ailem alttan ısıtmalı evde yaşıyo.ben soba yakmak ,kova değiştirmek nedir bilmezken,maddi durumlar yüzünden sesimi çıkarmadım.diretmedim hiç iyi bi ev olsun diye.çünkü ikimizinde aldığımız maaşlar belliydi.sobalı ev tuttuk.ağzımı açıpta tek kelime etmedim.2 sene oturdum.ama yatıp kalkıp dua etti hepside.düğün alışverişine çıktık.ben şeker pembesi bi oturma grubu beğendim ama kayınbabaya pahalı geldi.onların tanıdığı mobilyacıya gittik.bi mobilya beğendik ve ben pembe yapılmasını istedim.neyse yeniden koltuk takımı pembe yaptırdılar.gelen pembe aman allahım.oda ne.resmen çingene pembesi.oturup ağladım.çünkü hiçbişey istediğim gibi olmuyodu.herşeyde bi engel çıkıyodu karşıma.düğünümü gündüz yapacaklarını söylediler.ben olmaz dedikçe ayaklarını direttiler gündüz yapcaz diye.gelinlik alırken köylü gibi bolero giydirdiler.vs vs vs vs aklıma geldikçe sinir oluyorum.elim ayağım titriyo.hiçbişey istediğim gibi olmadı.hiçbi eşyam 4 4 lük değildi...inş kendi evimizlerimizi alırızda istediğimiz gibi eşyalarımızı alırız arkadaşım.hiç üzülme:))

hiç umudum yok arkadaşım paramız olduğu gibi geçinmemize gidiyor :43: senin beğenmesen de bi yatak odan vardır, benim o da yok :14:

hiç umudum yok arkadaşım paramız olduğu gibi geçinmemize gidiyor :43: senin beğenmesen de bi yatak odan vardır, benim o da yok :14:

eksik hiçbir eşyam yok.ama şuan için içime sinen bi eşyamda yok:((((....ben 780 lira alıyorum.eşimde 920 lira alıyo.1 tanede bebek var tabiki...ancak geçimimize yetiyo...allah verir bi yerlerden bi sesbep.isyan etmeyelim:(

yurtdışında durum nasıl bilmiyorum ama burda 1600 tlye kira vermek mantıksız kredi çekip her ay onu öderim kendi evimin sahibi olurum daha iyi.

yurtdışında durum nasıl bilmiyorum ama burda 1600 tlye kira vermek mantıksız kredi çekip her ay onu öderim kendi evimin sahibi olurum daha iyi.

eşime kredi çekip bi ev alalım diyorum.yanaşmıyo.böyle giderse araba alıp onun taksitlerini ödicem.1 tane opelimiz var.ben aldım,parasını ben ödedim ama eşim bana vermiyo arabayı:(....şimdi kendime ait minik bi araba almak istiyorum.planlarımda bu var.

hadiya çokmuş :97: ne bileyim genede kira için çok fazla geldi. benime çok yakında nişanım olacak ve ne yazıkki bizimde evimiz yok ikimizin maaşıyla kredi çeker alırız diyoruz tabi ama bilemem zaman ne gösterir once bi evlenmek lazım bakalım lafla oluyomu o işler:97:

sevimli_cirkin arkadasim koylu gibi bolero giydirdiler demissin köylü gibi ne demek nesi varmis köylülerin...:51:

Ne denir böyle durumlarda,nedemeli.

Ne söylemelide senin üzüntülerini pişmanlıklarını gidermeli.

İnan bilmiyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Dilerim istediğiniz eve ve eşyalara kavuşursunuz.

İste bu yüzden diyorum ben insan evlenmeden önce biraz birikim yapmalı.

Bilmiyorum ama hayat cok zor simdi evlenicek ciftlerin bir kere degil, 2 kere, 3 kere düsünmeleri lazım bazı seyleri.
Evlenmeden önce birikim yapmalılar. 5 yıldır birlikte oldugum biri var, istesek bugün evleniriz ama ben sıkıntı cekmek istemiyorum bizim paramız olmadıgından tek güvenecegimiz kisiler benim ve onun ailesi!
Mobilya alınıcak, belki begenmeyecegim birseyi almak isteyecekler maddi durumları neye yeterse o kadarını yapıcaklar. Ne gerek var o kadar pahalı gelinlige? Topu topu bir kac saat giyeceksin diyecekler.
Onlarada kızamazsın durumları ortada. ( Benim erkek ark. ailesi icin en azından )
O yüzden bekliyoruz bakalım..
:37:

920
780
=1700

1600 kira ödüyorsunuz ne yiyip ne içip neyle fatura ödüyorsunuz :26:

ne kadar büyütüyorsunuz kucucuk seyleri...
altın yerine düğüne yatirmiş olsaydınız onca parayı heba olup gidicekti
altını bozdurup en azından bi ihtiyacinizi gidermişsinizdir
ne gerek var bunun için hem eşinizi hem kendinizi üzmeye...

eşyalı evde oturuyormuşsunuz, olabilir onu bulamayanları düşünün
ben de evliliğimin 1 yılını möbleli kiralık evlerde geçirdim
senin en azından kendine ait eşyaların varmiş ufak tefek de olsa
bende o dayoktu!
üstelik rusların evinde kaldıgımda dolaptan çıkan yemek tarifi kitabindaki domuzlu mönüleri görünce tencereden tavadan tabaklardan hatta mutfaktan sogudum!

şükredin lütfen
önemli olan çiçeğin görünümündeki ihtişam değil yaydigi kokudur...
eşinizle mutlu musunuz, huzurlu musunuz?
önemli olan bu
dünya malı için bu kadar üzülmeye değmez...

ne kadar büyütüyorsunuz kucucuk seyleri...
altın yerine düğüne yatirmiş olsaydınız onca parayı heba olup gidicekti
altını bozdurup en azından bi ihtiyacinizi gidermişsinizdir
ne gerek var bunun için hem eşinizi hem kendinizi üzmeye...

eşyalı evde oturuyormuşsunuz, olabilir onu bulamayanları düşünün
ben de evliliğimin 1 yılını möbleli kiralık evlerde geçirdim
senin en azından kendine ait eşyaların varmiş ufak tefek de olsa
bende o dayoktu!
üstelik rusların evinde kaldıgımda dolaptan çıkan yemek tarifi kitabindaki domuzlu mönüleri görünce tencereden tavadan tabaklardan hatta mutfaktan sogudum!

şükredin lütfen
önemli olan çiçeğin görünümündeki ihtişam değil yaydigi kokudur...
eşinizle mutlu musunuz, huzurlu musunuz?
önemli olan bu
dünya malı için bu kadar üzülmeye değmez...

eşimle huzurlu olsam yine sabrederdim, ikisi birden çekilmiyor :68:

arkadaşlar, evim evim güzel evim forumuna ve düğün forumuna baktığımda içim yanıyor.

düğünümde eşimin birikmiş parası belliydi. masraf olmasın diye hiçbirşeyi istediğim gibi yapamadım. ayrıca düğünüme 1 arkadaşım bile gelemedi. düğün fotoğrafçımız bile yoktu, dijital makineyle çektik fotoğrafları.

dış çekim hayalim vardı ama para gitmesin diye yapmadım. en büyük suçlu benim diyorum eşime, napıcaktın bende olan da belliydi. seni mutlu edemedim diye o üzülüyor. çok pişmanım. keşke daha az altın alsaydım da daha gösterişli bir düğün yapsaydım.

ikinci olarak da, yurt dışında kalıyoruz studio ve kendinden eşyalı dairede. buna bile 1600 lira ödüyoruz, daha iyisine şu an imkanımız yok.

misafirlerin gelip yatağımın üzerine oturması çok acı. evde hiç birşey benim değil. sadece mutfak eşyaları ve ortüler vs.

kendime ait bir ev düzemedim. forumdaki başlıkları gördüğümde o kadar üzülüyorum ki benim niye böyle bir evim yok. sanırım da hiç olmayacak :14:

ev sahibim de uyuz bir kadın. biz tatildeyken evimize girmiş yok şurayı şöyle yapmışsınız, basit basit şeyleri anlatıyor. depozitoyu biz niye verdik. eve zarar verirsek sonradan kesilsin diye. aptal kadın da sinirimi bozdu :47:

Yurt dışı dediğiniz yer neresi??? aklıma bir tek yer geldi o da kıbrıs... bu gülerde geçer inşallah bir işe girmeyi denesen. çocuğun var mı bilmiyorum çünkü çocuk olduğunda onu bırakacak birini bulmak zor. ama iş bulup çalışırsan kendinizi daha iyi toparlarsınız. pişmanlıklarına gelince herkes bazı durumlarda senin gibi düşünür aman masraf olmasın aman parasını harcamasın diye düşünebilir ve bu doğrudurda.. sonuçta bütçe neyse ona göre harcama yapılır. bu şekilde düşünüp eşini yıpratma derim. düğün herşey geride kaldı sen bugüne bak ve şükret bu kadarına da... allah bi şekilde rızkını verir herşeyin. geçmişe bakmak yerine bugün ne yapabilirim diye çağreler üret bence. nacizane fikrim

Back
X