Bi kaç hesaptan şikayet ettik ama silinmediŞikayet edilmiyor mu yorum ?
Çok fazla şikayet alırsa silinebilir belki .
Numara değiştirmek mesele değil basit lakin yapan gene yaparNumarayi degissin aileden ve cok guvendigi kisilerden baskasina vermesin.
Çok uzun işiş falan dediler nereden bulabiliriz ya bi mail birşey atardlk hiç yoktansiz n'olursa olsun şikayette bulunun. bence bilişim suçlarına bakan birimler vardır. yoksa herkes birbirinin numarasını yazar durur.
ve numarayı değiştirsin en güvendikleri dışında kimseye vermesin. evliyse eşinin üzerine olsun hata değilse anne-baba alsın üzerine
Çok uzun işiş falan dediler nereden bulabiliriz ya bi mail birşey atardlk hiç yoktan
İste kimseye vermesin.insan yakinlarindan kimin yapmayacagini az cok tahmin ederNumara değiştirmek mesele değil basit lakin yapan gene yapar
Mucadele edecek zaten karalıyızuzun olsun. dilekçeyle karakola gitsin. ikamet ettiği. onlar yönlendirir mutlaka. ya kendileri alır ya savcılık ya da il emniyet yönlendirirler. yani uğraşılması gereken konu
Peki aklıma şu takıldı . Arkadaşın numarasını +18 içerikli videoların altına yazıldıgını nsıl anladı ?Bi kaç hesaptan şikayet ettik ama silinmedi
Evet adamlardan birine sorduk nerden buldunuz numarayı diye onlar söyledi aynen ben arkadaş çevreme söyleyeceğimPeki aklıma şu takıldı . Arkadaşın numarasını +18 içerikli videoların altına yazıldıgını nsıl anladı ?
Araayanlardan biri mi söyledi ?
Bence kendı face hesabında falan paylaş arkadaşlar şu yorumu şikayet edin diye.
Ben 2014 yılında adıma açılan face hesabıını öyle kapattırmıstım.
polis baştan savar. direkt savcıya başvurun.Mucadele edecek zaten karalıyız
Öyle mi bak bunu bilmiyordukpolis baştan savar. direkt savcıya başvurun.
savcı emir verirse polis araştırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?