Pismis tavugun basina gelmez:)

Malesef canm adamin akcigeri patlams kaburgasi kirik:KK43:esim odanin camini acip adam dustu diyince zaten fenaliklar gldi ambulansi cagrdik cikardilar esim cikarmadan once ambulans gelene kadar su fln verdi olay bitincede evden nasil cktik bilemedim:KK43:

:KK57:
ay töbe yarabbım
sizede gecmıs olsun sınır bozucu bı olay

Malesef canm adamin akcigeri patlams kaburgasi kirik:KK43:esim odanin camini acip adam dustu diyince zaten fenaliklar gldi ambulansi cagrdik cikardilar esim cikarmadan once ambulans gelene kadar su fln verdi olay bitincede evden nasil cktik bilemedim:KK43:
off o fena olmsu :KK43:
Allah sevdiklerine bagislasin
nasil bi ev ki tavan çokuyor yaws, yukarda nasil bi çalisma var ki adam diusyor çok ilignç valla

Amin canm ust kattaki evi nerdeyse yikip yeniden yaptilar 25 senelik ev dayanmadi bu olayda ayni daireyle ilgili aparrtman boslugu var iki oda arasinda ustundede sac var ikinci kattakide o sacin ustune hoplamis temizlemk icin hangi mantikla yaptysa bilemiyorum yani ust kattakilerden cekmedigimiz kalmadi 1 senedr

Amin ins zaten ogrendik iyiymis bugun servise cikicakti yogun bakimdan ama ben adamdan cok bir senedir bize yasattiklarindan sonra ben kendi psikolojimi daha cok düşünüyorum

X