• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pitbull derdi beni gerdii!!

Pitbull ve golden aynı kategoride mi hanımefendi? Oldu olacak sokakta aslan da gezsin sorun yok belki zarar vermez diyelim.
Goldenla ilgili bile soyle bir hatira anlatayim. Bizim evinizde ve is arkadasimin evinde golden vardi. Bir aksam arkadas aradi. Goldenij kizlarina saldirdigini, yuzune kalici zarar verdigini ve hastaneye gectiklerini, oraya gelmemi soyledi. Cocuk ameliyat edilirken bana gebito bize git ve o kopegi o evden gotur dedi. Ben de nasil olsa evimiz musait alir bize goturum diye dusundum. Gittigimde kopek asiri saldirgandi. Yanina yanasmak bile mumkun degildi. Neyse ozunde neredeyse 10 yildir birlikte yasadiklari hayvan kendi cocuklarina saldirip kalici bir hasar birakti. Bizim minnos hala bizimle. Asla cocuklarla guvenip basibos birakmayiz.

Ardahan gölede olmuştu olay hatırladım şimdi sizin yorumunuzu okuyunca :KK43: at ölmüştü çırpına çırpına ve zabıtalar izlemişti sadece. Birçok insan da kameraya çekmişti. Hiçbiri de müdahale etmedi. Evet tehlikeli ama korkup kaçmayıp izliyorlarsa ciddi sıkıntıları var resmen keyif almışlar. Allah belalarını versin aynı o at gibi çırpına çırpına can versinler inşallah allahsız kitapsızlar. Zaten o bölgede köpek dövüşü de çok yaygın ve belediyede çalışan insanlar da dövüştürüyor. Kışın ahırda yer kalmıyor diye atları salıyorlar çünkü at, inek kadar para etmiyor. Yazın tekrar yakaladıklarını kullanıp kışın yine salıyorlar kara kışta. Ayı mı yer kurt mu umurlarında değil. Oradaki hayvan eziyetlerini bizzat görüp duyduktan sonra bir daha turistik geziye bile gitmek istemiyorum canım acıdı yine aklıma gelince ah ah bir insan havaya ateş açsa o lanet köpek korkup kaçardı.
Evet izlemislerdi o insanların devlet kademesinde çalışmaması lazım. Allah bildiği gibi yapsın hepsini.

@
Hiçbir hayvana izin vermemeliler. İyi davrandıklarını düşünmüyorum.
TheDandelion TheDandelion pnarasena pnarasena alıntıladığım mesajda pitbullu olanların serseri, ergenlerden oluştuğuna değinilmiş. En de bunlara ithafen pitbull satışı değil hiçbir hayvanın verilmemesini söylemişim. Bunu mu bepenmediniz? Anlamadım da.

Ardahan gölede olmuştu olay hatırladım şimdi sizin yorumunuzu okuyunca :KK43: at ölmüştü çırpına çırpına ve zabıtalar izlemişti sadece. Birçok insan da kameraya çekmişti. Hiçbiri de müdahale etmedi. Evet tehlikeli ama korkup kaçmayıp izliyorlarsa ciddi sıkıntıları var resmen keyif almışlar. Allah belalarını versin aynı o at gibi çırpına çırpına can versinler inşallah allahsız kitapsızlar. Zaten o bölgede köpek dövüşü de çok yaygın ve belediyede çalışan insanlar da dövüştürüyor. Kışın ahırda yer kalmıyor diye atları salıyorlar çünkü at, inek kadar para etmiyor. Yazın tekrar yakaladıklarını kullanıp kışın yine salıyorlar kara kışta. Ayı mı yer kurt mu umurlarında değil. Oradaki hayvan eziyetlerini bizzat görüp duyduktan sonra bir daha turistik geziye bile gitmek istemiyorum canım acıdı yine aklıma gelince ah ah bir insan havaya ateş açsa o lanet köpek korkup kaçardı.
Yetkili yerlere şikayet etseydiniz hayvana işkenceden içeri atılırlardı

Merhabalar ..Dersim pıtbull illetiii.ebimiz hemen karsısında bi motor dükkanı var orda pitbull barındırıyolar 2 senedir.bu köpeği tasmasız salıyolar sokağa dolanıyo.yan tarafa arazı var oraya salıyorlar tuvaletini yapsın diye.Anşıcagınız gayet rahatlar ben normal köpekten bile korkarım zaten.Halşyle tedirgin oluyoruz bende çocuklarında.kızım servise tam o dükkanın önünden biniyo köpek dışarda oluyo kızım korkarak gecıyo servise köpeğin önünden bunları yasamak zorundamyz.Kaç kere cimere şikayet ettik gelmediler bakmadılar.napsak akıl verin.en son kızım tam çıktı köpekte ayağa kalktı .balkondan bağırdım bu ne yeter şikayet edıcem sizi diye adam hiç bişey demedi ama bildiğini okumaya devam ediyorlar.çok sinir oluyorum.direk polisi arasam olurmu ilgilenır ı polis
Benim bir tanidiğıma saldırmıştı..caninı zor kurtarmiş ama malesef yuzumde cokça dikiş izi var. Agiz yapisi da bozulmuş. Polisi zabitayı belediyeyi heryeri arayin bence

Back
X