Pixa'nın çeyizleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi pixa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynalı saatini nerden kaça aldın ciciş ayrıca diğer ürünlerin süppermişşş:78:

İkea peçeteliğim
İkea 5li pantolon askılarım
İkea elma dilimleyicim
İkea yumurta dilimleyicim

Eklentiler

• $IKEA-BRALLIS-5LI-PANTOLON-ASKISI.webp
    $IKEA-BRALLIS-5LI-PANTOLON-ASKISI.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 75
  • $IKEA-Charm-Yumurta-Dilimleyici.webp
    $IKEA-Charm-Yumurta-Dilimleyici.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 108
  • $IKEA-SPRITTA-ELMA-DILIMLEYICI.webp
    $IKEA-SPRITTA-ELMA-DILIMLEYICI.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 84
yumurta dilimleyiciyi ilk defa görüyorum
görsem anlamam yani ne olduğunu
cehalet istee:43:

güle güle kullan hepsini canım

canım hepsi çok güzel gerçekten çok güzel... hayırlısıyla saglıkla agız tadıyla kullanmanı dilerim şimdiden mutluluklarrrr :))) :46: :46: :46:

yumurta dilimleyiciyi ilk defa görüyorum
görsem anlamam yani ne olduğunu
cehalet istee:43:

güle güle kullan hepsini canım
Estağfirullah ne cahilliği olur mu hiç, sorma bana kalsa ben almam bu tür şeyleri de işgüzar kardeşimin hediyeleri :9:
Teşekkür ederim daha iyileri senin olsun :nazar:

yine çook güzel, özenle seçilmiş, birbirinden şık çeyizler :nazar::nazar: Allah mutlulukla, huzurla kullanmayı nasip etsin
insanı gaza getiriyosunuz sona bütün param bitiyo ay ortasında kalıyorum ööle:27::27: para bitince de ben onlara bakıyorum onlar bana :69: hehehe

maşallah çok güzel çeyiz düzmüşsünüz.

Hepsi çok güzel özellikle Taç ürünlerin çok iyi seçim yapmışsın hepsini mutlulukla kullan

Çeyizlerin hayırlı olsun canım, hepsi çok güzeller:29:

yine çook güzel, özenle seçilmiş, birbirinden şık çeyizler :nazar::nazar: Allah mutlulukla, huzurla kullanmayı nasip etsin
insanı gaza getiriyosunuz sona bütün param bitiyo ay ortasında kalıyorum ööle:27::27: para bitince de ben onlara bakıyorum onlar bana :69: hehehe

:1: bende aynen öyle sadece maaşın yattığını biliyorum sonrası yok :1: ama olsun kullanacak olan da bizleriz :64: :nazar: İnşallah hepimiz mutlulukla huzurla kullanırız ne emeklerle ne hayallerle diziyoruz bunları

Back
X