pkk lı ağlar spiker yayını keser :)

Tövbe estagfirullah. Düşman kadın asker ne ya. Onlar niye düşman kadın kadın asker olsun. Ne kadar sığsınız. Sorun tip mi oldu şimdi. O zaman başka ülkelern kadınlarına bakın bi de bizimkilere bakın derler. İnsanların dış görüntüsü coğrafyayla ırkıyla ilgili bir durumdur. Size kimse dış görüntüyle dalga geçme hakkı vermedi.

Başka ülkelerin düşman kadın askeri mi varmış o ne demekmiş ya.

bak yanlış anlaşılmakla da tehdit(!) edilmişsin ama mantığında haklısın.. bir kere soldakiler düşman değil, asker.. ülkelerini koruyorlar, ona göre okullarda eğitim alıyorlar.. sağdakiler ise yaşadığı ülkeye göz diken pislikler.. eğitimsiz, beyinleri yıkanan, hayvan gibi yaşayan insanımsılar.. kıyas yapılacak ise askerle terörü değil, terör ile terörün kıyaslanması lazım..

bak yanlış anlaşılmakla da tehdit(!) edilmişsin ama mantığında haklısın.. bir kere soldakiler düşman değil, asker.. ülkelerini koruyorlar, ona göre okullarda eğitim alıyorlar.. sağdakiler ise yaşadığı ülkeye göz diken pislikler.. eğitimsiz, beyinleri yıkanan, hayvan gibi yaşayan insanımsılar.. kıyas yapılacak ise askerle terörü değil, terör ile terörün kıyaslanması lazım..

resmı paylasırkende, resmın altınada yazdım yanlıs anlasılmıyım dıye
baska ulkeler ıcın dusman asker dedım!
baska ulkelere gore dusman askere bak ;bıde bızım dusmanlara bak dıye elestırdım kıyasda degıl elestırıydı
ve rus askerlerı dedım pkk ya terorıst dedım zaten askerle terorıstı kıyaslamayacak mantık boyle soyler :KK66:
ınsan karsısında kendısıne savas acanı kendısı gıbı gormek ıster,
baska ulkeler ne sanslı savastıkları askerlerın durusuna bak.bıde bızımkılere bak yuzune bakmak ıstemezsın...
dagda yasıyorlar kuafore gıdemıyorlar banyo yapamıyorlar tiplerıyle dalga gecmeye hakkınız yok sığ dusuncelısınız dedı hanım arkadasımız
bunu o terorıstler sectı!
soldakı rus askerler gıbı asker olabılırlerdı?( pkk lı dagda yasayan cahıller kendılerını kendı askerı ılan edıyor ya ) onlara atıfta bulundum

bızımde kadın askerlerımız var aslan gıbı?
dagda pıslık ıcınde meymenetsız yasayacaklarına keske hakım olsalar savcı olsalar da defterle kıtapla masa basında savas acsalar
tamamen baska seyı kastedmıstım konu bambaska yere geldı uzuldum valla
askerle terorıstı kıyaslamak ısteseydım teeee rusyalara gıdene kadar turk asker kadınlarımızla bu meymenetsız terorıstlerın resmını yan yana koyar kıyaslardım :KK66:

resmı paylasırkende, resmın altınada yazdım yanlıs anlasılmıyım dıye
baska ulkeler ıcın dusman asker dedım!
baska ulkelere gore dusman askere bak ;bıde bızım dusmanlara bak dıye elestırdım kıyasda degıl elestırıydı
ve rus askerlerı dedım pkk ya terorıst dedım zaten askerle terorıstı kıyaslamayacak mantık boyle soyler :KK66:
ınsan karsısında kendısıne savas acanı kendısı gıbı gormek ıster,
baska ulkeler ne sanslı savastıkları askerlerın durusuna bak.bıde bızımkılere bak yuzune bakmak ıstemezsın...
dagda yasıyorlar kuafore gıdemıyorlar banyo yapamıyorlar tiplerıyle dalga gecmeye hakkınız yok sığ dusuncelısınız dedı hanım arkadasımız
bunu o terorıstler sectı!
soldakı rus askerler gıbı asker olabılırlerdı?( pkk lı dagda yasayan cahıller kendılerını kendı askerı ılan edıyor ya ) onlara atıfta bulundum

bızımde kadın askerlerımız var aslan gıbı?
dagda pıslık ıcınde meymenetsız yasayacaklarına keske hakım olsalar savcı olsalar da defterle kıtapla masa basında savas acsalar
tamamen baska seyı kastedmıstım konu bambaska yere geldı uzuldum valla
askerle terorıstı kıyaslamak ısteseydım teeee rusyalara gıdene kadar turk asker kadınlarımızla bu meymenetsız terorıstlerın resmını yan yana koyar kıyaslardım :KK66:

aslında evet ortada bir yanlış anlaşılma oldu :) başka ülkenin askerlerine "düşman asker" deyince oldu sanırım.. bize musallat olan pislikleri eta veya ıra ile kıyaslamak gerek gerçi onlar neye benziyorlar bilmiyorum ama..

aslında evet ortada bir yanlış anlaşılma oldu :) başka ülkenin askerlerine "düşman asker" deyince oldu sanırım.. bize musallat olan pislikleri eta veya ıra ile kıyaslamak gerek gerçi onlar neye benziyorlar bilmiyorum ama..
baska ulkelerın dusman askerlerı dıye yazmanın nedenı oydu
baska ulkelere gore dusman asker :KK66:

her ulkenın terorıstı var
hıc usenmedım arastırdım cıdden
valla pkk da meymenet yok
kendılerıne saygıları yokkı hayvan gıbı yasıyorlar dağda

dagda kamp kuran aylarca yasayanlar var ulkeyı korumak ıcın
bıde bunlar var terorıst olmayı bıle haketmeyenler
yan yana koyuyorum yıne oluru yok
devlet olabılme kapasıtelerı olsa hayvan gıbı yasamazlardı boyle zaten
ıraktakı ırandakı almanyadakı surıyedekıler hıc seslerını cıkarmıyor kı onlara bızım tanıdıgımız haklar tanınmadı bıle
ama gel gorkı bunlar bızım egıtımımızde saglıgımızdan kımlıgımızden vatanımızdan yararlanıp bu topragın ekmeyını yıyen memur olan ogretmen hakım olan bu sanslar tanınan meclıse sokulan bu zalimler bıze savas acıyor
ve su tıplerle
duruşa bak
agzının ustune banyo terlıgıyle vurasım geldı hepsının tek tek yan yana

Back
X