• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKK parası basıldı, üzerinde Öcalanın resmi var

tuvalet kağıdı da olmaz ki bide şu meymenetsizi görmek için para verip mi alıcaz imkanı yok :110:

kuzum bi söz var deveye diken insana ..... yaraşır diye tam durum onu gösteriyor
ben üzülüyorum yurttaşlarımıza canım kandırıyorlar onları pkk pisliği insanda akıl olsa yahu bunlar dağlara kaçan kızlarımızın ırzına geçiyor devleti yönetseler kimbilir ne olur diye bir düşünür

zaten o tipi görünce bile insan bir hoş oluyor adam domestos reklamlarındaki mikroptan parazitten bir farkı yok ki:KK53::KK53:

pis mikrop risk almaya değmez bence zevk için yakalım:KK53:
Heheheheh:KK53:Yakalım dimi suan aklımdan kötü kötü şeyler geciyor:KK14:

ben üzülüyorum yurttaşlarımıza canım kandırıyorlar onları pkk pisliği insanda akıl olsa yahu bunlar dağlara kaçan kızlarımızın ırzına geçiyor devleti yönetseler kimbilir ne olur diye bir düşünür
valla onların da pek üzülünecek halleri kalmadı canım paralarını bile basmışlar baksana

kuzum bi söz var deveye diken insana ..... yaraşır diye tam durum onu gösteriyor
Bu lafi ben aslinda adi lazim degil, bir baskasi icin daha cok kullaniyordum ama bu komik parayi ve ustundeki resmi gorunce onun pesindekilere de cuk oturmus bu deyis..:KK52:

Tuvalet kağıdı bile olamaz çünkü benim seyimde popomda bunun o yüzünun basili olduğu kâğıt parçasından daha değerli doğrusu kullanamam evimede para verip alman

Pislik logar cukuru

Bu lafi ben aslinda adi lazim degil, bir baskasi icin daha cok kullaniyordum ama bu komik parayi ve ustundeki resmi gorunce onun pesindekilere de cuk oturmus bu deyis..:KK52:
ben daha önce kim için kullandığını biliyorum:KK48::KK48:
bunları bu kadar şımartanlar kullansın bu parayı hatta ayakkabı kutularına doldursunlar.

Back
X