Evet bende senin gibi düşünüyorum çözümsüz bir konu bencede bu.
Devletinde elini masaya vurup şu şöyle olacak tarzımda kararlı bir duruşu olmayacak bence.
Yani onlar ne derse o olacak gibi.
Mune bunu bende bir çok kişiden duydum.
Hadi medyada yer almıyor ama sosyal medyada niçin yer almıyor şehit haberleri yani aileler, eş dost yakınlar neden gündeme taşımıyorlar?
bu soruyu soruyorum kendime.
Terör bitti algısı yaratılmaya çalışılıyor bence.
maalesef öyle mune
kavga her yerde prim yapıyo
valla tüm konulara yazdım aslında
ben artık ne diyeceğimi bilemiyorum
sürekli yeni birşeyler çıkıyo
neye inanacağımı şaşırdım
pkknın çözüm istediğine inanmıyorum
onların işine geliyo çözümsüzlük zaten
devletin de nasıl bir politika izleyeceğini bilemiyoruz ki
açıklanmıyo
bu aralar çözüm süreci için adım atılacak diyodu yorumcular ama ne yapılacak bilemiyorum
bence bu sorun çözülse de bizim aleyhimize olacak
çözülse de çözülmese de biz zararda olucaz bence
maalesef
hemen şu şu yapılmazsa süreç tıkanır diyiveriyolar zaten
asıl onların biraz özverili olması gerekmez mi normalde
ki eskisi gibi ezilmiyolar artık her türlü hakka sahipler yani
o yüzden de çok sinirleniyorum
Belki eşleri zarar görür, deşifre olurlarsa sorun çıkar diye dile getirmiyor olabilirler, bende geçen gün siyaset bölümündeki konulardan birinde okudum, üyenin nişanlısıydı sanırım askermiş, arkadaşlarının şehit cenazesine katılıyormuş, gözlerinin önünde şehit oluyorlarmış, medyada yazılıp çizilmiyor ama terör bitmedi, şehit veriyoruz hala diye yazmıştı.
evet mune o yorumu bende okumuştum durum gerçekten öyle ise vah halimize vahh gidenlere .
Onlar neden özverili olsunlar ki simon.
Kaybedecek bir şeyleri yok nasılsa ellerinde silah yıllardır dağlarda yaşıyorlar gözü kapalı öldürebiliyorlar.
O yüzden böyle bir fırsat geçmişken ellerine bütün fırsatları değerlendiriyorlar bence.
Onların amacı bu ülkede kardeşçe yaşamak olsa zaten silahlanıp dağlara çıkmazlardı bunca zaman yaşanan da yaşanmazdı.
aynen öyle kaybedecek birşeyleri yok
kimse de umurlarında değil dağlarda orda burda terör estirmeye devam ederler
destekleyen devletlerde var zaten
çok can sıkıcı ya biz sürekli bunlarla uğraşıp durucaz çok üzülüyorum cidden
Bende Genel Kurmay Başkanlığı sitesinden baktım orda da yer almıyor ama bir çok terör faaliyetleri devam ediyor.
Bencede haber değeri taşımadığı için hepsinden bir haber oluyoruz yazık ki.
Bence de çoğu şeyden haberimiz olmuyor.Çözüm! süreci ilk başladığında tvler vs uyarılmıştı haber yapılırken dikkat edilsin vs diyerek açıktan açığa.Gizli kapaklı engellenenler de vardır illaki.
Bence de çoğu şeyden haberimiz olmuyor.Çözüm! süreci ilk başladığında tvler vs uyarılmıştı haber yapılırken dikkat edilsin vs diyerek açıktan açığa.Gizli kapaklı engellenenler de vardır illaki.
Dikkatli olunsunda neden tek taraflı biz dikkat ediyoruz neden bu tip şeylerden haberdar edilmiyoruz.
Dikkatli olunsunda neden tek taraflı biz dikkat ediyoruz neden bu tip şeylerden haberdar edilmiyoruz.
Pelin ben dikkatli olunmasina bile karşıyım. Neymiş bebek katiline bebek katili denmeyecekmis. Sanki hakaret ediyoruz adamın yaptığı pisliklerden bahsedince zoruna gidiyorsa yapmayacakti . Yani Çözüm süreci zaten aleyhimize işliyor her türlü bir de ne olup bittiğinden haberimiz olamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?