PKK'ya katılım rekor düzeye ulaştı

eskiden daha güzeldi azdılar ama askerimiz şehit oluyordu . şuan çoklar ama of bi halt yaptıkları yok . seni özleyenler var eski günler :cry:
buraya gelip esnafla veya halkla sohbet etmenizi isterdim .
konuşmalar pkk dan bıktık biz paralelinde gerçekten de öyle , yol kapatma eylemleri yapıyor pkk, peki zararı kime ? buranın halkına tabi ki . adamın marketine mal gelmiyor , pazar kurulmuyor , halkın da esnafında zararı büyük . istemiyorlar artık . türkiye uyuyor diyorlar hayır burda bir çok vatandaş uyandı endişe etmeyin , bazıları oturduğu yerden kendi uyumaya devam etsin .

buraya gelip esnafla veya halkla sohbet etmenizi isterdim .
konuşmalar pkk dan bıktık biz paralelinde gerçekten de öyle , yol kapatma eylemleri yapıyor pkk, peki zararı kime ? buranın halkına tabi ki . adamın marketine mal gelmiyor , pazar kurulmuyor , halkın da esnafında zararı büyük . istemiyorlar artık . türkiye uyuyor diyorlar hayır burda bir çok vatandaş uyandı endişe etmeyin , bazıları oturduğu yerden kendi uyumaya devam etsin .

oraya bi daha gelmek istemeyiz. 4 senemiz geçti başkalede. tabi saldırıların en yoğun olduğu zamanlardı. şuan durum nasıl tam bilmiyorum arkadaşlarımız daha iyi diyorlar . ben 2 sene evden çıkamadım. sonraki 2 sene öğretmenlik yaptım . o zamanda gerçekten çok iyi insanlar vardı hala konuştuklarımız var. inşallah daha güzel olur ne deyim

Olur mu canım? Terör bitti atmayın uydurmayin! !!!

Pkk ya gönüllü katılım da çok fazla. Yapılan araştırmalar da Hükümetin özerklik vereceğine inanan inandirilan gençler özerk bölgede söz sahibi olmak adına pkk ya katılıyorlar.

Istediklerini verdigimiz sürece sorun yok. Vermemeye baslarsan gör bak neler oluyor

nerden biliyorsunuz gönüllü katılımın fazla olduğunu
katılanların hepsine tek tek sordunuz mu , örgüt bunun adını tabi ki gönüllü katılım olarak söyleyecek yersen !!

nerden biliyorsunuz gönüllü katılımın fazla olduğunu
katılanların hepsine tek tek sordunuz mu , örgüt bunun adını tabi ki gönüllü katılım olarak söyleyecek yersen !!
Siz nerden biliyorsunuz gönüllü katılım olmadığını ? Hepsiyle tek tek konustunuz mu ?

a

o soruyu ben size sormuştum soruya soruyla karşılık mı veriyorsunuz olmadı ama
dağa kaçırılan derken ne anlıyrsunuz ?
Siz bana gönüllü olduğunu nerden biliyorsunuz dediniz. Ben de siz kacirildigini nereden biliyorsunuz dedim?

Siz kesin konuşabilirsiniz hasmetlim biz gönüllü katılımın da olduğunu yapılan araştırmalarda vs öğreniyoruz. Ama tabi ki siz bizden daha iyi bilirsiniz. Ne de olsa dağa kaçırıldı yazdığında insanların kacirildigini anlamayacak düzeyde insanlarız.

Selametle

oraya bi daha gelmek istemeyiz. 4 senemiz geçti başkalede. tabi saldırıların en yoğun olduğu zamanlardı. şuan durum nasıl tam bilmiyorum arkadaşlarımız daha iyi diyorlar . ben 2 sene evden çıkamadım. sonraki 2 sene öğretmenlik yaptım . o zamanda gerçekten çok iyi insanlar vardı hala konuştuklarımız var. inşallah daha güzel olur ne deyim
sen öğretmen misinn????!!!!!!!!!!!:KK57::KK57::KK17::KK17:

Bu katılımda neyin nesi alla alla yah
kemal-sunal_364621.jpg

üniversite öğrencileri bile katılıyor bir yandan pkk için çalışırken bir yandan da ihanet ettikleri memkeketin okullarında okuyorlar, her zaman gazetelerde çıkan haberler bunlar, özelliklede hukuk okuyorlar gözlemlediğim kadarıyla medyadan

Back
X