pko adet görememe okuyunnnnn

eminekcby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
28
0
86
Afyon
merhaba arkadaşlar sizinle bi deneyimimi paylaşmak istedim adet görememe rahatsızlığı pko bilenler çok dertlidir bende bu rahatsızlığımı 19 yaşında öğrenmiştim şimdi 24 yaşındayım her ay olamamak insanı çileden çıkarır şimdiye kadar hap kullanarak geldi adetim ve bunun böle olmayacağını anladım hap kimyasalları bünyeye dokunur diye hemde kendinizi eksikli gibi hissediyorsunuz sonuçta .her neyse 'aslan pençesi 'isimli otu gelmesine 5-10 gün kala demleyerek içiyorsunuz hem ağrısız bi şekilde hem de günü geçmeden adet görüyorsunuz ben iki aydır bu otu içiyorum ama tırtıklı cinsinden olacak ben bağba markasından aldım o işe yaradı başka markaları bilmiyorum ama bunu paylaşmak istedim kimse çekmesin bu rahatsızlığı. haptan kurtulun inş ben gibi.iyi günler..

önemli değil arkadaşım keşke ben arama yaptığımda bu bitki çıksaydı karşıma ama iğrenç soğan sularını içtim adet göreyim diye ama bu bitkinin tadı da güzel içiliyo kolayca inş sizde paydasını görürsünüz

adet goruyorsunuz tamam ama pko gecmedi ve duzenli yumurta yine olmuyordur
yada ictikde yumurtlamayida sagliycakmi
cunku pkoda olmuyor duzenli yumurtalama ve o yuzden adet gorulmuyor
bebeginiz varmi peki

adet goruyorsunuz tamam ama pko gecmedi ve duzenli yumurta yine olmuyordur
yada ictikde yumurtlamayida sagliycakmi
cunku pkoda olmuyor duzenli yumurtalama ve o yuzden adet gorulmuyor
bebeginiz varmi peki
[/QUOTE

pko adet görmemizi engelliyor. dolayısıyla yumurta üretemiyoruz. yani yukardaki yazdığınızın tam tersini düşünün. düzenli adet görerek bunu bir nebze daha kolaylaştıracağımıza inanıyorum ben.

gerçi tanıdığım bir teyze 3 sene adet görmeden hamile kalmış. doktor son adet tarihini sorunca kadın 3 yıl önce demiş :) takdiri ilahi işte.

arkadaşım bana pko tanısı kondu 4 doktor da aynı tanıyı koydu hapla zor zahmet adet görüyordum hapı bıraktım kendiliğinde 5 ay kadar geldi tekrar durdu bu sırada aslan pençesini öğrendim kullanmaya başladım ve dört günün sonunda cok normal biçimde adet görmeye basladım yumurtalıklarımda ne gibi bi etki yarattığını bilmiyorum ama düzenli olabildiğime göre düzenliyo küçük kistlerin ve miyomların oluşumunu engelliyo ki bunu internette arastırısanız da görürsünüz çocuğum yok bu arada

merhabalar eminekcby

bende pko luyum ve duyduğum herşeyi deniyorum. umut dünyası.

aslanpençesini duymuştum ama açıkçası ne şekilde kullanılacağı hakkında bi fikrim yok.

eğer bu konuda bilgi verirsen sevinirim. bide hala düzenlimi ne kadar süre kullandın

şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,
Ben de pkolu olduğumu geçen hafta öğrendim.25 yaşındayım, evliyim.Bekarken de adetim hep düzensizdi, yasmin kullanıyor, sürekli kilo alıp veriyor, rejim durumunda yaşamak zorunda kalıyordum. Evleneli 1,5 sene oldu doğumkontrol hapı kullanırken problem yoktu ama bırakınca yine adet görmemeye başladım.
4 ayı geçti adet görmüyorum.Doktor Farlutal verdi, kullandım.Biteli 7 gün oldu; hertürlü belirtisi olmasına rağmen hala kanamam yok, bekliyorum. Bir de korunmayı bırakmamı ve çocuk sahibi olmaya çalışmamı söyledi. Henüz planlamıyordum ama böyle bir durumda da riske atamam. Ben de soğan suyunu duydum, annem ısrarla yapıp içmemi söylüyor.Deneyip de faydasını gören var mı? Bu konuda daha yeniyim, çok araştırma da yapamadım henüz. Yardımcı olur, tavsiyeler verirseniz sevinirim.
Çook teşekkürler

mrb arkadaşlar bende pko sendromu hastasıyım 2 yıldır evliyim ve 4 aydır korunmuyoruz.ancak gebe kalamadım sürekli doktorumla irtibat halindeyim bana bi ilaç verdi ve yumurtlamamı kontrol altında tutuyo.ben pko olmama rağmen her ay adet görüyodum.aslında benim pko olduğum bebek isteyince ortaya çıktı çünkü bende adet gecikmesi oluyodu ancak 3-5 gün hatta diğer hiç bir belirtisi yok.yani anlayacağınız adet olmak yumurtlamak anlamına gelmiyormuş.en son bugün dr gittim yumurtam 20 mm ulaşmış ve çatlıycak dedi doktorum perşembe günü tekrar gidicem umarım çatlar artık bende anne olmak istiyorum

arkadaşlar bende önceden üye olmuştum ama yeni yeni girmeye başladım.benim demem allah kimseye sıkıntı vermesin ama yinede şükredelim.bendede pko var ve 3 yıldır adet görmüyorum.önceleri ilaç içince en azından adet oluyodum ama şimdi ilaç bile etki etmiyo.21 yaşındayım ve birbuçuk yıllık evliyim.ne yapacağımı bilmiyorum gitmediğim doktor kalmadı.tüm umutlarım kaybolduu.doktorlar erken menepoz dedi.yumurtalıkların yaşlandı dedi.bitmek üzere dedi.istanbulda bir doktor çocuğunun olması çok zor dedi.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

arkadaşlar uzun zamandan beri girememiştim bana pko teşhisi 19 yaşında konmuştu ,neyse hapla edavi filan derken aslan pençesi otuyla haptan kurtulduğmu buraya yazmıştım tekrar sölüyorum arkadaşlar ben şu anda 25 yaşındayım maşallah diyeyim adetim artık aslan pençesini içmeden geliyor bence bu otu mutlaka deneyin ben şu anda iyiyim adetinizin gelmesinde 4 gün önce sabah ve öğleden sonra 3 gibi birere bardak kaynamış suyun içine atılarak demlenip ocakta tutulmadan15 dakika beklenip içilecek ben faydasını gördüm inş sizlerde görün

arkadaşlar pko rahatsızlığı olan herkese canı gönülden dilerim ki
iyileşirsiniz ve sizlerde bebek sahibi olabilirsiniz.
okuduğumda öyle üzülüyorum ki
dayımın kızında pko varmış anne olma şansının az olduğunu söylemişler
üzüntüsünden kahrolmuş.
İnşallah hepiniz kurtulursunuz

canım benım yazını okuyunca cok uzuldum içim sızladı bende pko hastasıyım tedavı görüyorum pekı simdi senın hala hıç sansın yok mu tedavıyı bıraktın mı merak ettım neler yaptın
arkadaşlar bende önceden üye olmuştum ama yeni yeni girmeye başladım.benim demem allah kimseye sıkıntı vermesin ama yinede şükredelim.bendede pko var ve 3 yıldır adet görmüyorum.önceleri ilaç içince en azından adet oluyodum ama şimdi ilaç bile etki etmiyo.21 yaşındayım ve birbuçuk yıllık evliyim.ne yapacağımı bilmiyorum gitmediğim doktor kalmadı.tüm umutlarım kaybolduu.doktorlar erken menepoz dedi.yumurtalıkların yaşlandı dedi.bitmek üzere dedi.istanbulda bir doktor çocuğunun olması çok zor dedi.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

duygu arkadaşım bence moralini bozzma doktorların her dediğine inanmıyorum ben onlar zaten altarnetif tıbba çoğu zaman inanmıyor sana erken menapoz deyip ömür boyu ilaç kullandıracak sonra ne olacak ilaççlar satılacak bence hemen inanmayın bana da genelde gittiğim doktorlar hep ilaç kullan filan diyordu bi ara adetim 6 ay gelmedi ama aslan pençesiii çözüyor bu olayıııı lütfen dneyin ben bağba markalı bi ürün aldım 3 tl mi neydi hala bitmedi bi tutam yetiyo kaynamış bi bardak suya atıp 15 dakika bekleyip içiyorum öğleden sonra 3 gibi içmek daha etkili oluyor aslan pencesi tırtıklı cinsinden olacak bu arada ii günler herkeseç.....

Back
X