arkadaslar yumurtalıklarımda folikülel kist gözükmüştü...dünde alttan ultrosonum vardı ordada iki overde polikistlik yapıdadır diye elimde ultroson raporu var...hattaa rahim duvar kalınlığım 4,9 mm....en son adet 19 ağustosda olmuşttumm.....ve bana dr çocuk istemiyorsan sana doğum kontrol ilacı vereyim dedi...yok dedim istiyorum..o zaman inferlite polikliniğine git dedi..orda tedavine başlansın dedii...bende ama adet olmam gerekmiyormu dedimm ...offf artık bunaldım hastaneden ondan dedim..düşündü bana bakdı.. o zaman sana ilaç yazacam bu ilacı hergün içeceksin düzenli bırakdığğında 1 hafta içinde adet olacaksın vede dediğim yere gideceksin tammı dedi bende tamam dedim ...ilacı verdi akşam içmeye başladım...progestron hormonu içtiyim ilaç sanırım .....21 gün içecem benım rahmimi kalınlaştıracakmış...
şimdi arkadaşlar bendemi pko hastasıyım....acaba 2,5 aydır adet olamadım ondan oluşmuş olabilirmi??????
dün akşam çok ağladım..üzüldüm yemek yaparken ağladım dizi izlerken ağladım..eşim bişi anlatıyordu ağladım...eşimde çok şaşkın...şaşırdıı....
gerçekden tedaviye gerek kalırmıykii.??????????????
bana ne olur yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şimdi arkadaşlar bendemi pko hastasıyım....acaba 2,5 aydır adet olamadım ondan oluşmuş olabilirmi??????
dün akşam çok ağladım..üzüldüm yemek yaparken ağladım dizi izlerken ağladım..eşim bişi anlatıyordu ağladım...eşimde çok şaşkın...şaşırdıı....
gerçekden tedaviye gerek kalırmıykii.??????????????
bana ne olur yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn