pko da tedavıye baslangıc

o testi yaptırıp ta bize boş yere zaman geçiren dr.un bol bol kulaklarını çınlatıyorummmmmmm:41::41:

ya iste bende onlardan korkuyorum dogrusu bosa zaman kaybetmek ıstemıyorum yasım daha 23 aslında ama korkuyorum ıste bu arada özel mıydı gıttıgın doktor

evet ıstıyorum esım pekk ıstemıyor gıbı gorunuyor ama ben üzülmım dıye öyle galıba :1:

hımmm ozaman vicdan yaptır biraz o zaafı yakaladıysan devam et yoksa vazgeçtimi geri döndürmesi zor oluyor :32::32: biz kadınlar fenayız ama onlarda inat ne yapalım :34::34:
neyse canım benim çıkma vaktim geldi görüşürüz :54::54:

hımmm ozaman vicdan yaptır biraz o zaafı yakaladıysan devam et yoksa vazgeçtimi geri döndürmesi zor oluyor :32::32: biz kadınlar fenayız ama onlarda inat ne yapalım :34::34:
neyse canım benim çıkma vaktim geldi görüşürüz :54::54:

dogru söyluyosun elımden gelenı yapıorum merak etme :1: tmm gorusuruz ıyı aksamlar :3:

ikiz olmasını cookk isterim canımm,bu kadar bekleyisten sonra 2 tane birden ne iyi olurr ,kısmettt :43:

canımmmm.aşılamamı yapılacak .hadi inşallah bebişin mücizen gelir...
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..stres yapma demek kolay ama sen kafanı dağıtacak bişeyler bulmaya bak emii..öncee :49::49: sonrada :emir_bebek::emir_bebek: :54:

canımmmm.aşılamamı yapılacak .hadi inşallah bebişin mücizen gelir...
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..stres yapma demek kolay ama sen kafanı dağıtacak bişeyler bulmaya bak emii..öncee :49::49: sonrada :emir_bebek::emir_bebek: :54:

ayy cnmbenim insallah o günleri görelim hep beraber
asılamam cok güzel gecti elhamdülillah sükürler olsun
haftaya tekrar gel dedi doktorum bakalım hayırlusıııı
iyiki varsınız hepinizdee,içimi ferahlattınızz :)

ay cnm cok sevındım ıns. bebegın tutunur sana bol bol dınlen keyıf yap:1:

AMİNNNNNNNN CANIM İNŞALLAHHHHH:34::34:
SEVİNDİM CANIM İNŞ BU AY MÜCİZEN GELİR:emir_bebek: SENDE İYİKİ VARSIN..
YUMOŞ NE KADARMIŞ VE KAÇTANE VARDI SÖYLEDİMİ DR.
ÇOK FAZLA SORU SORDUM AMA MALİYET NE KADAR TUTTU CANIM

Merhabalar, bende pko'luyum...
Yıllardan beri bu durumu biliyorum, evliyim ve 2 seneden beri çocuk istiyoruz, bir kez aşılama oldum onda da kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi glifor içiyorum ve beklemedeyim.

merhabalar, bende pko'luyum...
Yıllardan beri bu durumu biliyorum, evliyim ve 2 seneden beri çocuk istiyoruz, bir kez aşılama oldum onda da kimyasal gebelik geçirdim. şimdi glifor içiyorum ve beklemedeyim.

merhaba çook geçmiş olsun.
Inş hepimiz tez vakitte mücizelerimize kavuşuruz ..
Adetin düzenlimi ,pko nun hangi sıkıntılarını yaşıyorsun.

Back
X