pko da tedavıye baslangıc

mrb.bende pkoyum.iğne tedavisiyle 2 kez gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı.ikiz gebelik oluşmuştu.şimdi 3.kez iğne tedavisindeyim bugün 9.günüm akşam kontrolum var ümitsiz olma

cok üzüldüm gerçekten umarım bu sefer bebısın sağlıkla gelır ve hep senınle kalır ve ınsallah bızde senın gıbı hamıle kalmayı basarabılırız bende suan klomen kullanıyorum 18.de kontrole gıtcem umarım buyur yumurtalaraım :5:

cok üzüldüm gerçekten umarım bu sefer bebısın sağlıkla gelır ve hep senınle kalır ve ınsallah bızde senın gıbı hamıle kalmayı basarabılırız bende suan klomen kullanıyorum 18.de kontrole gıtcem umarım buyur yumurtalaraım :5:

saol inş.allah razı olsun.allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.bu akşam çatlatma iğnesi yaptıracam.1 sağda 1 solda olgun yumurta oluşmuş şu an.kasıklarımda ağrı çok hissediyorum siz de de ağrı var mı?

saol inş.allah razı olsun.allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.bu akşam çatlatma iğnesi yaptıracam.1 sağda 1 solda olgun yumurta oluşmuş şu an.kasıklarımda ağrı çok hissediyorum siz de de ağrı var mı?

hayır ağrım yok arada bı hafıf oluyor gecıyor gerı umarım buyumustur 4 gun sonra ogrenıcem bakalım hayırlısı.:18: umarım senınde herseyın olumlu geçer

Hayy Allah, tövbe yarabbim bu nasıl bi illet anlamış değilim. Etrafımda herkes kolayca hamile kalıyo, hiç böyle sorunlar yaşamıyo kimse. İnanıyorum rabbime bütün bu çektiğimiz sıkıntıların karşılığını vericek.
Aşılama veya tüp bebek denediniz mi?
Varikosel ameliyatından sonra gebe kalan çok insan var kesme umudunu

merhaba cnm konuşmuştuk sımdı hamıle kalmışsın anlaşılan cook sevındım adına umarım sag salim bebegını alırsın kucağına :1: nasıl oldu pekı asılama falan mı yaptırmıştın :31:

cm merhaba sende hamıle kalmışsın cok sevındım gerçekten pekı nasıl oldu anlatır mısın bıraz :52:

merhabaa canım,çok şükür allahım banada mucizemi verdi..
Rabbim tez vakitte sana ve tüm isteyenlere nasip etsin canım..
Okadar çok şey yaptım ki bitkisel vs.klomen çatlatma iğnesi vs vs istersen yazarım tek tek
birde aşılama yapılcaktı ama dr.önce rahim filmi çektir bu ay normal takip edelim dedi belkide rahim filminin etkisiydi ben o ay bebişime kavuşmuşum ..
Inş tez vakitte sende bebişinin müüjdesini paylaşırsın

merhabaa canım,çok şükür allahım banada mucizemi verdi..
Rabbim tez vakitte sana ve tüm isteyenlere nasip etsin canım..
Okadar çok şey yaptım ki bitkisel vs.klomen çatlatma iğnesi vs vs istersen yazarım tek tek
birde aşılama yapılcaktı ama dr.önce rahim filmi çektir bu ay normal takip edelim dedi belkide rahim filminin etkisiydi ben o ay bebişime kavuşmuşum ..
Inş tez vakitte sende bebişinin müüjdesini paylaşırsın

ay inşallah cnm ya gerçekten cooook sevındım :1: bende bu ay asılama yaptırcam ınsallah banada nasıp olur dua et lütfen
neler yaptın anlatabılır mısın bıraz cnm :18:

ay inşallah cnm ya gerçekten cooook sevındım :1: bende bu ay asılama yaptırcam ınsallah banada nasıp olur dua et lütfen
neler yaptın anlatabılır mısın bıraz cnm :18:

inşallah rabbim sanada mucizeni verir..
soğan suyu,bal tarçın çörek otu,incir kürü (prolaktini yükselttiği için kısa kestim)
hayıt suyunu yeni almıştım çok içemeden bebişim geldi..
adaçayı yağı yaptım maf oldum tavsiye etmem tahriş yaptı o ay boşa gitti ,,
süt buharına oturdum
ovul.testi aldım kullandım
eşime çakşır macunu ,keçiboynuzu suyu kaynattım zeytinyağına incir basıp verdim..
valla aklıma gelmeyen çok şey vardır mutlaka :34::34:
seninde olacak az kaldı sabrının mukafatını rabbim verir inşallah...:16::54:

inşallah rabbim sanada mucizeni verir..
soğan suyu,bal tarçın çörek otu,incir kürü (prolaktini yükselttiği için kısa kestim)
hayıt suyunu yeni almıştım çok içemeden bebişim geldi..
adaçayı yağı yaptım maf oldum tavsiye etmem tahriş yaptı o ay boşa gitti ,,
süt buharına oturdum
ovul.testi aldım kullandım
eşime çakşır macunu ,keçiboynuzu suyu kaynattım zeytinyağına incir basıp verdim..
valla aklıma gelmeyen çok şey vardır mutlaka :34::34:
seninde olacak az kaldı sabrının mukafatını rabbim verir inşallah...:16::54:

ayy inşallah cnm ya ınsallah benım mucızemde en hayırlı zamanda gelır :emir_bebek: bende yaptım bı cok sey ama hep duzensız yaptım sımdı tedavıdeyım dıye yapmıyorum bısey ılaclarla yan etkı yapmasın dıye bakalım benım nazlı melegım ne zaman gelıcek :1:

Merhaba kızlar bende pkoluyum ama benim bir oglum var ..16 yasimdan beli dogum kontrol haplarıyla adet oluyordum 1 yıl aralıksız adet oldugumu bilirim...benim evlenince düzene girdi doktora gittigimde 1 yıl deneyeceksiniz ondan sonra tedavi dendi...ama ben sogan kürü ve eşimede keçiboybuzu kürü uyguladım ve ilk aydan hamile kaldım şimdi canım oglum Deniz Berkim 6 aylık oldu...biliyorum çok zor ama ne olur kafanıza takıp psikolojinizi bozmayın mutlu olun umutlu olun Rabbim insallah isteyen herkese nasip eder kucaklarınizi yavrularınizla doldurur:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba kızlar bende pkoluyum ama benim bir oglum var ..16 yasimdan beli dogum kontrol haplarıyla adet oluyordum 1 yıl aralıksız adet oldugumu bilirim...benim evlenince düzene girdi doktora gittigimde 1 yıl deneyeceksiniz ondan sonra tedavi dendi...ama ben sogan kürü ve eşimede keçiboybuzu kürü uyguladım ve ilk aydan hamile kaldım şimdi canım oglum Deniz Berkim 6 aylık oldu...biliyorum çok zor ama ne olur kafanıza takıp psikolojinizi bozmayın mutlu olun umutlu olun Rabbim insallah isteyen herkese nasip eder kucaklarınizi yavrularınizla doldurur:)

Allah bagıslasın cok sevındım sızın adınıza :1: beenımde adet duzensızlıgım var tek sorunum o zaten evlendım hala gırmedı düzene bılmıyorum nolucak ınsallah rabbım banada nasıp eder bebegımı :14:

Allah bagıslasın cok sevındım sızın adınıza :1: beenımde adet duzensızlıgım var tek sorunum o zaten evlendım hala gırmedı düzene bılmıyorum nolucak ınsallah rabbım banada nasıp eder bebegımı :14:
teşekkür ederim:) kendiliginden adet oluyormusun yoksa ilaçlamı oluyorsun...sogan kürünü tavsiye ederim adet söktürüyo

teşekkür ederim:) kendiliginden adet oluyormusun yoksa ilaçlamı oluyorsun...sogan kürünü tavsiye ederim adet söktürüyo

kendılıgımden adet zor oluyorum yanı beklersem 3 ayı bulabılıyor :14: soğan kurunu bı 15 gun ıctım başka da ıcmedım evlenmeden once cıvanpercemı cok güzel sokturuyordu evlendikten sonra oda ıse yaramıyor :50:

3 ayda bile olsa adet görmeniz iyi bişey demekki yumurtanız oluşuyor ovülasyon testini denedinizmi sürekli yapıp takip etseniz olabilir belki...tedavu gördünüzmü peki

3 ayda bile olsa adet görmeniz iyi bişey demekki yumurtanız oluşuyor ovülasyon testini denedinizmi sürekli yapıp takip etseniz olabilir belki...tedavu gördünüzmü peki

suan tedavıdeyım klomen kullanıyorum hatta yarın yumurta kontrolüm var umarım buyumustur sonrada asılama yapılcak :40:

Back
X