• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko diane 35 ve erken adetttt.nasıl olur yaaa

Esra3229

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
255
0
46
Ordu
kızlar pkoluyum.hamile kalamaıyorum ve geçen ay tedavite basladım.doktorum 1aylık diane 35 basladı glucophage ile birlikte.kullandım zaten içinde 21tane vardı bitelide 2gün oldu.ama nasıl olduysa az önce adet oldum yaa.ee ben normolde 15 20gün geç olurdum.hem ben geçen ay 25inde adet gördüm.daha günü bile gelmedi ya.şok oldum.bu kadar erken adet görmem normalmi.doktorum adetinin 3.günü gel dedi.çok korkuyorum bu kadar erken adet görmem normalmi ya.:5:

kızlar pkoluyum.hamile kalamaıyorum ve geçen ay tedavite basladım.doktorum 1aylık diane 35 basladı glucophage ile birlikte.kullandım zaten içinde 21tane vardı bitelide 2gün oldu.ama nasıl olduysa az önce adet oldum yaa.ee ben normolde 15 20gün geç olurdum.hem ben geçen ay 25inde adet gördüm.daha günü bile gelmedi ya.şok oldum.bu kadar erken adet görmem normalmi.doktorum adetinin 3.günü gel dedi.çok korkuyorum bu kadar erken adet görmem normalmi ya.:5:

normal bence bırakınca ıkıncı yada ucuncu gunu olanları duymuştum..benım durumum daha vahım ben kullanırken leke gordum ıkı gun sonra bıtecek hala lekelıyım nasıl bı ılaçsa..sana 1 ay mı kullan dedı uc ay mı cok merak ettımm

Back