pko doktor arayışı

aylinaylinn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
75
21
8
40
merhabalar. pko luyum ve istanbulda iyi bir doktor arıyorum. bilgisi olan varmı. hatta faydalanan varsa lütfen bizide bilgilendirin.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Pko demişsin ama sadece pko tedavisi içinmi yoksa bebek içindemi doktor arayışındasın. Ve hangi yakada arıyosun doktoru

Selam benim dr uma gel yeniyüzyıl Ünv Gop Hastanesi Volkan turan

şans eseri fark ettim :) bende yeni yüzyıl üni. gop hastanesine gidiyorum Sevinj Aghayarova'ya.. sizin de mi pko probleminiz var? ne gibi bir tedavi görüyorsunuz şuan?
Sevinj i ve sekreter ini ben sevmiyorum
İğneli tedavi yapti Volkan hoca şimdide
Düşmesin Bebek diye ve serklajım olacak takibini yapıyor çok ilgili

sizin süreç nasıl oldu. biraz anlatabilirmisiniz
Pko luyum geçen sene beş aylık kaybım var çok dr a gittim ama Volkan hoca kafa dengi ilk Bebek iyi tutunsun diye histereskopi yaptı polip aldı iğne tedavisi yaptık çok kanama oldu meğerse Bebek varmış watsaptan devamlı ulaştım kendi aradı sordu
Şimdi takibindeyim 13 haftada dikiş atacak çok ilgili ben çok memnunum

ben bebek için sormuştum. avrupa da oturuyorum ama fark etmez anadolu da olabilir.
ben Özel Çapa da Altay Kartal'a gidiyorum. bende görümcemin tavsiyesiyle gittim kendisi şuan hamile. oda baskasının tavsıyesıyle gitmişti. kısaca cok tavsiye eddilen bir doktor kendisi. gayet anlayışlı, kesinlikle para göz değil herzaman ilacın en ucuz dengi neyse onu öncelik yazar. hsg yada tahliller için uygun yönlendirmelerde bulunur. daha önceki hastaların elinde kalan ilaçları masraf yapma dıye verebilen bi doktor. saat 8de mesaisi başlamadan bile geldiysen bekletmez bakar. kısaca anlat alat bitmez ppskollojik olarak desteği cok aileden biri gibi ben cok tavsiye ederim arkadasım :) :)

ben bebek için sormuştum. avrupa da oturuyorum ama fark etmez anadolu da olabilir.
ben Özel Çapa da Altay Kartal'a gidiyorum. bende görümcemin tavsiyesiyle gittim kendisi şuan hamile. oda baskasının tavsıyesıyle gitmişti. kısaca cok tavsiye eddilen bir doktor kendisi. gayet anlayışlı, kesinlikle para göz değil herzaman ilacın en ucuz dengi neyse onu öncelik yazar. hsg yada tahliller için uygun yönlendirmelerde bulunur. daha önceki hastaların elinde kalan ilaçları masraf yapma dıye verebilen bi doktor. saat 8de mesaisi başlamadan bile geldiysen bekletmez bakar. kısaca anlat alat bitmez ppskollojik olarak desteği cok aileden biri gibi ben cok tavsiye ederim arkadasım :) :)

Back
X