pko ,femara , ovitrelle ve beklemek ..

evet canım çatlatma iğnesinin .. hakkımızda hayırlısı tabii bende öyle umud ediyorum
Aslında çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki veriyorlar dimi 2 gün sonra döllenme olsa 8-9.gün gibi mi oluyor sonradan yükselmez mi daha bata var canım. Kaç çıktı direk 0 mı 2-3 falan gibi mi?

kuzum dün diş ağrısına dayanamadım ve kan testi verdim ilaç kullanabilmek için iğnenin 11. günüydü ve sonuç negatif haber vermek istedim
bence hemen ilaç kullanmayın çok gördüm negatiften pozitif olan 15.güne kadar bekleyin

Aslında çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki veriyorlar dimi 2 gün sonra döllenme olsa 8-9.gün gibi mi oluyor sonradan yükselmez mi daha bata var canım. Kaç çıktı direk 0 mı 2-3 falan gibi mi?
direk 1,2 negatif ama yinede içimde garip bir his var 1 hafta sonra tekrar yaptırayım diye düşündüm

inşallah canım benim, herkes için istiyorum
Canım hiç beklemiyordum ama büyümüş yumurtalar bitanesi 20mm biri 17mmydi… Öğlen çatlatma iğnesi vurdum. Haber vereyim dedim sana da bakalım şimdi beklemece

Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin bende şiddetli pko var femarayla hemen hamile kaldım ben neden klomen kullanmadınız demiştim doktora o bununla çabuk sonuç alacağımı söylemişti inş sizde de olur hayırlı güzel haberler alırsınız inş

İnsallah hayırlı haberler alırsınız bende geçen ay famara ile çatlatma iğnesi denedim ilk defa malesef negatif sonuc aldım bu ay kendi haline bıraktım regly olursam nasipse ikinci kez denemek istiyorum şansımı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canım hiç beklemiyordum ama büyümüş yumurtalar bitanesi 20mm biri 17mmydi… Öğlen çatlatma iğnesi vurdum. Haber vereyim dedim sana da bakalım şimdi beklemece
rabbim tez zamanda güzel sonuç almayı nasip etsin bol bol aktivite yapıın eşinizle , mutlaka ilişkiden sonra uzan ,kalçanın altına yastık koy ve sabırsızlanma ..

inşallah Edacım bende 1 kez , klomen kullandım dediğin gibi asla işe yaramadı , femarayla yumurtalar iyice büyüdü , iğneylede çatlattık ama ilk seferde olması nasip bakalım . eğer reglim gelirse bu ay tekrar aynı tedaviden uygulayabiliriz

Çatlatma

iğnesinde en doğru sonuç 14 gün sonrası bence
bugün tam olarak 14. gün gögüs hassasiyeti , kasık ağrısı bazen de karın ağrısı mevcut ara ara göz kararmalarım oluyor , sanki regli olacakmışşım gibi çünkü tüm belirtiler onu işaret ediyor . p.tesi 16. gün son kez kan verip bakarım sonuca muhtemelen değilim ama yine de belli olmaz

inşallah cümlemize , bende aynı sekil tedavi gördüm bu ay 11. güün kan verdim negatif bugün 14. gün ama 16. gün pazartesi günü kan verip son kez bakacağım

rabbim tez zamanda güzel sonuç almayı nasip etsin bol bol aktivite yapıın eşinizle , mutlaka ilişkiden sonra uzan ,kalçanın altına yastık koy ve sabırsızlanma ..
Tamam canım bakalım inşallah olur
Ay inşallah bebiş vardır sen çok erken yapmışsın testi zaten inşallah hamilelik belirtisidir bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…