pko, haşimato troidi ve hiper androjenizm :((( ben de hamile kalabiliriyim acaba...

seramonii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
225
44
123
Balıkesir
pko, haşimato troidi ve hiper androjenizm :((( hangisiyle başedeceğimi bilemiyorum. ben de hamile kalabiliriyim acaba...bir de yaş oldu 28 çok mu geç kaldım acaba.ama allahtan umut kesilmez değil mi? Tedaviy eyeni başaldım. Ama çok umutsuzum.

merhaba cnm üzülme hepsiini normal değere getirirsen hamile kalırsın haşimato engel değil bende haşimatoyum ve gebeyim ilaçlarını düzenli kullann...

merhaba bende haşimotuluyum ve pko luyum 6 yıldır evliyim ve malesef bebeğim olmuyor haşimotoda antikor değerlerimi artık çok şükür düşürmeye başladım 1000 ve 500 lerden şimdi 300 lere kadar düştü.adet düzensizliğim hala devam ediyor pko yı ne yapcam bilmiyorum :((

Bebek sahibi olamayacagimi düşünüp umutsuzluğa kapildigim günlerde formda gezinip umut arardim.umutsuzlukla başlayan hikayelerin mutlu sona erdiğini görmek bana yeniden umut aşılardı.işte bu mesajı yazdıktan iki buçuk sene sonra ben de anne oldum.kuzucum şuan 4 bucuk aylik.Rabbim o tarifi imkânsız duyguyu yaşamayi nasipetti.Rabbim isteyen tüm kullarina nasip etsin.

Back
X