Pko hastaları kaç yumurtanız toplandı ve döllendi acaba

Lice_sss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
5.282
9.112
198
Bayanlar hafif pko hastasıyım ve 2. Tüp tedavim ilk tedavimden 20 yumurtadan 16 sı boş çıktı diğerleri de istenen gibi olmadı şimdi aksine büyüyen yumurtam az ve ben panik oldum ya o az olanlar da boş çıkarsa diye sizlerin kaç yumurtası oldu kaçı döllendi? Benim 8. Günümde 4 yumurta görüldü büyüyen iğne dozunu ve sayısı artırıldı Pazartesiye kadar sizlerde durum neydi?

Merhaba neden ilk seferde yumurtalar boş çıkmış sayı çok iyiyken doktorunuz birşey söylemişmiydi.
Şuan Kaçlık iğne kullandınız doktorunuz 8 inci güne kadar yükseltmedimi dozu bazı doktorlar az olsun kaliteli yumurta olsun istiyor. Sayıya çok takılmayın umarım bu sefer kaliteli yumurtalarınız oluşur.

Amin inşallah Allah razı olsun ilkin doktor çatlatma iğnesinin zamanlamasını yanlış yaptı ondan dediler merkez değiştirdim 8. Güne kadar dozum hep aynıydı bugün değiştirdi gonal150 kullandım inşallah kaliteli olur ne bileyim pko hastalarından fazla sayıda toplanıyor bakıyorum da burda

Hakkınızda hayırlısı evet dozunuzu oldukça düşük tutmuş doktorunuz fakat bir bildiği vardır. Operasyona kadar çoğalacaktır bence daha. Opu sonrası hyırlı haberlerinizide yazarsını inşallah

İnşallah yazabilirim inşallah amin :)

Bencede sayiya cok aldirma.gonul isterki kaliteli bircok embriyo gelsin dondurulsun. Bir sonraki tedavilerde kullanilsin ama kismet.bende pko hastasiyim .hepsi dolu cimmiyo malesef yumurtalarin ciksada dollenmiyebiliyo. Allah bu yolda herkezin yardimcisi olsun .hayirli haberlerini alirsin ins

Evet insan istiyor ki kaliteli olsun sonra sil baştan başlamasın inşallah ben de sen de isteyen herkes de hayırlı güzel haberler alsın inşallah

Merhaba arkadaslar
Ben de pcoluyum. 26 tane toplandi , 13 döllenme oldu 9 tane embrio donduruldu. 1 yıl icerisin de hepsini bitirdim 3 transfer de. Ilk transferim kimyasal gebelik digerleri negatif oldu maalesef
Canım geçmiş olsun rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah benim de ilkin fazla toplandı ama bu tedavide az olacak sanırım aslında dondurulan embriyo sayın da güzelmiş nasip işte

Canım geçmiş olsun rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah benim de ilkin fazla toplandı ama bu tedavide az olacak sanırım aslında dondurulan embriyo sayın da güzelmiş nasip işte
Sagol canim son transferim de kasim da olmustu yeni yeni toparlaniyorum simdi sıfırdan baslmasi dusunduruyor beni mart ayi gibi tedaviye baslayacagiz bu arada yaptiracagimiz testler var onlarin sonucuna gore karar verilecek. Valla canim sayi da cok onemli degilmis onu anladim 1 tane olsun iyi olsun yeter.

Ben de sil baştan başladım mecbur peki doktor ne diyor bu duruma embriyo kalitesi falan mı diyorlar gerçi onlar da bir süre sonra açıklamada yetersiz kalıyorlar

Ben de sil baştan başladım mecbur peki doktor ne diyor bu duruma embriyo kalitesi falan mı diyorlar gerçi onlar da bir süre sonra açıklamada yetersiz kalıyorlar
Valla artik doktor da saskin . Genetikten supheleniyor su anda . Ilk olaral kromozom analizi istedi ve trombofili analizi istedi. Eger kromozomda sorun cikarsa ilk genetige gonderilecek ondan sonra transfer. Histereskopi de yaptirdim onda da sıkıntı yok.

İnşallah sebebi bulunabilir de hayırlısıyla embriyolar pgtye falan gitti mi peki sağlıklılar mıydı acaba

Merhaba arkadaslar
Ben de pcoluyum. 26 tane toplandi , 13 döllenme oldu 9 tane embrio donduruldu. 1 yıl icerisin de hepsini bitirdim 3 transfer de. Ilk transferim kimyasal gebelik digerleri negatif oldu maalesef
Canım merhaba yazını görünce dikkatimi çekti 3 transfer yapılıp sonra mı bu testleri istedi doktorun.. Bir de 9 embriyonun kalitesi nasıldı? Ben de pkoluyum en ağır şekilde yaşıyorum belşrtileri. İlk transferim kimyasal oldu doktorum kromozom ttest yaptırmamı istedi öncesinde pıhtılaşma yaptırmıştım temiz çıktı. Senin hiç mi tutmadı kimyasal yaşadın mı

Benim de pko var doktorum o yüzden iğnelerin dozunu çok yükseltmedi 225 le başladım 187,5 düştüm şimdi 150 kullanıyorum ne kadar yumurta var bilmiyorum pazartesi öğrenicem ama doktorum sen pkolusun 5-6 yumurtan olsa yeter seni de zora sokmayalım dedi nedendir bilmiyorum ama pkodan mı neyden karnım çok şiş sizde de şişlik var mı yada var mıydı

Bendede pko var yumurtalar toplanana kdar hep şişlik oldu karnım kasıklarım heryerim hatta şişmiş gibi hissettim :) hatta operasyon günü ayakkabılarımı eşim giydirdi :) sizden çok yüksek dozlar kullandığım için fazlasını yaşadım sonradan geçti merak etmeyin.

Kaç yumurtanız toplandı kaçı döllendi acaba

Karnım şişti ama ilk tedavim kadar değil

Merhaba
Gecen yil kasim da basladik tedaviye aralik ayinda yapildi opu . Transfer sartlarina uygun olmadigim icin 9 embrio 3'erli sekilde donduruldu. Ilk transferim subat 2018 de oldu Ilk parti acildi 3 taneden 2 tanesi cozulurken bozuldu 1 adet transfer oldu kimyasal gebelik yasadim. Ara verdik ikinci transfer mayis ayinda oldu 3 taneden 2 tanesi transfer oldu negatif. Yine ara verip bu arada histereskopi yaptirdim temiz cikti . Kasim ayinda da 2 transfer oldu o da negatif. Kaliteli dediler hepsi 5. Gun embriyosu ama bence degildi. 2. Transferden sonra doktorum genetik testlerden bahsetti fakat donmus embriyo oldugu icin riskleri vardi o yuzden gondermedik elimizdekileri kullanmak istedik.Eger tutmazsa Yeni tedavinin basinda gonderelim diye karar verdik. Mart ayinda baslayacagiz oncesinde yaptiracagiz testleri. Kusura bakma biraz uzattim.

Yani aslında embriyolar kalitelşyse neden 3 er 3er dondurulmuş bana biraz mantıksız geldi.. Bir de pıhtılaşma ve kromozom testini ilk negatiften sonra istemelerii gerekiyordu.. Üzüldüm gerçekten ben bir kez nrgatif aldımave gerçekten çok zor günler geçiriyorum.hangi merkezde tedavi oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…