Pko hastasi ilac kullanmadan zayiflayabilir mi??

hera____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
18
5
36
Arkadaslar dogru yere mi actim bilmiorum. Baktim ama cevabini bulacak konu da bulamadim. Yanlışlık yapiorsam cok özür dilerim.

Pko hastasi dogum kontrol-hormon ilaclarini kullanmadan zayiflayamaz mi bilen başına gelen varmi??

Arkadaslar dogru yere mi actim bilmiorum. Baktim ama cevabini bulacak konu da bulamadim. Yanlışlık yapiorsam cok özür dilerim.

Pko hastasi dogum kontrol-hormon ilaclarini kullanmadan zayiflayamaz mi bilen başına gelen varmi??
Tabi ki de zayıflar.
Tamamen insanın kendi elinde olan birşey bu. Metabolizma daha yavaş çalışır ama, sağlıklı ve dengeli beslenildiginde ve her gün spor yapıldığında faydasını görmemek imkansız.
Ben de polikistik overliyim.
Ama hiç ilaç kullanmadan zayıfladım bi 8 kilo kadar.
Hormon ilaçlarını ben tavsiye etmiyorum. Sadece bebek olması için kullanmıştım ilk hamileliğimde..

İnsülin direncine sebep olabildiği için zorlanabilirsiniz. İnsülin direncinize bakıp hormon ilaçları değil de şekeri dengeleyen haplar kullanarak zayıflamanız saha kolay olur. Tabiki doktor kontrolünde. Benim zayıflama amacım yoktu ama hamile kalmaya çalıştığım dönemde şeker düzenleyici ilaçlar kullandım. Kilo verdim.

Mutlaka kadın Doğumcunuz ile görüşün.

Gule gule kucaginiza alin insallah..

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim cok sevindim suan. Ben hormon ilaclari almak istemiorum ama cabalarima ragmen hic kilo veremedim. Halbuki cabuk kilo veren bi bunyeye sahiptim. Acep ilaci almadim ondan mi die kafacigim karıştı. Demek o ilaclar olmadan da olabilior..

Tekrar cok tesekkur ederim

Cok tesekkurler.. ben insülin direnci icin ilac kullaniorum. Ama cok asiri kilo aldim. Ve caba vermem hic etkilemior gbi

Cok tesekkurler.. ben insülin direnci icin ilac kullaniorum. Ama cok asiri kilo aldim. Ve caba vermem hic etkilemior gbi
Hmmmm o zaman onu bilemedim. Ben de de hormon ilaçları kilo yaptı. Şeker hapı verdirdi. Ama genel de şeker hapı verdirir. Bilemedim.

Hmmmm o zaman onu bilemedim. Ben de de hormon ilaçları kilo yaptı. Şeker hapı verdirdi. Ama genel de şeker hapı verdirir. Bilemedim.
Iste bu yusden ikilemde kaldim. Diyabet acisindan engel yokmus kilo vermeme. Kadin dogumunda verdgi ilaci almadim. O sebep demek dedim. En iyisi ugrasiyim kac ay oldu gerci

Bol su için. Bir de gebelik yoksa soğan kürünü araştırın. Belki o yardımcı olur size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…