Pko ile aşılama oldum

gulnazik uzan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
27
4
6
22
Merhaba ben 5 gün önce aşılama oldum ve aşırı derecede karnimda ve vajinamda ağrı var bu normal bişey mi ya da bir gebelik belirtisi mi bilemedim bu konuda bilgili olanlar yazabilirmi bu ağrı neden oluyor ya da sizde de oldu mu

Merhaba burda birtane arkadaş vardı ama ismini hatırlamıyorum görürse yazar belki kendisi pkoluydu ilk aşılamada tutmuştu sanırım Test gününüze kadar ağır bişey kaldırmayın inşallah vardır

Pko yum 2. Asilamami yaptirdim eşimde sperm hareket dusuktu bir keçi boynuzu kuru yaptik 1 ay ise yaramış değerleri çok iyi yukselmis asilamamin 4. Gunundeyim kasik agrisi gaz sıkışması bel ağrısı var yumurta 23mm olmuştu kendiliginden çatlamış catlatma ignesi vurulmadim bu kez umutluyum letu...

Harika çok sevindim inşallah tutunur ama tutunmasa bile üzülmek yok eşinin sperm kalitesi hareketlilik artması ve senin yumurtanın kendiliğinden çatlaması çok iyi bir gelişme pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…