Pko ile hamile kalmak

Pollyana-06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
31
8
1
33
Arkadaşlar herkese merhaba...
Aranızda pko hastası olup kendiliğinden hamile kalanlar var mı?dr.a gittim ve pko hastası olduğumu öprendim .hamile kalıp kalmayacağımın kesin olmayacağını söyledi .
Acil cevaplarınızı bekliyorum..

Aranızda pko hastası olup kendiliğinden hamile kalanlar var mı?dr.a gittim ve pko hastası olduğumu öprendim .hamile kalıp kalmayacağımın kesin olmayacağını söyledi .
Canim bende pko vardi fakat tedavi gordum ise yaramadi kendiliginden oldu..

Ben de öyleymişim. Doğal yolla kaldığım ama ne yazık ki 33.haftada ölü doğum yaptığım bir hamileliğim var. Kaç tane arkadaşım var 2 çocuğu var ama doğal yolla kalmış. Açıkçası imkansız değil. Ama biraz zorlu ve sabır isteyen bir süreç.

Bende çok korkuyorm açıkçası.doktorda sabırlı olmamı söyledi ama kalamama ihtimalinde var diyince dünya başıma yıkıldı yani:((
İnternetten bir sürü şey okudum bunla ilgili .kalanda var kalamayanda ama işte düşünüp duruyorum sürekli çünkü eşimde çok istiyor ve onu hayal kırıklığınada uğratmak istemiyorum:(

Bende çok korkuyorm açıkçası.doktorda sabırlı olmamı söyledi ama kalamama ihtimalinde var diyince dünya başıma yıkıldı yani:KK43:(
İnternetten bir sürü şey okudum bunla ilgili .kalanda var kalamayanda ama işte düşünüp duruyorum sürekli çünkü eşimde çok istiyor ve onu hayal kırıklığınada uğratmak istemiyorum:KK43:
Daha sonradan gittiğim doktor 3 defa nasıl bir mucize hamile kalabilmiş olman dedi. Ama çevremde gördüğüm kadarıyla bu bir mucize değil. Sadece daha zor bizim için. Rabbim isteyen herkese, hepimize en kısa sürede nasip eder inşallah.

her doktora bakmayın cevrem de vardı pko olup kilolu olanlar kilo verip hamile kaldılar bazı doktorlar daha olumlular buda insanlara moral veriyor ve boyle daha kolay hamile kalınıyor bazı doktorlar aksine cocugunuz olmaz cok zor olur falan diye kadınları yıkıyor..adet gecikmesi sebebiyle 4-5 sene evvel doktora gittim adam benim moralimi nasıl bozdu hep olumsuzdu baska doktora gittim oyle guzel konustu o aydan sonra adetlerim duzene girdi cok onemli moral bu konularda

Peki çocuk istedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız
Olsa mı artık dedik. Adet düzensizliğim var diye doktora gittim. Prolaktin yüksekmiş. Dostinex kullandım. 2. hapı içerken hamile kalmışım. İstediğimizde hemen kaldım yani anlıcağın. Ama doğum yapalı 1 yıl oldu. 3 ay önce eşimle tekrar denemeye karar verdik. Bu defa sonuç hüsran :(

Oglumda baya surdu 1 senem doluyodu ama cok takiyodum kafama olmaz dedigim ay oldu bunda 2 ay sonra oldu cok sukur

Bende kilo problemi,tüylenme gibi belirtiler yok ama yinede kilo vermem gerekir mi .bide bu soğan kürü falan işe yarıyor mu
Moral gerçekten çok önemliymiş ama kafaya takmadan da olmuyo işte takıntı haline getirdim resmen.srekli midem bulanıyo ,başım dönüyo ya hamile gibi hissetmeye başladım:(Allah herkese hayırlısını versin .

Lisedeyken Tuylenme sikayeti.ile gittim.adet oluyordum.hormonlarim bozuk cikti..2 yil hap kullandim..sonra her sene kontrol gecti sukur..ilk gebeligim 6 ay sonra ikinci gebeligim 6 7 ay oluyor
Kendiligimden kaldim .
İlk gittigim dr sana soyledigi gibi cocugun olmayabilir dedi..ve ben bunu nisanli iken soyledim..kabul etti...
Doktor kontrolerini ihmal etme ...hayirlisi ile kucagina alirsin ins

Canım böyle hasta olupta çok hamiş kalan varmış , üzülme kalırsın inşallah❤️:KK54:

bende pko hastasiyim genc kiz oldugumdan beri bu hastalikla.ugrasdim. hamile kalmam zor denildigi halde evlendikde sonra bir sure korundum hapla. hapi biraktikdan sonra 3. ayda hamile kaldim. bebisim dogduvocakda 1 yasini kutliycaz sizlerede nasip olsun ins. hic kafayq takmayin olmaz dedigim ay hamile ksldim. kafada bitiyor her sey.

Lisedeyken teshis kondu..dr ilk soyluyor oyle hazirlikli ol diye..
Tedavisiz cocugum oldu
Simdi ikinci cocuguma hamileyim
Korkmadin mi olmaz diye sorarsan acikcasi o korkuyu yasadim.allah a sukur.duamizi edip rabbime guvenip tip ne diyorsa yapmaya caliscagiz isteyen herkese rabbim versin ins

Arkadaşlar merhaba.benim bir oğlum var.geçen senede bir kimyasal gebeliğim var.kasık ağrım sebebiyle doktora gittiğimde pkolu olduğumu öğrendim.daha önce böyle bir problemim yoktu.adet düzensizliğimde yok.doktor prolaktin hormonunum yüksek olduğunu söyledi ve dostinex verdi.ikinci bebek istiyorum çok ama yaklşık 1senedir olmuyor..bu ay ilk defa soğan suyu kürü yaptım.bakalım adetimi bekliyorum.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşş.

Selam kızlar ben de pkoliyum. 3 senedirde gebe kalamadim. Doktor yumurtalıklar dolu esindede hiç sıkıntı yok herşey normal testler hormonlar falan. Sadece catlatacaz dedi ama ondan önce hsg cektirecez. Nasıl çekilir acitirmi iyi gelirmi çok endiseliyim. İlaçla adet görüyorum benim gibi olup gebe kalan varmı

Selam canım bende de var hem de en ağırından. Bir defa tüp denedim olmadı sonrasında çok şükür kendiliğinden oldu nasip kısmet işi bu iş. Moral çok önemli

Back
X