Pko ile hamile kalmak

Hamile kalmak imkansız değil. Yanlız pco nun derecesi çok önemli. Fazla kilo, adet gecikmesi, aşırı tüylenme, ve tabiki yumurtalıkların üzerindeki kistler.
Hepsinin olması veya bir kısmının olup bir kısmının olmaması çok fark ediyor.
Örneğin: hiçbiri olmayıp sadece yumurtalıklarda pco görünümü varsa gebelik şansı artıyormuş bile. Çünkü fazla yumurta oluşuyor ve çatlıyormuş.

Bayanlar anneden,gelen bişey mi bu doktor genetik dedi,genetik ise sizn annenizden,felan,da varmı

Arkadaşlar herkese merhaba...
Aranızda pko hastası olup kendiliğinden hamile kalanlar var mı?dr.a gittim ve pko hastası olduğumu öprendim .hamile kalıp kalmayacağımın kesin olmayacağını söyledi .
Acil cevaplarınızı bekliyorum..

Merhaba canım bende pko hastasıyım 6 ay boyunca glifor kullandım.bekarken hep ilaçla adet olurdum evlenince bıraktım adetim düzenli ama tüylenme sorunu var bende çok şükür ki kilo sıkıntım yok en büyük sorun oymuş doktor şaşırdı çünkü zayıfsın allahtan ama sakın kilo alma dikkatli beslen dedi yumurtalarımda çatlamama sıkıntısı var ama doktor hamile kalmana engel değil dedi yani her pko lu hamile kalamaz diye düşünme iyi düşün iyi olsun
Bayanlar anneden,gelen bişey mi bu doktor genetik dedi,genetik ise sizn annenizden,felan,da varmı

Doğuştan yani genetik dedi banada annem de 27 yaşında rahmini aldırmak zorunda kalmış

Merhaba canım bende pko hastasıyım 6 ay boyunca glifor kullandım.bekarken hep ilaçla adet olurdum evlenince bıraktım adetim düzenli ama tüylenme sorunu var bende çok şükür ki kilo sıkıntım yok en büyük sorun oymuş doktor şaşırdı çünkü zayıfsın allahtan ama sakın kilo alma dikkatli beslen dedi yumurtalarımda çatlamama sıkıntısı var ama doktor hamile kalmana engel değil dedi yani her pko lu hamile kalamaz diye düşünme iyi düşün iyi olsun

Doğuştan yani genetik dedi banada annem de 27 yaşında rahmini aldırmak zorunda kalmış
Annem de,varmı bilmiyorum ama benim.annem de,bana ilk geceden hamile kalmış kardeşime de 2 yıl,sonra yani hamile kalmasında hic sorun olmamış 3 kardeşiz artı bende hep adet düzenli idi her zaman normaldi tüylenme felan da yok bi defa gecikti evlendikten sonra gittim 1,5 ay once,pco var dedi bana ama adetlerine düzenli imiş kilo mu aldın 1 ayda dedi evet dedin aldığını ver düzelir adetlerin dedi bana

Annem de,varmı bilmiyorum ama benim.annem de,bana ilk geceden hamile kalmış kardeşime de 2 yıl,sonra yani hamile kalmasında hic sorun olmamış 3 kardeşiz artı bende hep adet düzenli idi her zaman normaldi tüylenme felan da yok bi defa gecikti evlendikten sonra gittim 1,5 ay once,pco var dedi bana ama adetlerine düzenli imiş kilo mu aldın 1 ayda dedi evet dedin aldığını ver düzelir adetlerin dedi bana
Kan,almadan once yumurtalıklarıma bakmıştım hatta yumurtalıkların gayet sağlıklı ve normal dedi orda göremez miydi oldugunu hormon,testin de anladı sadecd

Benimde annem kendiliğinden kalmış iki kardeşiz ama sonrasında ameliyat olmak zorunda kalmış.bende pko var ama

Dönem dönem oluşup dönem dönem geçen bir şey mi bu?? Ben 3-4 sene önce bi doktor sölemişti, ozaman zaten doğum kontrol hapı içiyodum, devam et dedi, sora bidaha baktırmadım, geçen ocak gibi gittim doktora bebek düşünüyorum diye,sıkıntı yok dedi, haziranda da hamile kaldım ama alındı, grçen aya kadar da her ay kontrole gittim , bişi yoktu, geçen ay doktor pko gibi dedi:(

Arkadaşlar bende 2 ay önce pko olduğumu öğrendim evliliğimde 3. Yılımı bitirdim 15 aydır bebek istiyorum ilk 5. Ayda olmayınca gittim doktira herşey normal çıktı bir yıl bekle dedi bir yıl dolunca tekrar gittim pko olduğunu öğrendim fakat adetlerim çok düzenli hormonlarım normal çıktı prolaktin biraz yüksek çıktı o da sorun değil dedi doktor neyse yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden oluştu büyüdü ve 21 mm e ulaşınca catlatmm iğnesi oldum tutmadı tekrar gittim rahim filmi çekelim dedi çektiler tuplerim açık çıktı doktor bu üç ay içinde hamile kalma olasılığın yüksek dedi bu ay adet olursan gel dedi bundan sonrası ne oalçak nasıl bir tedavi uygular acaba yoksa direk aşılamaya mi geçsek ve bütün bunlardan anladığım aslında gebeliğe engel bir durum yok sanırım yanlış mı düşünüyorum

Back
X