• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko ile ilgili bi sorum var

bskp

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
18
0
16
Ankara
Meraba ben evli degilim 20 yasindayim 3 bucuk senedir pco hastasiyim 3yil diane 35 kullandm daha sonra 6 ay progesteron kullandm biraktigimdan beri regl olmuyorum 2ay oldu doktorum yumurtaliklarimda ve hormonlarimda hic sorun olmadigini soyledi ama yine dogum kontrol hapi verdi acaba dogum kontrl hapi yumurtaligimi koreltmis olablr mi hic sorun olmamasina ragmen neden regl olamiyorum lutfen beni aydinlatir misinz

Son düzenleme:
hayır olmaz öyle birşey

bir endokrin bölümüne ve beyın cerrahına görünün ilaçlı mr çektirin mutlak.

6 ayda bir kadin doguma gidiyrm butun hormon testleri yapiliyo zaten hersey normalmis ama yine de dogum kontrol hapi verdi doktorum cok kararsizim kullanmak konusunda

merhaba doğumkontrol hapları yumurtalıkları köreltmez temelde sorununuz olan adet düzensiliği ve pco adet düzeninizi bozar. sevgiler.

Meraba ben evli degilim 20 yasindayim 3 bucuk senedir pco hastasiyim 3yil diane 35 kullandm daha sonra 6 ay progesteron kullandm biraktigimdan beri regl olmuyorum 2ay oldu doktorum yumurtaliklarimda ve hormonlarimda hic sorun olmadigini soyledi ama yine dogum kontrol hapi verdi acaba dogum kontrl hapi yumurtaligimi koreltmis olablr mi hic sorun olmamasina ragmen neden regl olamiyorum lutfen beni aydinlatir misinz

Cevabiniz icin tesekkur ederm doktor hanim.bnm kistlerim tamamen yok oldu diane 35 ile ama yine duzensz adetlerim bunun nedeni nedir

Back
X