Pko ile yıkım yaşıyorum her ay..

Ben de polikistik overliyim cnm 5 yıllık evliyim. Çok zor. Dedigin gibi daha ne kadar bekleyeceğini bilmemek zor. Ama gerçekten hiç bir sorunu olmayanlar bile bir yılda ancak hamile kalabiliyor. Ve bazı pko lular da hiç sorun yaşamadan hamile kalabiliyor. Sen daha hangi grupta olduğunu bile bilmiyorsun. Belki kolay hamile kalirsin. Ben ilk yıl çok farketmemistim ama evliligimin ikinci yılından beri bekliyorum bebegimi. Tedavileri de bitirdim hâlâ bekliyorum. Doğal tedavi yöntemlerine başladım hâlâ her ay bekliyorum. Artık alıştım. Bekliyorum istiyorum uğraşıyorum. Ama test yapmıyorum. Eskiye göre sabretmek daha kolay. Kimse de artık var mi bebek diye sormaz oldu. Herkes alıştı. Ben alıştım. Eşim alıştı. Bunu sizi uzmek için söylemiyorum. Ama hayatta çok fazla sorunu olan insanları görünce bunun sabredilebilir bir durum oldugunu anliyorsunuz. Cocuklu bazi aileleri dusunuyorum cevremde. Asla yerinde olmak istemedigim aileler. Sonra sukrediyorsunuz ve çocuksuz bir hayat tarzi olusturuyorsunuz. Kolay mi tabi ki degil. Ama sagliginiz ve huzurunuz yerindeyse sabredilmeyecek bir şey de değil. Her gun aglanacak bir sey hic degil. Ha unutmadan bir de yavru kedi sahiplendim sokaktan. Hastaydı annesizdi açtı... ona baktım buyuttum. Şimdi bebeğim gibi yanıma gelip uyuyor... patisiyle elimi tutuyor... bir yerim agrisa üzerine gelip yatıyor isitiyor titretiyor. Eşim yokken onunla konuşuyoruz yemek yiyoruz. Tek kalmış gibi hissetmiyorum. O evimize geldikten sonra daha guzel oldu her sey. Hayatiniza farkli bir guzellik katin sizi ne mutlu edecekse. Işte bu da benim çocuksuz hayatım. Zor ama zevkli.

Her ay hamile miyim diye umutlaniyorum her seferinde yıkılıyorum her ay bu son diyorum yine yeni umutlar yeseriyor yeseren umudu bebegim saniyorum her seferinde.. Tek cizgiyi gormekten bikmadim sanirim! Her belirtiyi hamile miyim diye degerlendirmeye başladım olmayan bebege mektuplar yazıyorum sabah aksam agliyorum ben ne zaman anne olacagim diye Rabbim yuzumuzu guldursun artik: ((

merhaba nasıl hamile kaldınız acaba?

Back
X