5 ay kullandım...47 kiloya kadar düştüm..kemiklerim sayılıyodu artık..bıraktım sonra..hamilelik olmadı..pcoluyum ama hiçbir belirtisi yok bende..adet düzenli..çeyrek klomenle yumurtluyorum..kilo yok..kıllanma yok..yani pco bende sorun yaratmıyor..ama eşimin değerleri düşük..varikosel ameliyatı oldu,bekliyoruz..ama metformin çok faydalı bir ilaç..adetleri de düzenliyor..yumurtlama problemi yoksa ve eşinde de sorun yoksa olur sanıyorum..birkaç ay kullanman gerekiyor..
Ne sanslisinki kilo sorunun yok keske bende o kadar zayiflasam bu ilacla.
Bende Kilo var Adetim eskisi gibi cok gelmiyor sanki dogum kontrol hapi kullaniyormusum gibi geliyor maalesef.
Yumurtlamada yok ........
Ama en azindan esimde bir sorun yok .
Ben metformini cok uzun süre kullandim ama tam istedigim gibi bir sonuc vermiyor hele su son 7-8 aydir
yumurtlama takibi yaptırmadın mı hiç? klomenle ya da iğneyle falan..metformin tek başına yeterli olmaz..ama kilo vermeye çalış..pco nun en büyük düşmanı kilo..yumurtlama oluşur mutlaka,tedavi gördüysen eğer..
selam canim bende metformin kullaniyorumva pkoluyum henüz puregon igneye gecmedim ins önümüzdeki ay seninde bir cocugun varmis allah bagislasin ins kardesleride tez zamanda gelir yavrularimizin ins, bende 5 kayip yasadim bu pko yüzünden seninde rabbim sabrini versin canim birdaha yasatmasinCanim ben puregon ve coragon igneleride vuruldum kizima hamile kalmadan asilama yaptirdim tutmadi iki ay sonra normal yolla hamile kaldim. Oglumada bu ignelerle hamile kaldim ama maalesef ölü dogdu(((((((( . Simdi birdaha istiyorum bakalim insaallah tez zamanda olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sagoll ins canim :teselli:Insaallah seydam ben artik tedaviye basladim sadece metformin kullanmiyrum artik Tez zamanda ikimizinde yeniden bebekleri olur Insaallah...
Senin pko yüzündenmi düsügün oldu canim bunu anlayamadim....
Benim kaybim pko dan dolayi degildi...
Devran bende bulanti olmuyor ne zamandir kullaniyorum ,
belki sende farkli etki yapardir ..
özellden yazdim sana canimmopuyorumnanaktanseydam birde özel olmazsa nickin isminlemi alakalı yoksa başka manası varmı bilmiyorumkismile
dogru söylüyorsun canim rabbim yinede annelik duygusunu taddirdi bizlere ,ins yavrularimizada uzun ömürler versin kardessiz birakmasin rabbimSeydam bende puregon tedavisi görüyorum aylrdir hayirlisi bakalim zamani gelince olur herhalde...
Olmazsada yapacak birsey yok Allah Kizima hayirli uzun ömürler verin..
Merhaba hamilesiniz sanirim nasil hamile kaldiniz neler yaptiniz umut olursunuzMrb arkadaşlar. Polikistik over olup metforminle hamile kalanınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?