PKO lu Bayanlar Metforminle Hamile Kalanınız Var Mı Acaba

seymacim

Seymanin ve 3 Melegin Annesi
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2009
370
5
316
44
Bende pko luyum metformin kullaniyorum ama tedavi olmadan hamile kalamadim. Aranizda sadece metforminle hamile kalan varmi??

5 ay kullandım...47 kiloya kadar düştüm..kemiklerim sayılıyodu artık..bıraktım sonra..hamilelik olmadı..pcoluyum ama hiçbir belirtisi yok bende..adet düzenli..çeyrek klomenle yumurtluyorum..kilo yok..kıllanma yok..yani pco bende sorun yaratmıyor..ama eşimin değerleri düşük..varikosel ameliyatı oldu,bekliyoruz..ama metformin çok faydalı bir ilaç..adetleri de düzenliyor..yumurtlama problemi yoksa ve eşinde de sorun yoksa olur sanıyorum..birkaç ay kullanman gerekiyor..

5 ay kullandım...47 kiloya kadar düştüm..kemiklerim sayılıyodu artık..bıraktım sonra..hamilelik olmadı..pcoluyum ama hiçbir belirtisi yok bende..adet düzenli..çeyrek klomenle yumurtluyorum..kilo yok..kıllanma yok..yani pco bende sorun yaratmıyor..ama eşimin değerleri düşük..varikosel ameliyatı oldu,bekliyoruz..ama metformin çok faydalı bir ilaç..adetleri de düzenliyor..yumurtlama problemi yoksa ve eşinde de sorun yoksa olur sanıyorum..birkaç ay kullanman gerekiyor..

Ne sanslisinki kilo sorunun yok keske bende o kadar zayiflasam bu ilacla.
Bende Kilo var Adetim eskisi gibi cok gelmiyor sanki dogum kontrol hapi kullaniyormusum gibi geliyor maalesef.
Yumurtlamada yok ........
Ama en azindan esimde bir sorun yok .
Ben metformini cok uzun süre kullandim ama tam istedigim gibi bir sonuc vermiyor hele su son 7-8 aydir

Son düzenleme:
Ve insaallah tez zamanda bir bebegin olur saglikli bir sekilde canim :1hug:

Ne sanslisinki kilo sorunun yok keske bende o kadar zayiflasam bu ilacla.
Bende Kilo var Adetim eskisi gibi cok gelmiyor sanki dogum kontrol hapi kullaniyormusum gibi geliyor maalesef.
Yumurtlamada yok ........
Ama en azindan esimde bir sorun yok .
Ben metformini cok uzun süre kullandim ama tam istedigim gibi bir sonuc vermiyor hele su son 7-8 aydir

yumurtlama takibi yaptırmadın mı hiç? klomenle ya da iğneyle falan..metformin tek başına yeterli olmaz..ama kilo vermeye çalış..pco nun en büyük düşmanı kilo..yumurtlama oluşur mutlaka,tedavi gördüysen eğer..

yumurtlama takibi yaptırmadın mı hiç? klomenle ya da iğneyle falan..metformin tek başına yeterli olmaz..ama kilo vermeye çalış..pco nun en büyük düşmanı kilo..yumurtlama oluşur mutlaka,tedavi gördüysen eğer..

Canim ben puregon ve coragon igneleride vuruldum kizima hamile kalmadan asilama yaptirdim tutmadi iki ay sonra normal yolla hamile kaldim. Oglumada bu ignelerle hamile kaldim ama maalesef ölü dogdu :((((((((( . Simdi birdaha istiyorum bakalim insaallah tez zamanda olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canim ben puregon ve coragon igneleride vuruldum kizima hamile kalmadan asilama yaptirdim tutmadi iki ay sonra normal yolla hamile kaldim. Oglumada bu ignelerle hamile kaldim ama maalesef ölü dogdu :((((((((( . Simdi birdaha istiyorum bakalim insaallah tez zamanda olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam canim bende metformin kullaniyorumva pkoluyum henüz puregon igneye gecmedim ins önümüzdeki ay seninde bir cocugun varmis allah bagislasin ins kardesleride tez zamanda gelir yavrularimizin ins, bende 5 kayip yasadim bu pko yüzünden seninde rabbim sabrini versin canim birdaha yasatmasin

hayir canimbulanti yok bende , ben ilk 500 sabah ,ögle, aksam aliyordum ,1 ay sonra 850 ye gectik sabah aksam aliyorum cok sükür bir problem yok .nezamandir iciyorsun sen canim??

Insaallah seydam ben artik tedaviye basladim sadece metformin kullanmiyrum artik Tez zamanda ikimizinde yeniden bebekleri olur Insaallah...

Senin pko yüzündenmi düsügün oldu canim bunu anlayamadim....
Benim kaybim pko dan dolayi degildi...

Devran bende bulanti olmuyor ne zamandir kullaniyorum ,
belki sende farkli etki yapardir ..

Insaallah seydam ben artik tedaviye basladim sadece metformin kullanmiyrum artik Tez zamanda ikimizinde yeniden bebekleri olur Insaallah...

Senin pko yüzündenmi düsügün oldu canim bunu anlayamadim....
Benim kaybim pko dan dolayi degildi...

Devran bende bulanti olmuyor ne zamandir kullaniyorum ,
belki sende farkli etki yapardir ..
sagoll ins canim :teselli:
canim benim düsüklerimin sebebi cok arastirildi sadece pko dan dolayi tek sebeb bu ama benim 5 düsügümdede ben pko oldugumu bilmiyordum doktorlarda anlayamadialsanaalsanasmile hic biseyde kullanmadim tabiki :gitme:ilk defa metformin ve purogon igne ile deniycem canim ins ilkinde tutar :Saruboceq:sen nasil bir tedavi görüyorsun ?

kızlar ben hiç kullanamadım 1 ay kullandım bulantıdan en son artık ilacın kutusunu bile görünce kötü olunca kullanmadım günde 3 tane alıyordum günde 1 almayı denedim gene olmadı akannehir bilmiyorum drumla konuşmadım bir daha

Seydam bende puregon tedavisi görüyorum aylrdir hayirlisi bakalim zamani gelince olur herhalde...

Olmazsada yapacak birsey yok Allah Kizima hayirli uzun ömürler verin..

Seydam bende puregon tedavisi görüyorum aylrdir hayirlisi bakalim zamani gelince olur herhalde...

Olmazsada yapacak birsey yok Allah Kizima hayirli uzun ömürler verin..
dogru söylüyorsun canim rabbim yinede annelik duygusunu taddirdi bizlere ,ins yavrularimizada uzun ömürler versin kardessiz birakmasin rabbim

bende de pco vardi acaba hala varmi bilmiyorum 2007 yildinda bir kizim oldu metformin kullanalarak yani 1 ay aldim ilaci hemen hamile kalmistim... oncesinde 1 sene denemistik olmamisti ilactan once rahim filmi de cektirdim gerci.. hic adet olamiyordum 1 sene boyunca.. sonra doktor pco var dedi ilaci verdi adetimi sokturdu ama nasil bir adet bole bisi yok resmen siyaha yakin geliyor kan.. baya agrili falan di... sonraki ay hamile kaldim biraz sansim yaver gitti heralde.. simdi ikinciyi istiyorum dogumdan sonra adetim duzeldi gibi yani gunlerim gene sacmaliyor bazen 30 bazen 35 bazen 26 gunde oluyorum ama en azindan oluyorum... kizimdan oncede ben yasmin kullanmistim 2 sene falan o duzenliyordu tabi.. genc kizken normal olurdum adetlerimi aslinda pco cikinca sasirdim bende ne kilo var ne sivilce nede tuylenme hic belirtim yok yani.. bakalim bu sefer nolucak

Merhaba konu açılalı baya olmuş ama bende pkoyum ama adetlerim düzenlidir doktor bana metformin verdi

Back
X