- Konu Sahibi gokcebuket
evet doktoruma sordum hazirana kadar çatlatma iğnesi falan kullansam mı diye hayal kırıklığı olur ihtimaller az oluyor hazirandaki tüpbebeğine odaklan çok düşünme bunları dedi...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende pco luyum .. ve benım adet duzensızlıgım ole bole dııl kı bı cok defa ılalara bıle tepkı vermıyor yanı senede en fazla 3 defa adet oluyorum , ve dr umun soledıgı eger kendı halıne bırakılırsa 2 senede bı kere belkıı gerceklesır yumurtan dıyr yanı her pco lu nun aynı sekılde ılerlemıyor yumurtlama surecı Rabbım yardımcın olsun benım de bırazdan catlatma ıgnem yapılcakk ılk defa bu noktaya gelebıldım normalde 2 yıldır buyutememıstık yumosları hadı hepımız ıcın hayırlısı :))
selam arkadaşlar benim genelde yumurda akı gibi değilde kremsi oluyor akıntım sonra bitiyor...
Eki Görüntüle 982679 Eki Görüntüle 982680 Eki Görüntüle 982681 Eki Görüntüle 982682
en fazla bu kadar yani...pko olarak kokpiti sen neler yapıyorsun bu konuda canım...
canım benim 3 kez klomenli yumurtlama tedavisi 1 aşılama negatif 81.5 ten 58 e kadar kilo verdim.sonra tüp bebek 1 kez taze embriyo transferi 2 kez donmuş transferi 2 negatif bir kimyasal gebelik sonrası histereskopi kan pıhtılaşması testleri hepsi temiz çıktı sürekli sürekli doktorla ilaçla olmuyo diye yumurtaalarımı kendim takip altında tutim diye ateş ölçme bir yığın ovulasyon testleri her ay sonunda gebelik testleri sonuç hep hüsran negatifin adı artık hüsran oldu...şuanda 2 yıldan beri glukopage kullanıyorum tsh ım yüksekti onun için trioid hapı kullanıyorum ve hazirana tüp bebege hazırlanıyorum bu süreçte eşim varikosel ameliyetı oldu ve şuan bi sorunu kalmadı..yani anlicagın geriye bıraktığım 10 yılım 10 güzel yılım hayallerim gençliğim umutlarım yüzümdeki gülümseme herşeyim geride kaldı şimdi gülüyorum ama sadece yüzümde içimi yaşamayan bilemez zaten....canım ben iki sene kadar kilo verme +klomen kullandım kilo verdim biraz fakat klomen işe yaramadı aşılamanın datutma yüzdesi bayağı düşük olunca ugraşmamak için direkt tüp bebeğe geçtik ilki hiç tutmadı su topladığım için ikinci tuttu fakat çooook kısa süre sonra düştüdr um histeroskopi yapıcaz dedi şimdilik bişey yapmıyorum sen neler yaşadın bu konuda?
canım benim 3 kez klomenli yumurtlama tedavisi 1 aşılama negatif 81.5 ten 58 e kadar kilo verdim.sonra tüp bebek 1 kez taze embriyo transferi 2 kez donmuş transferi 2 negatif bir kimyasal gebelik sonrası histereskopi kan pıhtılaşması testleri hepsi temiz çıktı sürekli sürekli doktorla ilaçla olmuyo diye yumurtaalarımı kendim takip altında tutim diye ateş ölçme bir yığın ovulasyon testleri her ay sonunda gebelik testleri sonuç hep hüsran negatifin adı artık hüsran oldu...şuanda 2 yıldan beri glukopage kullanıyorum tsh ım yüksekti onun için trioid hapı kullanıyorum ve hazirana tüp bebege hazırlanıyorum bu süreçte eşim varikosel ameliyetı oldu ve şuan bi sorunu kalmadı..yani anlicagın geriye bıraktığım 10 yılım 10 güzel yılım hayallerim gençliğim umutlarım yüzümdeki gülümseme herşeyim geride kaldı şimdi gülüyorum ama sadece yüzümde içimi yaşamayan bilemez zaten....
sen tüp bebek düşünmüyomusun peki yeniden bide sen nekadar kilo verdin canım...kilo verin iyileşirsiniz diyen doktora gittim iyileşiyormuyum ben diye iyileşmezsin sen bununla yaşamayı ögrenmelisin dedi....ögrenemiyorum ögrenmekte istemiyorum bu arada 4 aydırda progestan destegi alıyorum adet olmak için....
canım benim 3 kez klomenli yumurtlama tedavisi 1 aşılama negatif 81.5 ten 58 e kadar kilo verdim.sonra tüp bebek 1 kez taze embriyo transferi 2 kez donmuş transferi 2 negatif bir kimyasal gebelik sonrası histereskopi kan pıhtılaşması testleri hepsi temiz çıktı sürekli sürekli doktorla ilaçla olmuyo diye yumurtaalarımı kendim takip altında tutim diye ateş ölçme bir yığın ovulasyon testleri her ay sonunda gebelik testleri sonuç hep hüsran negatifin adı artık hüsran oldu...şuanda 2 yıldan beri glukopage kullanıyorum tsh ım yüksekti onun için trioid hapı kullanıyorum ve hazirana tüp bebege hazırlanıyorum bu süreçte eşim varikosel ameliyetı oldu ve şuan bi sorunu kalmadı..yani anlicagın geriye bıraktığım 10 yılım 10 güzel yılım hayallerim gençliğim umutlarım yüzümdeki gülümseme herşeyim geride kaldı şimdi gülüyorum ama sadece yüzümde içimi yaşamayan bilemez zaten....
sen tüp bebek düşünmüyomusun peki yeniden bide sen nekadar kilo verdin canım...kilo verin iyileşirsiniz diyen doktora gittim iyileşiyormuyum ben diye iyileşmezsin sen bununla yaşamayı ögrenmelisin dedi....ögrenemiyorum ögrenmekte istemiyorum bu arada 4 aydırda progestan destegi alıyorum adet olmak için....
canım bizin yapacağımız tek şey sabır babır sabır bende pkos 35 yaş senin kac aynı 2 düşük bir kimyasal boş gebelik vs vs olmadığım kalmadı anlıyacağın ALAHA şükürler olsun yine yola devam ediyoruz hamıle kalıyoruz buda bir niğmet.. canım o testler gebelik testimi gebelik testi yapsam öyle cıkarmı ki birde sende beyez akıntı hıcmi gelmiyor olivitre igne kac tane yapıyorsun dr bana 2 tane vermişti ama neğatıf.....
canım benim seni çok iyi anlıyorum rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkeze ben senin kadar veremedim yani 50 leri göremedim 94 lerden 77 kiloya kadar düştüm hormonlardan sonra 79 kiloyum şuan tekrar başlıcam maddi olarak biraz toparlanmaya çalışıyoruz kasım ayında düşük yaptım zaten hem dinlenmiş oluyorum bide kendimde tekrar deneme gücü bulamıyorum histeroskopiden sonra belli olur ne olacagı beklicez artık...
canım benim seni çok iyi anlıyorum rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkeze ben senin kadar veremedim yani 50 leri göremedim 94 lerden 77 kiloya kadar düştüm hormonlardan sonra 79 kiloyum şuan tekrar başlıcam maddi olarak biraz toparlanmaya çalışıyoruz kasım ayında düşük yaptım zaten hem dinlenmiş oluyorum bide kendimde tekrar deneme gücü bulamıyorum histeroskopiden sonra belli olur ne olacagı beklicez artık...
allah bu yolda ugrasan herkesin yardımcısı olsun canım öyle bir sorunla karşılaşmadım hiç ilaç lara fazlasıyla tepki veriyorum allaha şükür ama sonuç hüsran tüp bebek tedavisindemisin sen peki...
amınn canım amın .. yok tup bebege gecmedık bu ay normal bı deneyelım dedı sonraısnda bakalım dedı dr um , ama uzun sure yumoslarım buyumedı malesef , neysekı o uzun surecın ardından bır tane yumurtayla carsamba geecesı catlatma ıgnem oldu sımdı beklemedeyım cok umıtlı olmamakla bırlıkte hayırlısı dıyeyım :)
hayırlısı olsun canım inşallah kırmızıların gelmez...
ınss canım .. amaannn tutmasada gelcegını sanmıorum zaten :)) benım kırmızılar peekk nazlıı , ama gelmeyısı ınsaallah bebısten olur
canım adet aralıkların nasıl progestan kullanmayı denedin mi hiç
Adetlerim olmuyor artik adet sokturucu ne kullaniyorsunuz pko lu olarak
inş canım hepimizin isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın...peki adetlerin nasıl canım sana glukopage vermediler mi peki oda baya kilo vermeye yardımcı bi ilaç...tüp bebeklemi hamile kalmıştın ...seni okadar iyi anlıyorum ki düşükler kimysal gebelik ler negatiflerden daha çok yaralıyor insanı...malesef...![]()
amin canım cümlemizin inş evet canım ikinci denememde hamile kalmıştım düştü maalesef yine de cok şükür bana diaformin verdi drum önceden olamazdım adet şimdi aşağı yukarı her ay oluyorum sen nasıl verdin bu kadar kilo ekstra bişey kullandın mı bide senden sonra evlenenlerin senden küçüklerin senden önce çocugu olmazmı insan kocasına bile mahcup oluyo onuda öyle bi durumun içine soktugu için![]()
Diaformin dogum kontrolmu oluyor bana dogum kontrol kusma yapiyor adet sokturen tarlusal harici ilac biliypmusunuz ben bu ay glifor ve sogan kuru basladim adetlerim duzelsin diye