PKO luyum,imkansız denilecek bişey oldu :)

ChoCo_LaTTe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
219
0
46
İstanbul
2010 Haziran da Yasmini bıraktım,adetlerim düzensizleşti,kistler tekrar oluştu..Glucophage kullandım,hala düzene girmeyince primolut verdi doktor.yine adet olamadım ve doktora gittiğimde hamilesin dedi,inanamadım.Testler negatif çıkıyordu..Bu arada idrar yolları enf. için Bissürü ilaç kullanmıştım Hemen doktor değiştirdim.Kullandığım ilaçların ya hep ya hiç kuralında olduğunu ama yine de içim rahatlasın diye Getam 'a gitmem gerektiğini söyledi.Gittim,Allaha şükür bir risk yok,yine de takip edilmesi gerekiyor.Bebeğim gayet sağlıklı,Şu an 11 hafta 4 günlük teyzeleri.Getam da da beni çok aydınlattılar.Doktorumdan da çok memnunum.Allah ın izniyle 40 haftayı tamamlayacağım.Bu arada benden size tavsiye internetten gereksiz birsürü bilgi okuyup kafanızı karıştırmayın.Rahat olun.Ben öyle yapıyorum :) Çok kafama takılırsa doktoruma soruyorum. Sevgiler..

İnan okurken tüylerim diken diken oldu...Öncelikle Allah analı babalı büyütsün...Bende pcoluyum ama daha 23 yaşındayım dr bebek riskin yok dedi 8 aylık evliyim eşimle bebek yapmaya karar verdik mart gibi hamile kalmak istiyorum olursada olmazsada Allahım hayırlısını nasip etsin diyorum...Allah sizinde yolunuzu açık etsin...Yavrunla bir ömür mutlu olman dileğiyle offf yaa yazarken bile diken diken oldummm heyecan bastı benide umarım mart gibi bende yazarım buraya hamişim diye

canım hayrılı olsun allah kucagına alıp sevmeni nasip etsin kendine dikkat et bundan sonra tekrar hayırlı olsun

Mrhaba bende de çikolata kisti var,9.5 yıllık evliyim ama 4 senedir bebek istiyoruz. benim de adetim 8 gün geçti,kan testi negetif dedi yani 0.10 gebelik yok. sizin hangi test negatif çıkmıştı? yoksa bnim de mi doktora gitmem gerek acaba? belki de psikolojiktir.
Bu arada sizin ki de mucize olmuş,Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ...

İyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım.Hiçbirimiz doktor değiliz,ne söylesek yanlış.Kesinlikle doktora danış canım.İnancını da kaybetme..Allah hepinize nasip etsin.Hee.. Bu arada beni doğurtan ebe ye gitmiştim5 haftalıkken doktor göremediği halde o 15 günlükken karnıma elleyip hamilesin sen demişti.Eskileri de kulak arkası etmemek gerek "Ama önce doktor..." Sevgiler.

merhaba peki size bir soru sormak istiyorum .Acaba size yardımcı olan glucophage mı oldu yoksa primolut mu oldu ?Bunu bilmenin mümkünatı varmıdır bilemiyorum ama en azından doktorunuz bir yorumda bulunmuştur sanırım.Sizin adınıza çok sevindim umarım aynı şey benimde başıma gelir.Yoksa yakında ruh hastası olup çıkıcam sanırım

bende senınle aynı durumdayım canım doktorum farlutal verdı 6 gun içtim bitti regl gelmedi 15 gun hastaneye gıttım hamıle olduğumu öğrendim.bebeğimin kaç haftalık olduğunu bilmıyorum doktor 8 hafta olmadan gozukmez dedı ve kalp atışı duyulmadı geç döllenme olmuştur dedi.çunku doktorum adetlerımın düzensız ve pkolu olduğumu biliyodu.3 hafta sonra tekrar gidicem inşallah bebeişin kalp atışını sağlıklı bişekilde duyarız.allahım sen kimseye kaldıramayacağı yükler yükleme yarabbim...dua ile

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende de ne istersen vardı ama oldu mu oluyor:)

Birkaç kilo verdim glucophage kullanırken,primolut a başladığımda zaten hamileymişim Sizi en iyi doktorunuz tanır.İyi bi doktor bulun ve ona bırakın...Kolay gelsin..Bu işte psikoloji de çok önemli..Sürekli düşünürseniz olmaz.Başka şeylere kanalize olmak lazım..

Allah razı olsun...Allah hepimize sağlık versin..

canım seninle diyet bölümünde yazısıyorduk yanlıs hatırlamıyorsam. 3 yıl falan oldu bu söyledigim. Bende pkoluyum dedigin ilacları bende kullandım ama maalesef hamile kalamadım sonunda asılama ve tüp bebek yaptırdık. 2.tüp bebek denememizde hamile kaldım suanda 13+2 yiz. Allah seninkinide diger hamile arkadaslarınkinide korusun, saglıklı bebekler nasip etsin.

çok savindim canım sağlıkla kucağına al sağlıkla büyüt inşş bir pko lu olarak canı gönülden söylüyorum bunu ...

yok arkadaşım,daha yeni üye oldum ben

Allah sana da bebişine de sağlık versin..oyy yerim onu ben :)

tebrik edeerim arkadaşım bende tüp bebek tedavisindeyim Rabbim hamilelerin duasını kabul edermiş bana ve isteyen herkese dua et lütfen olurmu:))

Allah herkese gönlüne göre sağlıklı güzel hayırlı evlatlar versin. Pko luyum ve cok zorluklar cektim. Uzun bir tedavinin arkasından hamile kaldım. Canı gönülden herkese dua ediyorum.

merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hala çocuğum olmadı( bu sene karar verdim doktora gidip tedavimi yapıcam diye ve başladım. ilk etapta glukofaj ilacı ve folik asit ilacı verdi adetin 2. günü gelmemi söyledi. gittiğimde yumurtalar gelişmiyor diye klomen ilaç verdi 5 günlük bir ilaç onunda bitiminde tekrar gittim ve 1 yumurtam oluşmuş 13 mm olmuştu pazartesi günüydü perşembeye kadar büyür dedi ve ovitrella çatlama iğnesi verdi göbekten vurulması daha etkili olur dedi ve vuruldum 36 saat sonrası ilişki istedi 3 gün. ve pazartesi tekrar gittik ultrasonda yumurtalarım dengesi duruyormuş bu iyi bişey dedi rahim arkasında hafif sıvı görünüyor dedi ve bana progesatan hapını verdi bu hap tutumasına sağlıyormuş ve ayrıca düşük tehlikesi yaşayanlar içinde veririliyomuş ve bitince kan testini yaptır öyle gel dedi. eğer pozitif çıkarsa tekrarda progestan hapını verebilirim dedi. ayrıca negatif çıksada geliyosun tedavimiz devam edicek demişti.acaba sonrasında nasıl bir tedavi görücem ve ne gibi ilaçlar kullanmaya başlıcam bilmiyorum. yardımcı olmak adına yapılan işlemleri sizlerle bilgi amaçlı paylaşıcam arkadaşlar. şimdi ise geçen ay 19 şubatta hastalandım ve şuan martın 11 i acaba 19 una kadar hastalanmazsam kanda gebelik testi yaptırcam ve çok heyecanlıyım sanki içimde bir heyecanlı olumlu birşey varmıdır umuduyla bekliyorum....

hamilesindir inşallah. ben 5yıl sonra hamile kaldım.
şöyle ki, tüm yaptırdıklarından önce ben rahim filmi çektirdim. tüpler açık ve herşey normalmiş. işte o zaman dr bana yumurtalarına bakalım, iğnelere başlarız dedi. ama ben dr değişikliğiyle ankara gürgan kliniğe gittim. kan tahlilleri testler sonrasında bana histereskopi yapıldı polip gözlendi ve alabildikleri polipleri almışlar sağlam bi kanama geçirmediğimden (adetimi) septum için mudahale edememişler. 1 ay sonra tekrar gelmem istendi ama ben 1 sene daha ertelemeye karar verdim. adetlerim bildiğin üzere gene düzensiz gene düzensiz dr'a gittim adet söktürücü ilaç yazsın die. ultransonla bakmak istedi ve bebeğin var dedi şok oldum eşim inanamadı dr ikna edemedi ordan çıktık başka hastaneye gittik ve gerisi tarifsiz.
allah isteyen herkese versin inşallah. inanmak ve allaha bırakma gerekiyor.
size tavsiyem yoğunlaşmayın, aklınızdan çıkarın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…