Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık(pko) Matofin ovülasyon testini etkiler mi kızlar
Kızlar insülin direnci için bunu kullanmaya bailafım adetin 2. Günüydü başladım o zaman yazdı doktor pko için diyeceğim o ki ovülasyon testine etkisi olurmu acaba
Kızlar insülin direnci için bunu kullanmaya bailafım adetin 2. Günüydü başladım o zaman yazdı doktor pko için diyeceğim o ki ovülasyon testine etkisi olurmu acaba Eki Görüntüle 2744309
Evet bana da pko dan dolayı verdi yumurta için verdi bişey dicem benim iştahımı hiç etkilemedi şekerden de uzak durmaya çalışıyorum ne kadar becerebiliyorum bilmiyorum ama bu arada ovülasyon testini etkilememesini sevindim yaa
Evet bana da pko dan dolayı verdi yumurta için verdi bişey dicem benim iştahımı hiç etkilemedi şekerden de uzak durmaya çalışıyorum ne kadar becerebiliyorum bilmiyorum ama bu arada ovülasyon testini etkilememesini sevindim yaa