Gebeliğe Hazırlık Pko olanlar hangi belirtileri yaşadiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lataknatuminrahmetillah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
223
58
28
Merhabaa.. pko olanlar acaba adetten once hangi gebelik belirtileri yaşadiniz ? Adet duzensizligi oldugu icin adetim hangi gun gelecek gecikip gecikmedigini bilemiyorum ona yumurtlamadan sonra, adetten once hangi belirtileri yaşadiniz yazarsaniz sevinirim :)

Son düzenleme:
canım ilaçla oldugum zaman hiç belirtim olmuyordu ama 4 aydır normal oluyorum bir hafta önceden başlıyor kasık ve gögüs ağrısı.. şu anda da çok ağrıyor 4 ğün gecti bekliyorum inşallah olurum

Cevabiniz icin tesekkurler ama galiba ya siz sorumu yanliş anladiniz yada ben sizin cevabinizi yanliş anladim... benim sorum pko olanlarin adettn once hangi gebelik belirtileri yasadiklarini merak etmistim :)

Cevabiniz icin tesekkurler ama galiba ya siz sorumu yanliş anladiniz yada ben sizin cevabinizi yanliş anladim... benim sorum pko olanlarin adettn once hangi gebelik belirtileri yasadiklarini merak etmistim :)
:))))yanlıs anlamısım canım ya .normal yolla gebelik yaşamadım .tüp bebekti oda yerleşme kanaması vardı,gögüs ağrısı ve kasık ağrısı vardı canım

:))))yanlıs anlamısım canım ya .normal yolla gebelik yaşamadım .tüp bebekti oda yerleşme kanaması vardı,gögüs ağrısı ve kasık ağrısı vardı canım
Benim hatam normal ben gebelik belirtisi yazmamistim ondan sebep yanlis anlamissin :)) Allah saglik versin anali babali buyutsun insAllah :))) o agrilariniz adetten oncemi basladi ? Ve tup bebekten once ne kadar denediniz ilaclarla, bizde 4 bucuk yildir istiyoruz bir turlu nasip olmadi bu gidisle benide tup bebek yolu gozluyo diye korkuyorum acikcasi ona kalmadan hamile kalabilsem diye dusunuyorum

allah bağışlayamadı canım ikisi de düştü((( adet sonrası trasnfer oluyor canım zaten cok fazla iğne ilaç kullandıgımız için ağrılarımız vs oluyor

allah bağışlayamadı canım ikisi de düştü((( adet sonrası trasnfer oluyor canım zaten cok fazla iğne ilaç kullandıgımız için ağrılarımız vs oluyor
Uzuldum gecmis olsun insAllah en.kissa zamanda bizede nasip olur hayirli saglikli evlatlar aynen benimde yengem 2.cocugu icin kac lez tup bebek denemisti ondan diyo o kadar ilac igne saglik sorunlari yasatiyo bel kasik agrilari kilo falan ondan 3 denemeden daha fazla tup bebek denemesi yapipta sagligindan olma diye

amin canım ..benimde adetlerim düzensiz biraz kilo verdim düzene girmişti ama bir afta gecti henuz olmadım ağrılaırm var bekliyorum

Göğüs hassasiyeti yaşadım ben canım

Hee bendede sanki varla yok arasi bi gidip bi geliyo (oda az fazla degil) sizinkisi nasil hergun devam ediyomuydu o hassaslik ne zaman basladi sizde
Ne zaman başladı hatırlamıyorum canım ya..malum düzensiz adetler var bizde.. dokununca baya baya ağrıyordu öyle hatırlıyorum..ama belirtiler tamamen kişiye göre değişiyor inan..ben beş kez gebelik geçirdim ikiz gebelikte oldu mesela onda sıfır belirti..

Aynen dogru diyosun herkezinki farkli :) o 5 gebeligede dogal yollami hamile kaldin yoksa tedaviylemi canim ?

Aynen dogru diyosun herkezinki farkli :) o 5 gebeligede dogal yollami hamile kaldin yoksa tedaviylemi canim ?
Bir kere soğan kürü ile .. bir kere inofolic combi kullanırken.. diğerlerinde de kilo verdim hep..kilo verdikten sağlıklı beslendikten ve spora başladıktan sonra hamile kaldım..ama maalesef düşüklerim oldu..bir kızım var çok şükür

Allah anali babali buyutsun insAllah :) bi kac ay once inofolic combi kullandim hamile kalamadim, sogan kurunude yaptim ondada kalamadim, bi ara 7-8 kilo vermistim kalamadim ( tekrar aldim ) vakti zamani gelmedi demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…