- 18 Mart 2021
- 11.899
- 62.317
- 548
- Konu Sahibi Birumutiste
-
Evet yapiyorDevlet hastaneleri hormon testi yapıyor mu acaba
Hmm anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallh. Hiç dert etmeyin benşm arkadaşımın eşi varikosaldı. Şuan hamile 5 aylık.Daha onları hiç isteyen olmadı. Zaten varikosel sorununu öğrendikten sonra ben doktora gitmedim hiç.
Çoğu gecistiriyor .İki doktora gittim hiç bakmadılar ya böyle şeylere... Gidip isterim o zamana.
BeeeennArkadaşlar merhaba bu ay 2. Aşılalamı oldum ve bugün adet oldum. Acaba c life karışımını kullanan pkolu hanımlar var mı??
Teşekkür ederim, en kısa zamanda gidip vereyim ya böyle şüphede kalmak zorEvet yapiyor
Çok teşekkür ederim, sizin konunuzda da kendi derdimi yazdım kusura bakmayın lütfenHmm anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallh. Hiç dert etmeyin benşm arkadaşımın eşi varikosaldı. Şuan hamile 5 aylık.
Aynen. Biz zamanında doktora gittiğimizde gidin bir sene sonra gelin filan dedi bayağı rahatlattı eşimi. O seneyi geciktik bir şey yapmadık. Gidip haptırırım hastanedeÇoğu gecistiriyor .
Az evvelde bunu konuştuk teyzemle .
Kan testi verin kadinsal hormonlarıma baktırmak istiyorum deyin.saglik ocağında bakılmıyor bu arada..
Battan 1 hafta kadar önceye randevu alın devletten.muayeneden sonra doktora hormonlarını bakılmadi diye uyarın bı bakalım diye söyleyin.sonra batın 2.veya 3. Günü sizi kan vermek için cagirir.gidin kan verin 2 günde sonuçlar çıkar.iciniz rahat etsin.Teşekkür ederim, en kısa zamanda gidip vereyim ya böyle şüphede kalmak zor
Merhaba eşiniz tedavi oluyormu benide doktor kontrol etti karından ultrosan ve hormon tezleri temiz çıktı eşimin testi icin sınırda varikosel olabilirsin ultrosan çektirmek lazım demişler. Napicagimizi bilemiyoruz 3 aylık evliyizBende regl sorunu olmuyor, göbeğimden de doktor cihazla bakmıştı sorun yok demişti. Bizde eşimde varikosel var bebek olmuyor, bende de sorun varsa bilelim de daha da uzamasın diye sordum. Yumurtlamaya da bakmışlardı hiç bir şey dememişlerdi. Tüpleri kafama takıyorum, acaba yumurtlama rezervlerim azaldı mı düşünüp duruyorum ((
Ay çok teşekkür ederim açıklayıcı yazmışsınız. En kısa zamanda Hall edeyim gerekirse tedavi alayım, her şey de yolundaysa içim rahatlarBattan 1 hafta kadar önceye randevu alın devletten.muayeneden sonra doktora hormonlarını bakılmadi diye uyarın bı bakalım diye söyleyin.sonra batın 2.veya 3. Günü sizi kan vermek için cagirir.gidin kan verin 2 günde sonuçlar çıkar.iciniz rahat etsin.
Merhabalr oncelikle herkesde kilo tuylenme cak diye birsey yoktur. Ve hastalik değildir bir sendromdur. Yumurtlama yapmiyor diye birsey yoktur sağlıklı yumurtlama sorunlari olablyor bunlarda tedavi edilebilen seylerdir.hamile kalmada zorluklar yasanilabilen bir sendrom polikistik over evet ama engel diye birsey yok. Ayrıca vucudumuzu iyi taniyorsak ve bir duzene sokablrsek bu sendromu azaltablme ihtimali olur hastalik olsa bir tedavisi yada amlyati vs olurdu ama malsf yoktur bu hep bizimledr kendimizr iyi bakmalyz polikistik over kist degldr hastalik degldr sendromdur.Pko ultrason da görünen inci kadar kistler dir. Beliritisi tüylenme,kilo, karın bölgesinin oluşması ve daha birçok bilinmeyen hastalıkları vardır. Yumurtlama yapmıyo ama yardımcı üreme teknikleriyle yumurta çatlatma elde edile biliyor fakat ben hamile kalamadım. Üzmek gibi olmasın ama gebeliğe engel bir rahatsızlık malesef tedavi sonucu olabilmesi yüksek tabi
Ya öyle mi ne güzel çok sevindim. Allahım evladını kucağına almayı nasip etsinBeeeennaşılama ve rahim filmi öncesi denemek istedim 4 ay kullanım lazım ben 2. Ay hamile kaldım çok şükür hatta önceki konularımdan bakabilirsin
İnşallah bı sorun çıkmaz.ama çok beklemek istemiyorsanız adet zamanından bir hafta önce başlayın doktorla görüşmeye.zaten hormon testi adet zamanı yapılır.buna dikkat edin.ben bişey çıkmaz diye umuyorum canım.hakkinda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versinAy çok teşekkür ederim açıklayıcı yazmışsınız. En kısa zamanda Hall edeyim gerekirse tedavi alayım, her şey de yolundaysa içim rahatlar
Merhaba ben çevremden hep gördüğüm kadarıyla ve kendimdende yola çıkarak bunları söylemek istedim. Bugün aşılamadan sonra adet oldum ve sinirlerim tavan yaptı. Herşeyi polikistik overe bağlıyorum ne yazıkki CNım yana yana söylüyorum. Çok zor benim içinMerhabalr oncelikle herkesde kilo tuylenme cak diye birsey yoktur. Ve hastalik değildir bir sendromdur. Yumurtlama yapmiyor diye birsey yoktur sağlıklı yumurtlama sorunlari olablyor bunlarda tedavi edilebilen seylerdir.hamile kalmada zorluklar yasanilabilen bir sendrom polikistik over evet ama engel diye birsey yok. Ayrıca vucudumuzu iyi taniyorsak ve bir duzene sokablrsek bu sendromu azaltablme ihtimali olur hastalik olsa bir tedavisi yada amlyati vs olurdu ama malsf yoktur bu hep bizimledr kendimizr iyi bakmalyz polikistik over kist degldr hastalik degldr sendromdur.
Merhaba. Hayır tedavi demediler direkt ameliyat dediler. Önce test verdik sayı ve ileri hız aşağı çıktı. Kan testi fsh yüksek çıktı, dopplere gönderdiler. 3.derece varikosel var ameliyat lazım ama yapamayız kilolusun diye gönderdiler. Başka iki doktor bulduk ikisi de ameliyat yapa biliriz kilo öyle sorun değil dedi. En son gittiğimiz de testleri yeniden istedi, sonuçlara bakarız ameliyatın yararı olursa yaparız, yararı olmazsa başka yol izleriz dedi. Testleri vereceğiz yeniden. Siz ultrason yaptırın ondan sonra belli olur. 1 ve 2.derece varikosel ameliyat yapmaya da bilirlermiş 3.ameliyatlık. bakalım biz ne söyleyecek doktorMerhaba eşiniz tedavi oluyormu benide doktor kontrol etti karından ultrosan ve hormon tezleri temiz çıktı eşimin testi icin sınırda varikosel olabilirsin ultrosan çektirmek lazım demişler. Napicagimizi bilemiyoruz 3 aylık evliyiz
Olur mu öyle şey kadınlar kulübü bunun için var zatenÇok teşekkür ederim, sizin konunuzda da kendi derdimi yazdım kusura bakmayın lütfen
İnşallah bir şey çıkmaz. Yarın alacağım randevu zaten teste yönlendirmek için doktor seçmeye ihtiyaç yok, rahat olur, sonrasına bakalım. Belki de bu beklememiz bizim için hayırlı olanı, başka sorunlar olmasın yeter ki sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza ))İnşallah bı sorun çıkmaz.ama çok beklemek istemiyorsanız adet zamanından bir hafta önce başlayın doktorla görüşmeye.zaten hormon testi adet zamanı yapılır.buna dikkat edin.ben bişey çıkmaz diye umuyorum canım.hakkinda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin
Amin Allah tez zamanda size de nasip etsininşallahYa öyle mi ne güzel çok sevindim. Allahım evladını kucağına almayı nasip etsin
Evet sadece test yaptırmak için doktora gidiyorsun ama ben yine onun cicin de araştırıp gitmiştim.bazi doktorlar gerek görmedikleri için bı kaç testi istemeye biliyor.İnşallah bir şey çıkmaz. Yarın alacağım randevu zaten teste yönlendirmek için doktor seçmeye ihtiyaç yok, rahat olur, sonrasına bakalım. Belki de bu beklememiz bizim için hayırlı olanı, başka sorunlar olmasın yeter ki sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza ))
Hakkınızda hayırlısı olsun biz sperm testi verdik sadece kan vs vermedik onlara da batıralım ozaman orde ultrosan çektirelim. Devlette cekiyorlarmi özele mi gitmek lazım bunun. Sperm sayımız 20milyon cıktı netten bakıyorum sınırda diyorlar birde sanırım şekil bozukluğu varMerhaba. Hayır tedavi demediler direkt ameliyat dediler. Önce test verdik sayı ve ileri hız aşağı çıktı. Kan testi fsh yüksek çıktı, dopplere gönderdiler. 3.derece varikosel var ameliyat lazım ama yapamayız kilolusun diye gönderdiler. Başka iki doktor bulduk ikisi de ameliyat yapa biliriz kilo öyle sorun değil dedi. En son gittiğimiz de testleri yeniden istedi, sonuçlara bakarız ameliyatın yararı olursa yaparız, yararı olmazsa başka yol izleriz dedi. Testleri vereceğiz yeniden. Siz ultrason yaptırın ondan sonra belli olur. 1 ve 2.derece varikosel ameliyat yapmaya da bilirlermiş 3.ameliyatlık. bakalım biz ne söyleyecek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?