pko olup duphaston ve glifor kullanıp hamile kalan var mı?

zeynelim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
5.744
96
158
merhaba,

1 yıldır bebek istiyorum ve son 3 aydır dr kontürolündeyim geçen ay klomen kullandım fakat yumurtam oluşmadı ve dr klomene ara verelım dedı glifor verdı gecen ay ve adetım gunu gunune geldı normalde adetım 3-4 ay ılacsız olmadım olurdu:50: tabıkı kılo problemım fazlaaacaa var :14:
ve bu ayda duphaston adet duzenleyıcı verdı bu tedavıyle hamıle kalırmıyım yoksa cokmu yavas ılerlıyoruz klomen devam etmelıydım kararsızım ve cocukk cokk ıstıorum :nazar::18:

aynı kader arkadaşıyız bende pkoluyum banada glifor ve duphastan verdi ama ben içemedim çünkü mide bulantısı felaket yaptı glifor o yüzden bende kiloluyum sen hic kilo verebildinmi gıliforla yüce mevlam herkese bebişler nasip etsin içindede senle bana arkadaşım.

aynı kader arkadaşıyız bende pkoluyum banada glifor ve duphastan verdi ama ben içemedim çünkü mide bulantısı felaket yaptı glifor o yüzden bende kiloluyum sen hic kilo verebildinmi gıliforla yüce mevlam herkese bebişler nasip etsin içindede senle bana arkadaşım.

ahh cnmm ne ıllet bır hastalıkmıss bu omrumu curuttu durup durup aglama krızıne gırıorum 2 kılo verdım ama yememı tamamen kesersem eger azda olsa kacırırsam gıdıorr suan gene ıstahım acık kısamıorum :5:

ahh cnmm ne ıllet bır hastalıkmıss bu omrumu curuttu durup durup aglama krızıne gırıorum 2 kılo verdım ama yememı tamamen kesersem eger azda olsa kacırırsam gıdıorr suan gene ıstahım acık kısamıorum :5:

Pco dan bende dertlıyım glıfora baslatı drum benıde yanındada klomen verdı adetımın 12. gunug ıdıcem ıste yumurtalık takıbıne
ıstahımı acayıp kestı mıde bulantısı yaptı ama bugun ılk dozu aldım hala ıyıyım yanı bısıyım yok su an:))

sakın vazgeçmeyin sakın sakın sakın !!! önünüzde canlı örneğim bende pcosluyum hemde ilk regl olduğum zamandan beri. doktorum glifor verdi kadın doğum ilacı kullandım cıkkk olmadı etmedi gelmedi reglim. ama vazgeçmeyin dememin sırrı burda. kilolu arkadaşlar size sesleniyorum kilo vermeden hamile kalamazsınız diye asla birşey yok ama zayıflayıp kalırsanız kalma sansınız yükselir. çünkü pcos kiloyu sevmez. bununla yaşamaya alışın ve glifor ilk başlarda mide bulantısı yapar. ben 2000mg kullanıyorum şu anda. ve o kadar çok tedavi yöntemi denedim ki. canınız bişey istemez değil aksine ister yedikce yersiniz. ama yapmayın. doktorunuzdan diaformin de isteyebilirsiniz aynı hapın muadili ama daha etkili. glifor alışma evresinden sonra mide bulantısını ve açlığı azaltıp dengeli duruma sokar. hatta mucize şekilde zayıflatır. ben örneğim buna. moralinizi bozmayın pcos sizle gelmediki:34: bir sorunuz olursa bana sorun seve seve yardımcı olurum sizlere. sanırım tedavi aşamasında daha ileri konumdayım ondan böyle söyledim. birde istanbuldaysanız doktorumun adını verebilirim.

sakın vazgeçmeyin sakın sakın sakın !!! önünüzde canlı örneğim bende pcosluyum hemde ilk regl olduğum zamandan beri. doktorum glifor verdi kadın doğum ilacı kullandım cıkkk olmadı etmedi gelmedi reglim. ama vazgeçmeyin dememin sırrı burda. kilolu arkadaşlar size sesleniyorum kilo vermeden hamile kalamazsınız diye asla birşey yok ama zayıflayıp kalırsanız kalma sansınız yükselir. çünkü pcos kiloyu sevmez. bununla yaşamaya alışın ve glifor ilk başlarda mide bulantısı yapar. ben 2000mg kullanıyorum şu anda. ve o kadar çok tedavi yöntemi denedim ki. canınız bişey istemez değil aksine ister yedikce yersiniz. ama yapmayın. doktorunuzdan diaformin de isteyebilirsiniz aynı hapın muadili ama daha etkili. glifor alışma evresinden sonra mide bulantısını ve açlığı azaltıp dengeli duruma sokar. hatta mucize şekilde zayıflatır. ben örneğim buna. moralinizi bozmayın pcos sizle gelmediki:34: bir sorunuz olursa bana sorun seve seve yardımcı olurum sizlere. sanırım tedavi aşamasında daha ileri konumdayım ondan böyle söyledim. birde istanbuldaysanız doktorumun adını verebilirim.

Super cok ıyı anlattmıssın :D bende yenı basldım glıfora 8. gunum bugun etkılerı azaldı ılk4 gunacayıp ıstahsızlık ve halszlk mıde bulantısı yaptı
gunde 2000 mg alıyorum agır geldı sımdı ıyıyım ama ıstahım kısıldı ama ılk gunlere gore yıne yıyorum kılo vermısım 3 kılo cok mutlu oldum=)

Super cok ıyı anlattmıssın :D bende yenı basldım glıfora 8. gunum bugun etkılerı azaldı ılk4 gunacayıp ıstahsızlık ve halszlk mıde bulantısı yaptı
gunde 2000 mg alıyorum agır geldı sımdı ıyıyım ama ıstahım kısıldı ama ılk gunlere gore yıne yıyorum kılo vermısım 3 kılo cok mutlu oldum=)

işteee buudur yaaa. çok sevindim kader arkadaşım :9: sende gel zayıfla bizimle diyet gruplarında. ay çok güzel kilo veriyoruz şaka gibi :32:

işteee buudur yaaa. çok sevindim kader arkadaşım :9: sende gel zayıfla bizimle diyet gruplarında. ay çok güzel kilo veriyoruz şaka gibi :32:

Canım benım zayıflamısım zatena ma ılacın etkısı gectı sımdlık ıstah yerınde ama tatlı krızı gectı
ve eskısı gıbı sureklıa burcubur ıstegım yok cok mutluyum
yarın dra gıdecegım yumurtalıgıma bakcak
korkuyorum ya hıc olusmamıssa dıe :(

merhaba,

iş değişikliğinden yeni okuyorum k.b ama yazdıkların moral verici bende günde en az 1000 mg en fazla 2000 alıorum bunu dememın bazen unutuorum :17: ama benı ıshal yaptı ve kılo verdımı hısedıorum ama tartılmıorum en son 104 gordukten sonra ben bu ay 17 gun sonra 2. adetımı oldum hemdee bayaaaa bayaaaa yogun hıs bole olmazdım dr bu ıyı bırsey dıooorr :16: c.t muaneye gıdıcem hadı hayırlısı dıorum ıns möelegım daha fazla bekletmeden gelırrr :5: buarad ben ıst hangı dr ben avıcenna soner bey gidiorum oda ii
ahh ahhh bu pko benı ne cok bıtırdı hem kılo hem moral ama ben bır kere hamıs kaldım ama kurtajla sonuclandı bu ıyı dıorlar :32:
Canım benım zayıflamısım zatena ma ılacın etkısı gectı sımdlık ıstah yerınde ama tatlı krızı gectı
ve eskısı gıbı sureklıa burcubur ıstegım yok cok mutluyum
yarın dra gıdecegım yumurtalıgıma bakcak
korkuyorum ya hıc olusmamıssa dıe :(

hayırlısı olsun ıns dr gıttınmı bılmıorum gıttıysen ne dedı nasıl bır tedavı soledı :49:

selm kızlar :) vallahı dra gıttım 12. gunu sol tarafımda 24 mm byutunda bı yumos vardı hemen catlatma ıgnesı oldum
ıgneden sonra 8. ve 38. saatlerde ılıskı oldu ıns tutmustur bılmıyorum kı :/ drum bıdahda cagrmadı

selm kızlar :) vallahı dra gıttım 12. gunu sol tarafımda 24 mm byutunda bı yumos vardı hemen catlatma ıgnesı oldum
ıgneden sonra 8. ve 38. saatlerde ılıskı oldu ıns tutmustur bılmıyorum kı :/ drum bıdahda cagrmadı

ohh ohhh hadı bakalımmm inş. tutmustur cnmmm :49:

meraba.bende bu ay glifora başladım 3.kez kullanıcam klomeni.2.klomeni kullanışımda ultrasonda yumurtam çatlamıştı doktor öle demişti 18 mm di.ama progesteron düşük çıktı 0.8 sizce neden böle bişey olmuştur.

meraba.bende bu ay glifora başladım 3.kez kullanıcam klomeni.2.klomeni kullanışımda ultrasonda yumurtam çatlamıştı doktor öle demişti 18 mm di.ama progesteron düşük çıktı 0.8 sizce neden böle bişey olmuştur.

Psikolojik bile olmuş olabilir. klomen kullanmadım ama sana şukadarını söyleyeyim ben glifor kullandığımda iki ay düzenli regl oldum ama 3. ayda kullanmama rağmen düzenim şaştı. nedeni bariz belli. psikolojik. önce bizim ve vücudumuzun bu hastalıkla barışarak yola girmemiz lazım. ki hayatımızdaki diğer streslerde bu hastalığı etkiliyor. ki stressiz bir hayatı olan malesef yok ama en aza indirmemiz şart.

kızlar bnde pko çıktı çok üzgünüm :(
1 yıldır bebek istiyoruz olmadı.hep de kontrole gidiyordum prolaktin yüksekti düştü ama şidiye kadar hiç bir doktor pko dememişti.en son tıp fakültsine gittim orada koydular teşhisi.
bende hiç belirti yok ama 28 günde bir adet oluyorum çok zayıfım tüylenme problmim yok.
glifor içyorum şimdi.stres yok dedi doktor ama bu durumda daha çok strs oldum bn :(

slm bende pcoluyum istanbulda ii kadın doktoru arıyorum tavsiye edersen sevinirimm

slm bende pcoluyum istanbulda ii kadın doktoru arıyorum tavsiye edersen sevinirimm

Kadın doktoru olarak muhteşem ötesi bir doktor önerebilirim ama bu olay endokrinle de birlikte gitmeli.

Kadın doktoru olarak Tamer Sözen Avrasya hospital da. Endokrin de Ermeni surp pirgiç hastanesinde Nurhan Caneroğlu. İkisiyle yürütürsen kısa sürede hastalığı kontrol altına alırsın. Hamile kalmak isteyen arkadaşımızda İstanbuldaysa Bu doktorları deneyebilir. Çok hamile kalan biliyorum..

Son düzenleme:
bende pkoluyum ve daha 18 yaşındayım.. 15-16 yaşından beri bu hastalıgın varlıgını biliyorum ama o doğuştan benimleymiş sonradan oluşmamış.. sağ overim pcodu ama kilo alınca sol overime de geçti.. ayrıca sağ pco'nun üstüne 12 CM kist oluştu.. onu yok ettiler hemde 10 günde.. şuan diaformin ödem attırıcı ve diane 35 kullanıyorum. diaforminin 5. günündeyim ve 4 kilo verdim.. acayip şekilde iştahımı kesti ve mide bulantılarım çok oldu hala var ama ben gece yatarken içiyorum artık diaformini hem bulantım az oluyo hem de gün boyunca iştahsızlık yapıyo..

KİLO PKO'NUN BAŞ DÜŞMANI PKO GİTMEZ AMA BİZE OLAN ZARARLARINI KİLO VEREREK AZALTABİLİRİZ.

sakın vazgeçmeyin ben bu yaşta bu hastalıkla ugrasıyorum ve erken teşhisle belkide geleceğim kurtulacak..

allah herkese yardım etsin..

Psikolojik bile olmuş olabilir. klomen kullanmadım ama sana şukadarını söyleyeyim ben glifor kullandığımda iki ay düzenli regl oldum ama 3. ayda kullanmama rağmen düzenim şaştı. nedeni bariz belli. psikolojik. önce bizim ve vücudumuzun bu hastalıkla barışarak yola girmemiz lazım. ki hayatımızdaki diğer streslerde bu hastalığı etkiliyor. ki stressiz bir hayatı olan malesef yok ama en aza indirmemiz şart.

mrb canım bende pcosluyum bekarım kilo sorunum yok ve doktor kan degerlerime bakmadan glifor 1000mg yazdı.napacagımı bilmiyorum bu ilacı kullanmam gereklimi beni iyice zayıflatmasın

mrb canım bende pcosluyum bekarım kilo sorunum yok ve doktor kan degerlerime bakmadan glifor 1000mg yazdı.napacagımı bilmiyorum bu ilacı kullanmam gereklimi beni iyice zayıflatmasın

bazı durumlarda ileri boyutta pcosluysanız verebiliyorlar direk ama ben genede kan değerlerine ve troidlerine baktırman taraftarıyım ayrıca insülin direncinede.

bazı durumlarda ileri boyutta pcosluysanız verebiliyorlar direk ama ben genede kan değerlerine ve troidlerine baktırman taraftarıyım ayrıca insülin direncinede.

canım hipotroidim vardı ilaçla suan normal degerlerde ama insülin direncine hiç baktırmadım akş 85 di.20 gibi tekrar gidicem doktora ozaman baktırayım en güzeli.tesekkür ederim canım

Back
X