Pko olup Femara ile gebe kalanlar

newmoon10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
1.233
1.488
133
Balıkesir
Arkadaşlar Merhaba,

Bugün Femaraya başladım adetimin 5.günü ve pkoluyum. Siz değerli anne adaylarından Femara kullananların yorumlarını alabilir miyim? Birde çoğul gebelik olabilir diyorlar Femara ile açıkcası cevaplarınız benim için çok değerli. :dua:

Kaçıncı kullanımda hamile kaldınız.?
Birde ekstra bişey kullandınız mı?
Yumurtalarınız kaç cm gelişmişti?
Çoğul gebelik oluştu mu?

Bu süreci yaşayanların birebir ağzından duymak isterim bunları.
Şimdiden teşekkürler. :)

Bende bugün başladım. Adetimin 2. Günü günde 2 kullanacağım çarşamba kontrolum var. Bakalım hayırlısı :anneadayı:

Bu konuda hiçbir fikrim yok. Direk bugun başlayalım 5 gün kullan gel dedi. Bilemedim şimdi ya 5. Günmü başlanır hep :110:

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün Femaraya başladım adetimin 5.günü ve pkoluyum. Siz değerli anne adaylarından Femara kullananların yorumlarını alabilir miyim? Birde çoğul gebelik olabilir diyorlar Femara ile açıkcası cevaplarınız benim için çok değerli. :dua:

Çoğul gebelik oluştu mu?

Cnm ben pco yum 20 aylik bir oğlum var ve ben hic bir ilc olmadan hamile kldim simdi ikinciyi istiyoruz alti aydir olmadi doktor banada femara verdi icicez bakalim aama umudunu yitirme ben hic ilcsiz hamiel kldim

kızlar ben pkolu değilim ama femara ile iki kez hamile kaldım hatta 2. gebeliğim ikizdi :anneadayı: ama kucağıma almak nasip olmadı. femara klomene göre daha sağlıklı yumurta oluşturuyor klomen bende bir etki yapmamıştı ama femara 2 kere kullandım ikisinde de hamile kaldım.

kızlar ben pkolu değilim ama femara ile iki kez hamile kaldım hatta 2. gebeliğim ikizdi :anneadayı: ama kucağıma almak nasip olmadı. femara klomene göre daha sağlıklı yumurta oluşturuyor klomen bende bir etki yapmamıştı ama femara 2 kere kullandım ikisinde de hamile kaldım.
canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah :) Neden kaybettin bebeklerini? Birde kaçıncı günleri değerlendirmiştin? Benim bugün son gün femara da ne zaman değerlendirmem gerek bilmiyorum.

canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah :) Neden kaybettin bebeklerini? Birde kaçıncı günleri değerlendirmiştin? Benim bugün son gün femara da ne zaman değerlendirmem gerek bilmiyorum.
Cnm ben iki kere ovulasyonla takip ettim ama senin elinde test yoksa riske atmamak için adete kadar gün aşırı değerlendir birde internette ters rahim pozisyonu diye bisi var onuda denemenizi tavsiye ederim ters rahim sorunum yoktu benim ama o pozisyon hamile kalmak icin çok elverişli

Bende pkolundeğilim dr femera önerdi aldım kullandm klomen yaramamıştı yalnz çatlatma iğne vs yapmak istemedi sadece femera kullan dedi demekki pko olmayanlarada veriliyornş sizde pko değilmişsinz :))

Merhaba, size bir şey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Femara ile 2 kere hamile kaldığınızı yazmışsınız, özel değilse düşük mü oldu? Kaçıncı haftada kaybettiniz? Ben de bu konuda çok tedirginim o yüzden size yazdım kusura bakmayın. Teşekkürler şimdiden 🙏🏻

Bende pkoluyum 2 seneden beri çocuk istiyoruz fakat olmuyor aşılama yaptıracam bugün doktora gittim ve femara verdi beş gün kullan gel haftaya Perşembe tekrar gidecm bakalım ne gösterecek durum 🤔

Arkadaşlar Merhaba,

Çoğul gebelik oluştu mu?

Merhaba konunu yeni görüyorum. İlk kullanımda hamile kaldım. 5. Gün başladım ilaca ama doktorum 3 doz olarak da merional verdi göbekten yapılan yumurta geliştirici. 23mm oldu çatlamak üzere dedi o yüzden çatlama iğnesi yaptırmadı. 21. Gün progestan baktı 29.35 çıktı. Çok şükür gebelik müjdesini aldım. Çoğul değil bu arada. Bir de şunu söylemek isterim bu ilacı kullanmadan yani bir önceki ay soğan kürü yapmıştım. Bir de sabah akşam testere dişli aslan pençesi içtim soğan kürüyle beraber + parantez söylemek istedim. Rabbim gönlündekini nasip etsin.

Bende pkolundeğilim dr femera önerdi aldım kullandm klomen yaramamıştı yalnz çatlatma iğne vs yapmak istemedi sadece femera kullan dedi demekki pko olmayanlarada veriliyornş sizde pko değilmişsinz :))
Aynen illa pkolu olmak gerekmiyor yumurtaları dirençli olan kadınlardada yardımcı tedavi olarak kullanılıyor. Zaten femara ilaçı aslında meme kanserinde kullanılan bir ilaç içerisinde östrojen olduğu için meme kanserine karşı kullanılırken yumurta geliştirme özelliğide keşfedildikten sonra kullanılmaya başlanılmış yardımcı tedavide o yüzden doktor tavsiyesi dışında kullanmamak gerekiyor Hoppa
Merhaba, size bir şey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Femara ile 2 kere hamile kaldığınızı yazmışsınız, özel değilse düşük mü oldu? Kaçıncı haftada kaybettiniz? Ben de bu konuda çok tedirginim o yüzden size yazdım kusura bakmayın. Teşekkürler şimdiden 🙏🏻
Tedirgin olmayın sakın doktorunuza güvenin herkesin başına gelecek bir durum değil benim farklı sebeplerden dolayı düşük oldu. Bende kan pıhtılaşması sorunu varmış ilk gebeliğimde o yüzden kalbi durdu yavrumun 2.gebeliğim ise ilk gebeliğimi temizlerlerken iki tüpümüde zedelemişler onun yüzünden ikizlerim dış gebelik olup tüplerimde kalmış mecburen aldılar onlarıda daha sonra 1,5yıl olmadı neler denedim neler aşılama tüp bebek olmadı sonra biraz zaman geçsin bizde para biriktirelim tekrar deneriz dedik biraktık rabbim mucize gibi kızımı bağışladı bize az kaldı inş sağ salim kucağıma alırım :dua::anneadayı:

Aynen illa pkolu olmak gerekmiyor yumurtaları dirençli olan kadınlardada yardımcı tedavi olarak kullanılıyor. Zaten femara ilaçı aslında meme kanserinde kullanılan bir ilaç içerisinde östrojen olduğu için meme kanserine karşı kullanılırken yumurta geliştirme özelliğide keşfedildikten sonra kullanılmaya başlanılmış yardımcı tedavide o yüzden doktor tavsiyesi dışında kullanmamak gerekiyor Hoppa

Tedirgin olmayın sakın doktorunuza güvenin herkesin başına gelecek bir durum değil benim farklı sebeplerden dolayı düşük oldu. Bende kan pıhtılaşması sorunu varmış ilk gebeliğimde o yüzden kalbi durdu yavrumun 2.gebeliğim ise ilk gebeliğimi temizlerlerken iki tüpümüde zedelemişler onun yüzünden ikizlerim dış gebelik olup tüplerimde kalmış mecburen aldılar onlarıda daha sonra 1,5yıl olmadı neler denedim neler aşılama tüp bebek olmadı sonra biraz zaman geçsin bizde para biriktirelim tekrar deneriz dedik biraktık rabbim mucize gibi kızımı bağışladı bize az kaldı inş sağ salim kucağıma alırım :dua::anneadayı:
Sağolun amin inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻

Pco olmayanlara neden femara öneriliyor canım merak ettim 😊

Arkadaşlar Merhaba,

Çoğul gebelik oluştu mu?

Bu ay femara denemistik canım günde iki kez adetin 4. Gunu baslamistik hersey guzel ilerledi sagli sollu birer adet yumurtam olgunlastı kendiligindende catladi ama tutmadi bu ay tekrar gittm doktora tekrar kullanmaya basliyoruz bakalimmm nasip neler olucak gorecegiz ins hayırlı sonuclar aliriz 🤲🌟

Back
X