Evet ya ister istemez sıkıntı yapıyorum bunu kendime bebekte çok istiyoruz eşimle zor bir süreç bizim için gerçektenCanım bu sitede pkolu olup tedaviden geçenlerin gördüğüm kadarıyla hemen hemen hepsi hamile kalmış, pko hamileliği zorlaştırır ama asla engel değildir. Ben de pkosluyum ama henüz evli değilim. Stres yapmayın yumurtanız çabuk büyümüş tedaviye yanıt vermiş bu iyi bir şey
Ya canım öyle mi Allah bağışlasın darısı bizlereMerhaba bende pko var. Femara kullandım ama çok buyutmedi yumurtami iğne tedavisiyle hamile kaldım bikizim var çok şükür rabbim sizlere de nasip etsin
İlk ayklomen kullandık işe yaramadi femara biraz geliştirdi sonra hemen ardına iğne vuruldum karnimdan beş gün ve catlatma iğnesi şükür ikinciayda hemen hamile kaldım inşallah tez zamanda seninde iyi haberlerini alırız canım. :)Ya canım öyle mi Allah bağışlasın darısı bizlere ☺ femera pko da çok etkili diyorlar doktorum da bana bunu kullanalım olmazsa iğneye geçeriz dedi
İnşallah canim böyle tedavide de kalamayinca aşırı moralim bozuluyor çok senin sorun neydi canımİlk ayklomen kullandık işe yaramadi femara biraz geliştirdi sonra hemen ardına iğne vuruldum karnimdan beş gün ve catlatma iğnesi şükür ikinciayda hemen hamile kaldım inşallah tez zamanda seninde iyi haberlerini alırız canım. :)
Pko var canım çok sayıda yumurta oluyor ama maalesef ne buyuyo ne catliyorduİnşallah canim böyle tedavide de kalamayinca aşırı moralim bozuluyor çok senin sorun neydi canım
Aynı soru bende de var cnaimPko var canım çok sayıda yumurta oluyor ama maalesef ne buyuyo ne catliyordu
Pko var canım çok sayıda yumurta oluyor ama maalesef ne buyuyo ne catliyordu
Valla canım bilmiyorum hani ama benimde bugün 20. günüm akıntı ile karışık cok az kan var dahada gelmedi ama femera kullanmadımKizlar femara kullandim gecen ay ve de bu ay catlatma igneside olmadim 2 aydir gecen ay bisey olmadi ama bu ay adetimin 20 gununde lekelenmem oldu 2 gun damla sadece ama gun boyu degil ara ara biraz bel agrisi hafif kasik agrisi vardi simdi arada bir bel agrisi oluyo yerlesme olabilirmi bu test yaptim dun negatif yani lekelenmeden 3 gun sonra bilgisi olan nolur cvp verebilirmi
Ama bence yerleşme kanaması olabilir o zaman çıkmaz zaten testteKizlar femara kullandim gecen ay ve de bu ay catlatma igneside olmadim 2 aydir gecen ay bisey olmadi ama bu ay adetimin 20 gununde lekelenmem oldu 2 gun damla sadece ama gun boyu degil ara ara biraz bel agrisi hafif kasik agrisi vardi simdi arada bir bel agrisi oluyo yerlesme olabilirmi bu test yaptim dun negatif yani lekelenmeden 3 gun sonra bilgisi olan nolur cvp verebilirmi
Yaa keske oyle olsa canim hic bi belirtimde yok ara ara bel agrisi var ama o hep oluyo adete yakin bilmiyorum cok kafam karisikAma bence yerleşme kanaması olabilir o zaman çıkmaz zaten testte
Canım bata kaç gün kaldı demiştin eğer on günden fazla varsa idrarda cikmayabilir bikac gün daha bekleyip kan ver benceKizlar femara kullandim gecen ay ve de bu ay catlatma igneside olmadim 2 aydir gecen ay bisey olmadi ama bu ay adetimin 20 gununde lekelenmem oldu 2 gun damla sadece ama gun boyu degil ara ara biraz bel agrisi hafif kasik agrisi vardi simdi arada bir bel agrisi oluyo yerlesme olabilirmi bu test yaptim dun negatif yani lekelenmeden 3 gun sonra bilgisi olan nolur cvp verebilirmi
3-6 gun arasi kaldi canim pko var emin olamiyorumCanım bata kaç gün kaldı demiştin eğer on günden fazla varsa idrarda cikmayabilir bikac gün daha bekleyip kan ver bence
Banami yazdin tatlim senErken gebelik testi yapabilirsin canım ya da bekliceksin adetin düzenli miydi
Evet canım ya alintilamayi unutmusumBanami yazdin tatlim sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?