• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko olup hamile kalamayanlar ne yapıyorsunuz

Bende de pko var kızlar. Soğan suyu içtim fakat bende etki etmedi. Doktora gittim bi ilaç verdi bana. Cyclo-progynova adinda. Hamile kalmayı da kolaylaştırdığını söylemişler forumda. Bakalim bende nasıl etki edecek :dua:

Bnde pkoyum.ilacsiz olamam regl.sendemi boylesin???

kızlar bugün ovitrelleden sonra 11.günüm gögüslerim çok büyüdü ve acıyor. karnım ağrıyor sizce bunlar belirtmi yoksa kendmi mi kandıryorum bukdr çabuk olurmu belirtiler

Mrb bendede pkos var 3 haftalık hamileliğim klomen sayesinde düştü doktorum çocuğun olmaz yumurtalıkların çatlamıyo dedi ve ben o süre içinde hamileymişim. İnşallah bu ay tekrar hamile kalabilirim dua etmeyi ihmal etme. Ben pkos için günde 7 inciri 3 orta boy havucu ayrı ayrı 2 bardak temiz suda kaynatıp karıştırıp içtm ve bu yumurtalıklarımı çatlattı
Canım bende 6 aylık evliyim ilk iki ay hasta olmadım pko hastasıyım ama son 4 aydır günü sasmadan adet görüyorum klomen kullandım yumurtlamamda oluyor eşim ve ben bebis istiyoruz senin de duzenliymis insaALLAH bende hamile kalirim

Mrb kızlar bana da doktor pko demişti 6 aylık evliyim ilk ay adet olmadım ama sonrasında günü gününe adetim gelmeye başladı bugün tekrar doktoruma gittim klomen verdi tekrardan ikinci defa verdi bu defa da olmazsa güçlü iğne tedavisine baslicam dedi sizce başlamalı miyim yoksa erken mi bunun için?

Canım bende 6 aylık evliyim ilk iki ay hasta olmadım pko hastasıyım ama son 4 aydır günü sasmadan adet görüyorum klomen kullandım yumurtlamamda oluyor eşim ve ben bebis istiyoruz senin de duzenliymis insaALLAH bende hamile kalirim
Canim prolaktin yüksek olan inciri kullanamıyo işte ben prolaktin var yüksek suan bir kur deniyorum inşallah ise yarar

Kızlar yrın doktra gdiyorum ovitrellenin 12.günü bugn kasık ağrım var adet olckmşm gbi gögüslerm şişti doktru aradm yrn kontrle gel ddi

kızlar bugün ovitrelleden sonra 11.günüm gögüslerim çok büyüdü ve acıyor. karnım ağrıyor sizce bunlar belirtmi yoksa kendmi mi kandıryorum bukdr çabuk olurmu belirtiler
Canim igenin etkisi o bende oldum aşılama klomen takip çatlama iğnesi hamilelik belirtileri genelde bir ay sonra başlar ama herkeze aynı olmaz inşallah sen hamissindir

Canım hamilelik varmı belli olmadım daha kesintisi vardır
Yok cnm ya tutmadı bu ay adet oldum işte.yrn 3.günm doktragdicm bakalım ne dcek ya tüplerde tıkanıklık varmı die dşnüyom ama o snraki aşamada yapılıyomş bu iğne tedavisi 3 ay denendkten snra olmazsa. Srcam ynede yrn doktra

Back
X