Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MasAllah cnm kacinci denemede hamile kaldn bi de pko ileri miydi hani bende de var dendi yumurtlama tembelligi kalitesiz oluyrmus bende klomen ve catlatma ignesi kullandm henuz ignenin 10. Günü belli degil biseyBen canım. Bana da pko var dendi. Yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
İleri derece mi bilmiyorum ama. Dr engel değil demişti. İlk çatlatma iğnemde hamile kaldım. Tabi ondan önce yaklaşık 1 yıl kendim ugrastum olmadıMasAllah cnm kacinci denemede hamile kaldn bi de pko ileri miydi hani bende de var dendi yumurtlama tembelligi kalitesiz oluyrmus bende klomen ve catlatma ignesi kullandm henuz ignenin 10. Günü belli degil bisey
Belli oluyor mu hemen o günİğnenin 14. Günü kan vererek ögrenmiş tim gebeliği
Insallah canim benim :)Belli oluyor mu hemen o güninsAllah benim için de olumlu olur
Evet kan değerim 37 idi 14.gün. İnş canmBelli oluyor mu hemen o güninsAllah benim için de olumlu olur
İyi geceler canım 21 ağustosta başladım klomene 29 unda kontrole geldim adetin 12. Gününde 3 yumurtam olusmus ikisi 14 mm bi tane de 17 mm çatlatma ignemi vuruldum o günKızlar kaçıncı günde gelisti yumurtanız?
Bende pkoyum yarın 22.günüm yine kontrolüm var en son 14-15 mm lik iki yumurta büyümüştür bekliyorum bende
Merhaba pkolu ve hamile bendeBen pkoyum ve 16 aylık evliyım doktor sen pkosun dedi her ay adet olurum ama günleri değişiyor ve hamile kalmak istiyorum Klomen estrofem kullanıyorum bunları kullanıp hamile kalan varmı
Benimde 2 yumurtam olmuş ikiz olabilir dedi doktor 16-17 mm. Çarşamba günü ins asilama oluyorumİyi geceler canım 21 ağustosta başladım klomene 29 unda kontrole geldim adetin 12. Gününde 3 yumurtam olusmus ikisi 14 mm bi tane de 17 mm çatlatma ignemi vuruldum o gün
Hadi insAllah canım sağlıklı olsun da Rabbim nasip eder insAllahBenimde 2 yumurtam olmuş ikiz olabilir dedi doktor 16-17 mm. Çarşamba günü ins asilama oluyorumyarın akşam catlatma ignesi
İnşallah dua edelim kızlar yine haber veririm tekrar insHadi insAllah canım sağlıklı olsun da Rabbim nasip eder insAllah![]()
Gerçekten mi bende uğraşıyorum darısı bana çok sevindımMerhaba pkolu ve hamile bende![]()
Amin inşallah kısa zamandaGerçekten mi bende uğraşıyorum darısı bana çok sevindım![]()
Bende klomen Adetin ikinci günü başladım birde estrofem kullanıyorum hala klomen bitti 2 Eylül de başladım 9 Eylül de bitti klomen 16 Eylül de kontrole gidcem altan muayene olcam nasip ksmetİyi geceler canım 21 ağustosta başladım klomene 29 unda kontrole geldim adetin 12. Gününde 3 yumurtam olusmus ikisi 14 mm bi tane de 17 mm çatlatma ignemi vuruldum o gün
Hadi hayırlısı canımBende klomen Adetin ikinci günü başladım birde estrofem kullanıyorum hala klomen bitti 2 Eylül de başladım 9 Eylül de bitti klomen 16 Eylül de kontrole gidcem altan muayene olcam nasip ksmet
Estrofem ne icin kullaniyorBende klomen Adetin ikinci günü başladım birde estrofem kullanıyorum hala klomen bitti 2 Eylül de başladım 9 Eylül de bitti klomen 16 Eylül de kontrole gidcem altan muayene olcam nasip ksmet