Pko olup hamile kalanlar? Tedavili yada tedavisiz?Umut olun bana

Patriska

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
105
18
13
30
Pko olup tedavi görüp bırakan yada görmeden hamile kalan var mı? Adet düzensizliğine ve yumurtlama bozukluğuna napabiliriz ki:KK64:

ben daha hamile değilim malesef pcos hastasıyım yumurtalama olmadı gecen ay bu ay ilaçların dozunu artırdık 1 tane oldu bakalım beklemedeyiz ama sürec cok yıpratıcı

yok canım bebek tedavısı ıcın yumurtlamak ıcın di bekarken tarlusal felan ıcıyordum adet olmak ıcın

inşallah canım senın surecin nedir
Canım bende de pko var 9 ay cocuk istedik olmayınca gecen ay klomen kullandım catlatma iğnesiyle ama tutmadı bu ay. Onun haricinde değerlerim normal ama çalıştığım icin bu ay tekrar bi klomen yumurtlama kontrolüne fln gitmek zor gelsi eşimde gitme bi kendi haline birak bakalim takma kafana oyle deneyelim fln dedi galiba bi süre kendi haline birakicam

Canım bende de pko var 9 ay cocuk istedik olmayınca gecen ay klomen kullandım catlatma iğnesiyle ama tutmadı bu ay. Onun haricinde değerlerim normal ama çalıştığım icin bu ay tekrar bi klomen yumurtlama kontrolüne fln gitmek zor gelsi eşimde gitme bi kendi haline birak bakalim takma kafana oyle deneyelim fln dedi galiba bi süre kendi haline birakicam
anladım canım hayırlısı artık

Dr bendede yok denck kadar az olsada pko pldgbu söyledi. Klomen kullandım bu ay 8 yumurt olustu ay sonu belli olck sonuc

Pko olup tedavi görüp bırakan yada görmeden hamile kalan var mı? Adet düzensizliğine ve yumurtlama bozukluğuna napabiliriz ki:KK64:
Bende pcosluyum canım. Yeni bir doktora başladım. Günde iki kez femera ve sabah aç karnına çörekotu kestane balı karışımı kullanıyorum Cuma günü tekrar kontrole gideceğim yumurtlama takibine aldı 🙄

ben daha hamile değilim malesef pcos hastasıyım yumurtalama olmadı gecen ay bu ay ilaçların dozunu artırdık 1 tane oldu bakalım beklemedeyiz ama sürec cok yıpratıcı
Merhaba ben de şiddetli pko var ben de üç tane yumurtam vardı bu ay ben hiç adet görmüyorum ilaçsız benim de o yüzden umudum yok süreç yıpratıcı gerçekten hayırlısı allahtan

Back
X