• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkoyla hamile kalma

Öncelikle inşallah Hamile kalır bebeğinize kavuşursunuz. Ben de 24 yaşındayım 9 aylık evliyim kendimi bildim bileli polikistiğim var, 1,5 ay öncesinde hastaneye gittiğimde doktor gebelik için zayıflamam gerektiğini v birkaç ay deneyip sonrasında tedaviyle hamile kalabileceğimi söyledi. İnanın çok korkuyorum ya ilerde olmazsa diye şuan 90 kiloyum boyum1.68 kendimi şimdiden gebelik için hazırlamaya çalışıyorum kilo vermeye çalışıyorum. Burada birçok yazı okudum polikistikle alakalı. hamile kalan arkadaşların nasıl kaldıklarını neler uyguladıklarını merak ediyorum
İnşallah sende kavuşursun canım rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah

çok haklısınız ama nedense benim içimden de hemen olmayacak gibi geliyor, ama dediğim gibi şuan diyetteyim en azından bi 10-15 kilo versem de diyorum buradaki yazıları okuyunca hemen denemeye başlamak daha mantıklı geliyor
Bende kilo verdim 15 kg hâlâ daha vermeye çalışıyorum ama yinede olmadı hamilelik

hayır kullanmadım aslında bebek için erken olduğunu da düşünüyorum, bir yandan kilo verip sağlıklı hamilelik olsun istiyorum bir yandan olmazsa en azından şimdiden denemeye başlasak en azından olursa 1 tane olsun çocuğumuz diye de düşünüyorum kafam çok karışık henüz 9 aylık evliyiz ama eşimle 7 sene sevgililik sonrası evlendik.
Kilonuzu bence bu kadar kafaya takmayın çok daha kilolu insanlar gebe kalıyor gebelikte de sağlıklı beslenebilirisniz

hayır kullanmadım aslında bebek için erken olduğunu da düşünüyorum, bir yandan kilo verip sağlıklı hamilelik olsun istiyorum bir yandan olmazsa en azından şimdiden denemeye başlasak en azından olursa 1 tane olsun çocuğumuz diye de düşünüyorum kafam çok karışık henüz 9 aylık evliyiz ama eşimle 7 sene sevgililik sonrası evlendik.
Ovulasyon testi ile yumurtlamanızı takip edin . Gerekli takviyeleri alıp sağlıklı beslenin eminim olur ❤️ bence ertelemeyin

Hayıtı bende duydum kullanmak da istiyorum hormon değerlerimi bozarım diye çok korkuyorum sanki normalken hamile kalmışım gibi🤣
hayıt tam aksine hormonları dengeliyor, bi doktordan duymuştum
Kilonuzu bence bu kadar kafaya takmayın çok daha kilolu insanlar gebe kalıyor gebelikte de sağlıklı beslenebilirisniz
evet ama hamilelikte daha çok kilo alıyor insan

Arkadaşlar 2 yıl 9 aydır hiç hamile kalmadım hafif pko var adetlerim düzenli hormonlar normal rahim filmi normal yumurtlama tedavisi gördüm 4 kere. c life macun kullandım 15 kg verdim hâlâ daha kilo vermeye çalışıyorum 68 kiloyum şuan ama ne yaparsam yapayım gebelik olmadı sizden isteğim neler yaparak hamile kaldınız buradan paylaşır mısın çok istiyorum anne olmayı burada dertleşelim olur mu

Bu da en son
Hormon değerlerim
Prolaktin 15.02
Antimüllerien hormon 4.491
Tsh 1.89
E2 39
Total testesteron 30
Fsh 7.77
Lh 8.68
Hidroskiprogesteron 0.47
DHEA 307
Doktora danışarak inositol kullanmanı tavsiye ederim. Ben pcos lu olarak faydasını gördüm

Merhaba kızlar bende kendimi bildim bileli pcosum ara kanamalarım hep olur reglim 30-40 gün arası değişir hep düzensiz + çikolata kistim de var bebek düşünmeye başladığımda C life bitkisel macuna başladım ve Ovulasyon testi yaptım 2. Ayda hamile kaldım düşükle sonuçlandı maalesef ama kullandıklarımın etkili olduğunu düşünüyorum tavsiye olsun 🥰

Merhaba kızlar bende kendimi bildim bileli pcosum ara kanamalarım hep olur reglim 30-40 gün arası değişir hep düzensiz + çikolata kistim de var bebek düşünmeye başladığımda C life bitkisel macuna başladım ve Ovulasyon testi yaptım 2. Ayda hamile kaldım düşükle sonuçlandı maalesef ama kullandıklarımın etkili olduğunu düşünüyorum tavsiye olsun 🥰
Bende kullandım bende etki etmedi maalesef

Back
X