Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl düzensizliği var mı varsa ne yapıyorsun canim onun icinben daha hamile değilim malesef pcos hastasıyım yumurtalama olmadı gecen ay bu ay ilaçların dozunu artırdık 1 tane oldu bakalım beklemedeyiz ama sürec cok yıpratıcı
ben ilaç kullanmadan hiç regl olmazdım canım kendiliğinden hiç olmazdıRegl düzensizliği var mı varsa ne yapıyorsun canim onun icin
Ne ilacı peki bana duphaston verdi doktor. 1 yil once de korunurken yasmin içiyodymben ilaç kullanmadan hiç regl olmazdım canım kendiliğinden hiç olmazdı
Bu ilaçlar regl olmanada mi yardımcı oluyorGunde 3 doz klomen 1 doz femara ile 1 yumurta gelisti canım
Anladim canim Allah gönlüne gore versin tez zamanda insallahyok canım bebek tedavısı ıcın yumurtlamak ıcın di bekarken tarlusal felan ıcıyordum adet olmak ıcın
inşallah canım senın surecin nedirAnladim canim Allah gönlüne gore versin tez zamanda insallah
amin canımAnladim canim Allah gönlüne gore versin tez zamanda insallah
Canım bende de pko var 9 ay cocuk istedik olmayınca gecen ay klomen kullandım catlatma iğnesiyle ama tutmadı bu ay. Onun haricinde değerlerim normal ama çalıştığım icin bu ay tekrar bi klomen yumurtlama kontrolüne fln gitmek zor gelsi eşimde gitme bi kendi haline birak bakalim takma kafana oyle deneyelim fln dedi galiba bi süre kendi haline birakicaminşallah canım senın surecin nedir
anladım canım hayırlısı artıkCanım bende de pko var 9 ay cocuk istedik olmayınca gecen ay klomen kullandım catlatma iğnesiyle ama tutmadı bu ay. Onun haricinde değerlerim normal ama çalıştığım icin bu ay tekrar bi klomen yumurtlama kontrolüne fln gitmek zor gelsi eşimde gitme bi kendi haline birak bakalim takma kafana oyle deneyelim fln dedi galiba bi süre kendi haline birakicam
Bende pcosluyum canım. Yeni bir doktora başladım. Günde iki kez femera ve sabah aç karnına çörekotu kestane balı karışımı kullanıyorum Cuma günü tekrar kontrole gideceğim yumurtlama takibine aldıPko olup tedavi görüp bırakan yada görmeden hamile kalan var mı? Adet düzensizliğine ve yumurtlama bozukluğuna napabiliriz ki![]()
Merhaba ben de şiddetli pko var ben de üç tane yumurtam vardı bu ay ben hiç adet görmüyorum ilaçsız benim de o yüzden umudum yok süreç yıpratıcı gerçekten hayırlısı allahtanben daha hamile değilim malesef pcos hastasıyım yumurtalama olmadı gecen ay bu ay ilaçların dozunu artırdık 1 tane oldu bakalım beklemedeyiz ama sürec cok yıpratıcı