Pko olup hsg çekilip hamile kalan varmı

Melekzrgty85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
7
0
36
32
Kızlar merhaba bu hafta doktor randevum vardı ve hsg filmi çekilmemi önerdi doktorum sağ ve sol yumurta pko var küçük küçük gebelik için engel değil dedi ama tüplerin durumunada bakıcak sanırım 8aylık evliyim hiç korunmadık ama çocuk olmadı benim gibi durumu olan varmı tecrübelerini

Merhaba bende tek yumurtalikta pcos gorunumu var tahlillerim normal sadece AMH yuksek cikti. Ilkinde evlendikten 3 ay sonra hamile kaldim sonra plansiz oldugu icin uzunca bir sure kardes istemedik 11 yil gecti aradan ve korunmadigimiz zamanlarda da olmadi gebelik. Doktor HSG istedi iki tupum de tikanmis sezaryenden dolayi filmi cekerken actilar. 7 ay sonra da hamile kaldim 2.ye. Aklınıza takilan bir sey varsa sorabilirsiniz.

Ben birsey sorabilir miyim ? Acaba anestezili mi oldunuz yoksa anestezisiz mi oldunuz ? Birde acı oldu mu ? Bende bu ay cekilecegim devlet hastanesinde cok heyecankıyım . Hic gebelik okmadi . 10 aylik evliyim

Ben birsey sorabilir miyim ? Acaba anestezili mi oldunuz yoksa anestezisiz mi oldunuz ? Birde acı oldu mu ? Bende bu ay cekilecegim devlet hastanesinde cok heyecankıyım . Hic gebelik okmadi . 10 aylik evliyim
Anestezisiz oldum hic canim acimadi sadece ilaci basincla verdikleri icin saniyelik bir basinc hissi oluşuyor karin bolgesinde. 3 kez verdiler hic sıkıntı yasamadim.

Bugün çektireceğim çok heyecan yaptım sanırım genel anestezi ile çekilecek ama yinede korku sardı umarım yakın zamanda gelir bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…