- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.069
- 133
- 30
- Konu Sahibi Hayalperestttttttt
Kızlarr lütfen pco olup tüp bebek yaptıranlar nasıl oluyor ilk denemede tutanlar şuan bekleyenler var mu bende şuan kist olduğu için doğum kntrl hapı kullanıyorum beklemedeğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bakalım artık son çareCanim ben suan asilama sonucumu bekliyorum fakat burdan tanistigim bir arkadasim pco ve direk tüp yaptirdi hic beklemeden ve tuttu bebegi yani maddi acidan hazirsaniz denemekte fayda var diye düşünüyorum![]()
Asilama denemediysen ilk asilama dene becde pcoyum aşılama ya gectim bu ayEvet bakalım artık son çare
Canım polipte varmış bide tüplerimde genişleme doktor dedi isterseniz yapalım ama tutması zor yok dedim aynı ilaçları alıyorsun nerdeyseAsilama denemediysen ilk asilama dene becde pcoyum aşılama ya gectim bu ay
Ozaman zorlama kuzum tüpe gecin biraz maliyetli olsada garantici biriysen tüp en mantiklisi acil şifalar diliyorum ins en kisa surede cok yipranmadan bebegini kucagina alirsinCanım polipte varmış bide tüplerimde genişleme doktor dedi isterseniz yapalım ama tutması zor yok dedim aynı ilaçları alıyorsun nerdeyse
Amin inşallahOzaman zorlama kuzum tüpe gecin biraz maliyetli olsada garantici biriysen tüp en mantiklisi acil şifalar diliyorum ins en kisa surede cok yipranmadan bebegini kucagina alirsin![]()
Ben şuan transfer in 4 günümdeyim doktorum tedaviye başlamadan kistimin içini boşalttıKızlarr lütfen pco olup tüp bebek yaptıranlar nasıl oluyor ilk denemede tutanlar şuan bekleyenler var mu bende şuan kist olduğu için doğum kntrl hapı kullanıyorum beklemedeğim![]()
3 aşılama yaptırdık tutmadı . Eşimde ileri hızlı hareketlilik 0 bende de pcos vardı çok şükür ilk denemede tuttu . Şuan 15 haftalık gebeyim . Rabbim herkese nasip etsinKızlarr lütfen pco olup tüp bebek yaptıranlar nasıl oluyor ilk denemede tutanlar şuan bekleyenler var mu bende şuan kist olduğu için doğum kntrl hapı kullanıyorum beklemedeğim![]()
Ayy ne güzel kaç yumurtanız toplandı peki kaç tenesi döllendi3 aşılama yaptırdık tutmadı . Eşimde ileri hızlı hareketlilik 0 bende de pcos vardı çok şükür ilk denemede tuttu . Şuan 15 haftalık gebeyim . Rabbim herkese nasip etsin![]()
22 toplandı 18 işleme alındı5. Güne 9 tane kalmıştı canım . Ama tabi 9 transfer hakkımız yok. 3 tüpü 3 er adet konuldu .biri transfer edilirken 2 si çöpe gitti .Ayy ne güzel kaç yumurtanız toplandı peki kaç tenesi döllendi
İyimiş baya ama pcolarda hep okuduğum kadarıyla embriyo sayısı fazla oluyor sanırım fazla yumurta olduğu için22 toplandı 18 işleme alındı5. Güne 9 tane kalmıştı canım .
Evet yumurta fazla oluyor tabi ki 5.güne giden daha çok embriyo oluyor o konuda şanslıyızİyimiş baya ama pcolarda hep okuduğum kadarıyla embriyo sayısı fazla oluyor sanırım fazla yumurta olduğu için![]()
Ayy en büyük korkum ya yumurtalar döllenmezse diye çok eşimde sorun yok ama pcolar böyle bir sorun okumadım hiç genelde oluyorEvet yumurta fazla oluyor tabi ki 5.güne giden daha çok embriyo oluyor o konuda şanslıyız![]()
16 tane toplandı 7 si kaliteli dendi siperm verildi 4 tanesi döllendi ikisini dondurduk ikisini koydukKaç tane yumurtanız oluştu kaç tanesi döllendi acaba
İnşallah ikiz olur16 tane toplandı 7 si kaliteli dendi siperm verildi 4 tanesi döllendi ikisini dondurduk ikisini koyduk
Canım kaç yaşında sin kaç yıldır olmuyor bende pco luyum 23 yaşındayım iki yıl sonra kendiliginden oldu hamilelik şuan ikinciye hamileyim hiç bekledinizmiKızlarr lütfen pco olup tüp bebek yaptıranlar nasıl oluyor ilk denemede tutanlar şuan bekleyenler var mu bende şuan kist olduğu için doğum kntrl hapı kullanıyorum beklemedeğim![]()
İnşllh rabbim hayırlısını nasip etsin hayırlı degilse de hayra çevirip nasip etsin inşallah bana benim gibi isteyen herkese sanada etsin rabbim inşllhİnşallah ikiz olur![]()