Gebeliğe Hazırlık PKO OLUP TÜP BEBEK YAPTIRANLAR YARDIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben suan asilama sonucumu bekliyorum fakat burdan tanistigim bir arkadasim pco ve direk tüp yaptirdi hic beklemeden ve tuttu bebegi yani maddi acidan hazirsaniz denemekte fayda var diye düşünüyorum 🤍

Canım polipte varmış bide tüplerimde genişleme doktor dedi isterseniz yapalım ama tutması zor yok dedim aynı ilaçları alıyorsun nerdeyse
Ozaman zorlama kuzum tüpe gecin biraz maliyetli olsada garantici biriysen tüp en mantiklisi acil şifalar diliyorum ins en kisa surede cok yipranmadan bebegini kucagina alirsin 🤍

Kızlarr lütfen pco olup tüp bebek yaptıranlar nasıl oluyor ilk denemede tutanlar şuan bekleyenler var mu bende şuan kist olduğu için doğum kntrl hapı kullanıyorum beklemedeğim🤗🤗
3 aşılama yaptırdık tutmadı . Eşimde ileri hızlı hareketlilik 0 bende de pcos vardı çok şükür ilk denemede tuttu . Şuan 15 haftalık gebeyim . Rabbim herkese nasip etsin 🤲🏻

Kızlarr lütfen pco olup tüp bebek yaptıranlar nasıl oluyor ilk denemede tutanlar şuan bekleyenler var mu bende şuan kist olduğu için doğum kntrl hapı kullanıyorum beklemedeğim🤗🤗
Canım kaç yaşında sin kaç yıldır olmuyor bende pco luyum 23 yaşındayım iki yıl sonra kendiliginden oldu hamilelik şuan ikinciye hamileyim hiç bekledinizmi

Back
X