Pko over olup çatlatma iğnesi vurulanlar?

mervee1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
212
24
38
29
Kizlar pko hastayım 1buçuk senelik evliyim klomen tedavisi işe yaramadı hormonların düzgün ama pkoluyum acaba iğneyle hamile kalanlar varmı tabi Rabbimin izniyle hamile kalma oranı yuksemi

Ben Kaldim iki cocugum var birincisi igne vurulduktan sonra tuttu digeri igne ye gerek Yok dedi doktor umitsiz oldugu icin tutmaz dedi bosunaymis ama tuttu igne siz Kaldim Her iki sinde de kilo verip kl omen kullandim

Bende polikistik over hastasıyım. Ve klomen+çatlatma iğnesi oldum. Ve 15.günde bugün adet oldum. Soğan kürü yaptım defalarca evet faydasını gördüm. Kendiliğinden yumurtadim. Bende 1.5yıllık evliyim. Ve gebe kalamadım

Kizlar pko hastayım 1buçuk senelik evliyim klomen tedavisi işe yaramadı hormonların düzgün ama pkoluyum acaba iğneyle hamile kalanlar varmı tabi Rabbimin izniyle hamile kalma oranı yuksemi
Bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum bir kaç ay Ama gebelik olmadı daha sonra ara verdim ve tekrar bu ay başladım klomen +çatlatma iğnesi ve inofolic beraber kullanıyorum inş bu ay nasip kısmet olur Allah’ın izniyle rabbim tüm gönlünde evlat isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inş

Back
X