PKO SENDROMU

Hormonlarında bir sıkıntı olmadığı halde sadece ultrason görüntüsü pko olan var mı kızlar?

Hormanlarımda problem yok ama pkos var bende de :( Nerden sahip olduk, nasil olduysak kahrolası ne illet bişey yaa. Adetim gecikiyo bi umutlaniyorum ama sonuç yumurtaliklarim çalismiyo tedaviye sil bastan başla:(((

benim hormonlarim duzgun ultrasonda yumurtaliklarim tembel cikiyor. hic kendinizi uzmeyin genc kiz oldugumdan beri bu hastalikla ugrasiyorum kendimi bildim bileli dogum kontrol haplati kullandim sonuc sil bastan yrniden ayni noktaya gelsi.. aylarca 6 7 ay adet gormedigimi biliyorum. hep cocugum olmayacak dir dusunurdum. doktorumda tedaviyle olur demisdi. evlendim ve 2 bucuk yillik evliyim 10 aylikda bebegim var. hamile kaldim ustelik dogurdum ve buyuttum. her sey kafada bitiyor tedavisiz hamile kaldim inandim olacagina ve hic kafaya takmadim. insallah sizlerinde olur bol bol dua ediyorum isteyen herkese

Pco herkeste farkli seyrediyor kiminde sadece hormonel kiminde sadece yumurtalikta ama genellikle hem ultrason hem hormon ile desteklenmisse pcos deniyor.

Korkma, genetik bir durum ve cok fazla yaygin. Ama hersey yoluna giriyor

Hormanlarımda problem yok ama pkos var bende de :KK43: Nerden sahip olduk, nasil olduysak kahrolası ne illet bişey yaa. Adetim gecikiyo bi umutlaniyorum ama sonuç yumurtaliklarim çalismiyo tedaviye sil bastan başla:KK43:((
Biberiye çayı için.
1 seneden fazladır düzenli adet görüyorum pko bende de vardı.
Yazık içtiğim ilaçlar için kendime üzülüyorum.

Arkadaşlar merhaba.benim bir oğlum var.geçen senede bir kimyasal gebeliğim var.kasık ağrım sebebiyle doktora gittiğimde pkolu olduğumu öğrendim.daha önce böyle bir problemim yoktu.adet düzensizliğimde yok.doktor prolaktin hormonunum yüksek olduğunu söyledi ve dostinex verdi.ikinci bebek istiyorum çok ama yaklşık 1senedirolmuyor..bu ay ilk defa soğan suyu kürüyaptım.bakalım adetimi bekliyorum.rabbim hepimizin hakkındahayırlısını nasip etsin inşş.

Ben ben ben :KK48: canim sadece ultrasonda gorunuyor pko ne hormonlarda nede adette bir sikintim yoktu ama 1.5 yil hamile kalamadim en son rahim filmi sonrasi ikinci ay hamile kaldim iki kere catlatma denedim 8 ay glifor kullandim hicbiri gebeligi saglamadi :(

Hormonlarında bir sıkıntı olmadığı halde sadece ultrason görüntüsü pko olan var mı kızlar?
Bende varım canimmm hormonlarım gayet düzenli ama görüntüsü mevcut bide adet düzensizliği de var tabii. Yarından itibaren klomene başlıyorum hayirlisiyla insallah fazla bekletmez beni miniğim...

Biberiye çayı için.
1 seneden fazladır düzenli adet görüyorum pko bende de vardı.
Yazık içtiğim ilaçlar için kendime üzülüyorum.
Biberiye çayını nasıl yapıp içiyorsunuz ne sıklıkla bende de pko var 3 4 ayda anca adet olabiliyorum çoğu zaman adet söktürücü kullanıyorum biraz bahseder misiniz

Biberiye çayını nasıl yapıp içiyorsunuz ne sıklıkla bende de pko var 3 4 ayda anca adet olabiliyorum çoğu zaman adet söktürücü kullanıyorum biraz bahseder misiniz
Aktarlarda satılıyor.
Hergün bir bardak kaynamış suya bir tutam atıp içiyorsunuz. Bu kadar ;)

Benim de ultrason görüntüsüyle teshisi konuldu. Hormonlarım normal. Bir oğlum. Var ve hamileyim şu anda. Hemde tek korunmasız ilişkiyle. Saç dökülmesi ve tüylenme bendeki yan etkileri kel kaldım diyeyim sen anla :KK43: herkeste belirtisi farklı seyrediyor. Ama soğan kürüyle çocuk sahibi olan çok insan var olmada bile dert etmeyin lütfen. Uzay çağında yaşıyoruz artık

selam kızlar.bende pkoyum hemde hormonları normal ama kendı kendıne adet bile goremeyen pko:( 2 yumurtalıgımda minik kistlerle dolu. 2 kere asılama oldum nasıp olmadı.4yıllık evlıyım 2senedır evladımız olsun ıstıyoruz.Rabbim ol der ve olur ıns ne dıyelım:( ama işte benım takıldıgım şu:hormonlar normal denılıyor ama adetım gelmıyor hemde aylarca:( tarlusal içmek zorundayım hep.benım gıbı olan var mı???

selam kızlar.bende pkoyum hemde hormonları normal ama kendı kendıne adet bile goremeyen pko:KK43: 2 yumurtalıgımda minik kistlerle dolu. 2 kere asılama oldum nasıp olmadı.4yıllık evlıyım 2senedır evladımız olsun ıstıyoruz.Rabbim ol der ve olur ıns ne dıyelım:KK43: ama işte benım takıldıgım şu:hormonlar normal denılıyor ama adetım gelmıyor hemde aylarca:KK43: tarlusal içmek zorundayım hep.benım gıbı olan var mı???
Benimde aynı pko var ama hormonlarım normal tek yumurtaligimda var kist. 1 yıllık evliyim adetlerim düzensiz. Doktorum primolut diye bi ilaç verdi şimdi onu kullanıyorum 28 günde adet oluyorum. 6 ay kullanicam 3. Ayimdayim. Doktorum kendiliğinden hamile kalırsın dedi bakalım bekliyoruz

Benimde aynı pko var ama hormonlarım normal tek yumurtaligimda var kist. 1 yıllık evliyim adetlerim düzensiz. Doktorum primolut diye bi ilaç verdi şimdi onu kullanıyorum 28 günde adet oluyorum. 6 ay kullanicam 3. Ayimdayim. Doktorum kendiliğinden hamile kalırsın dedi bakalım bekliyoruz

Peki adetlerin ilacsiz geliomu ??gnede primolutu kullanmadan once?

Arkadaşlar bende 2 ay önce pko olduğumu öğrendim evliliğimde 3. Yılımı bitirdim 15 aydır bebek istiyorum ilk 5. Ayda olmayınca gittim doktira herşey normal çıktı bir yıl bekle dedi bir yıl dolunca tekrar gittim pko olduğunu öğrendim fakat adetlerim çok düzenli hormonlarım normal çıktı prolaktin biraz yüksek çıktı o da sorun değil dedi doktor neyse yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden oluştu büyüdü ve 21 mm e ulaşınca catlatmm iğnesi oldum tutmadı tekrar gittim rahim filmi çekelim dedi çektiler tuplerim açık çıktı doktor bu üç ay içinde hamile kalma olasılığın yüksek dedi bu ay adet olursan gel dedi bundan sonrası ne oalçak nasıl bir tedavi uygular acaba yoksa direk aşılamaya mi geçsek ve bütün bunlardan anladığım aslında gebeliğe engel bir durum yok sanırım yanlış mı düşünüyorum

Arkadaşlar bende 2 ay önce pko olduğumu öğrendim evliliğimde 3. Yılımı bitirdim 15 aydır bebek istiyorum ilk 5. Ayda olmayınca gittim doktira herşey normal çıktı bir yıl bekle dedi bir yıl dolunca tekrar gittim pko olduğunu öğrendim fakat adetlerim çok düzenli hormonlarım normal çıktı prolaktin biraz yüksek çıktı o da sorun değil dedi doktor neyse yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden oluştu büyüdü ve 21 mm e ulaşınca catlatmm iğnesi oldum tutmadı tekrar gittim rahim filmi çekelim dedi çektiler tuplerim açık çıktı doktor bu üç ay içinde hamile kalma olasılığın yüksek dedi bu ay adet olursan gel dedi bundan sonrası ne oalçak nasıl bir tedavi uygular acaba yoksa direk aşılamaya mi geçsek ve bütün bunlardan anladığım aslında gebeliğe engel bir durum yok sanırım yanlış mı düşünüyorum
genelde rahim filmlerinden sonra hamilelik olasiligi yuksektir ilk aydn tutan var hemde kapaliykn tupleri. ins tutar cnm kafaya takma akisna birak her seyi. bende pko luyum tedavisiz oldu seninde olur ins.

oglum 1 yasinda cnm 3 ay icinde hamile kaldim ama hic takmamaya calistim akisina biraktim. zaten evliligimin 6. ayi falandi yanlis hatirlamiyorsam. doktorada gittim tedavi etmedi bir sene gecsin dedi olmazsa tedaviye baslariz dedi. bende her seyi akisina biraktim. cok sukur allah isteye herkese versin ins. sende kafana takma.cnm ins olucak. tanidigim da var ilk cocugu var ikincide tupleri tikali actirip da hamile kalan bence bu zamanlarini iyi degerlendir. ozellikle esine kahve icir bol bol. sonra benim yaptiklarim :) iliskiye 2 gunde bir devam et ve sabahlari erkeklerin sperleri daha hareketli olurmus. her gun iliskiyi yumurtlama zamanlarinda dene. :)birde pko lu bayanlarin yumurtlamalari normal insanlardaki gibi 14 gunde bir olmaz ki benim oyle.ogluma gec dollenme sonucu gamile kaldim sana tavsiyem adet duzensiligin varsa 2 gunde bir iliskiyi dene. cok sık iliski erkek spermelerini azaltiyormuymus yada her zaman saglikli sperler uretmesini engelliyormus. ilk aylarda cok arastirmisdim sonra son hamile kaldigim ay artik normal hayatima devam etmisdim. birde bi bayanlar her iliskiyi aman hamile kalicam diye dusunerek gerceklestiriyoruz. senden ricam her iliskini boyle dusunerek gerceklestirme cunki bu bile etkiliyormus cocuk olup olmamasini. guzel haberlerini bekliyorum :)

Canim kahve türk kahvesi mi olacak bir de ne faydası var. İnan bu söylediklerinin hepsini yapıyorum 15 aydır gün aşırı iliskıyi denedim her gün ilişkiyi denedim yok olmadı bu arada bende adet duzensizligi yok ve yumurtlama günüm hep adetin 14. 15. Ya da 16. Günü oluyor ama tüpler filanda açık çıktı ya kafam çok rahatladı bundan sonrasını akışına bıraktım. Teşekkürler tavsiyelerin için

Back
X