Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hormonlarında bir sıkıntı olmadığı halde sadece ultrason görüntüsü pko olan var mı kızlar?
Biberiye çayı için.Hormanlarımda problem yok ama pkos var bende deNerden sahip olduk, nasil olduysak kahrolası ne illet bişey yaa. Adetim gecikiyo bi umutlaniyorum ama sonuç yumurtaliklarim çalismiyo tedaviye sil bastan başla
((
Bende varım canimmm hormonlarım gayet düzenli ama görüntüsü mevcut bide adet düzensizliği de var tabii. Yarından itibaren klomene başlıyorum hayirlisiyla insallah fazla bekletmez beni miniğim...Hormonlarında bir sıkıntı olmadığı halde sadece ultrason görüntüsü pko olan var mı kızlar?
Biberiye çayını nasıl yapıp içiyorsunuz ne sıklıkla bende de pko var 3 4 ayda anca adet olabiliyorum çoğu zaman adet söktürücü kullanıyorum biraz bahseder misinizBiberiye çayı için.
1 seneden fazladır düzenli adet görüyorum pko bende de vardı.
Yazık içtiğim ilaçlar için kendime üzülüyorum.
Aktarlarda satılıyor.Biberiye çayını nasıl yapıp içiyorsunuz ne sıklıkla bende de pko var 3 4 ayda anca adet olabiliyorum çoğu zaman adet söktürücü kullanıyorum biraz bahseder misiniz
Benimde aynı pko var ama hormonlarım normal tek yumurtaligimda var kist. 1 yıllık evliyim adetlerim düzensiz. Doktorum primolut diye bi ilaç verdi şimdi onu kullanıyorum 28 günde adet oluyorum. 6 ay kullanicam 3. Ayimdayim. Doktorum kendiliğinden hamile kalırsın dedi bakalım bekliyoruzselam kızlar.bende pkoyum hemde hormonları normal ama kendı kendıne adet bile goremeyen pko2 yumurtalıgımda minik kistlerle dolu. 2 kere asılama oldum nasıp olmadı.4yıllık evlıyım 2senedır evladımız olsun ıstıyoruz.Rabbim ol der ve olur ıns ne dıyelım
ama işte benım takıldıgım şu:hormonlar normal denılıyor ama adetım gelmıyor hemde aylarca
tarlusal içmek zorundayım hep.benım gıbı olan var mı???
Benimde aynı pko var ama hormonlarım normal tek yumurtaligimda var kist. 1 yıllık evliyim adetlerim düzensiz. Doktorum primolut diye bi ilaç verdi şimdi onu kullanıyorum 28 günde adet oluyorum. 6 ay kullanicam 3. Ayimdayim. Doktorum kendiliğinden hamile kalırsın dedi bakalım bekliyoruz
genelde rahim filmlerinden sonra hamilelik olasiligi yuksektir ilk aydn tutan var hemde kapaliykn tupleri. ins tutar cnm kafaya takma akisna birak her seyi. bende pko luyum tedavisiz oldu seninde olur ins.Arkadaşlar bende 2 ay önce pko olduğumu öğrendim evliliğimde 3. Yılımı bitirdim 15 aydır bebek istiyorum ilk 5. Ayda olmayınca gittim doktira herşey normal çıktı bir yıl bekle dedi bir yıl dolunca tekrar gittim pko olduğunu öğrendim fakat adetlerim çok düzenli hormonlarım normal çıktı prolaktin biraz yüksek çıktı o da sorun değil dedi doktor neyse yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden oluştu büyüdü ve 21 mm e ulaşınca catlatmm iğnesi oldum tutmadı tekrar gittim rahim filmi çekelim dedi çektiler tuplerim açık çıktı doktor bu üç ay içinde hamile kalma olasılığın yüksek dedi bu ay adet olursan gel dedi bundan sonrası ne oalçak nasıl bir tedavi uygular acaba yoksa direk aşılamaya mi geçsek ve bütün bunlardan anladığım aslında gebeliğe engel bir durum yok sanırım yanlış mı düşünüyorum