Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayni boydayiz ve benim kilom 50ydi evlendigimde 55 kiloyla hamile kaldim ve 75 le.dogum yaptim biraz zayifla fazla kilo yumurtalarda yaglanma yapiyor ve gebelik sansini azaltiyor. bizim gibi hastalar da kklo almaya musaittir dikkat et cnm sunuda dile getiriyim benimde ilacsiz adet gormuyorum tedavi goruyorum ve bittigi zaman tedavi bir kac ay kendiliginden lluyor duzenleniyor ve kesiliyor. ben hamile kalmadan dogum kontrol haplariyla korundum ve adetlerkmi duzene soktukdan sonra biraktim bu da yaklasik 6 ay kadardi ve biraktikdan sonra 3 ay boyunca korunmayi biraktim ve adet goruyordjm o aylarda 3. ayda gebe kaldim ama desigim gibi kilom azdi kistlerim yoktuKizlar bende pkoyum.1.65 boyum war 73 kiloyum.sizce kilo engelmi???sizler kac kilosunuz???benim birde reglim kendi kendine gelmiyor
Arkadaşlar bende 2 ay önce pko olduğumu öğrendim evliliğimde 3. Yılımı bitirdim 15 aydır bebek istiyorum ilk 5. Ayda olmayınca gittim doktira herşey normal çıktı bir yıl bekle dedi bir yıl dolunca tekrar gittim pko olduğunu öğrendim fakat adetlerim çok düzenli hormonlarım normal çıktı prolaktin biraz yüksek çıktı o da sorun değil dedi doktor neyse yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden oluştu büyüdü ve 21 mm e ulaşınca catlatmm iğnesi oldum tutmadı tekrar gittim rahim filmi çekelim dedi çektiler tuplerim açık çıktı doktor bu üç ay içinde hamile kalma olasılığın yüksek dedi bu ay adet olursan gel dedi bundan sonrası ne oalçak nasıl bir tedavi uygular acaba yoksa direk aşılamaya mi geçsek ve bütün bunlardan anladığım aslında gebeliğe engel bir durum yok sanırım yanlış mı düşünüyorum
ayni boydayiz ve benim kilom 50ydi evlendigimde 55 kiloyla hamile kaldim ve 75 le.dogum yaptim biraz zayifla fazla kilo yumurtalarda yaglanma yapiyor ve gebelik sansini azaltiyor. bizim gibi hastalar da kklo almaya musaittir dikkat et cnm sunuda dile getiriyim benimde ilacsiz adet gormuyorum tedavi goruyorum ve bittigi zaman tedavi bir kac ay kendiliginden lluyor duzenleniyor ve kesiliyor. ben hamile kalmadan dogum kontrol haplariyla korundum ve adetlerkmi duzene soktukdan sonra biraktim bu da yaklasik 6 ay kadardi ve biraktikdan sonra 3 ay boyunca korunmayi biraktim ve adet goruyordjm o aylarda 3. ayda gebe kaldim ama desigim gibi kilom azdi kistlerim yoktu
peki tedavi gordugun o bir sene boyunca dogum kotrol hapi kullandinya o zamanda kist varmiydi. kalici kistmi bide adet olmadigin icin uzun sure kist olusabiliyor ve ader gorunce temizleniyor. benim oyleydi ve normal bir seydi yani kimi doktor bana kist var derdi adet gorurdum ilacla aonra giderdi mesala. birde 1 sene tedavi gordun yasminle ilaci biraktigim ay adet gormuyormusun kendiliginden.Bende kistte war iste cnm;( ama dogum kntrol bana yaramadi iste 1sene yasmin ictim tikir tkir adet oldum braktim gene ayni 3ay gelmedi
peki tedavi gordugun o bir sene boyunca dogum kotrol hapi kullandinya o zamanda kist varmiydi. kalici kistmi bide adet olmadigin icin uzun sure kist olusabiliyor ve ader gorunce temizleniyor. benim oyleydi ve normal bir seydi yani kimi doktor bana kist var derdi adet gorurdum ilacla aonra giderdi mesala. birde 1 sene tedavi gordun yasminle ilaci biraktigim ay adet gormuyormusun kendiliginden.
peki tedavi gordugun o bir sene boyunca dogum kotrol hapi kullandinya o zamanda kist varmiydi. kalici kistmi bide adet olmadigin icin uzun sure kist olusabiliyor ve ader gorunce temizleniyor. benim oyleydi ve normal bir seydi yani kimi doktor bana kist var derdi adet gorurdum ilacla aonra giderdi mesala. birde 1 sene tedavi gordun yasminle ilaci biraktigim ay adet gormuyormusun kendiliginden.
anladim cnm senin yumurtlama sorunun var bence sen doktor tedavisini ihmal etmemelisin. asilama falan yada catlatma ignesi yapiyorlar yumurtan ne zaman olgunlasiyorsa ona gore doktor ayarliyor cokda bilgim yok acikcasi duydugum kadariyla eminim tedaviyle olur allahin izniyleHayir girmuyorum cnm.sorunda bu ya zaten(benim kistlerim adetle falan gtmio yaa hep ordalarr
anladim cnm senin yumurtlama sorunun var bence sen doktor tedavisini ihmal etmemelisin. asilama falan yada catlatma ignesi yapiyorlar yumurtan ne zaman olgunlasiyorsa ona gore doktor ayarliyor cokda bilgim yok acikcasi duydugum kadariyla eminim tedaviyle olur allahin izniyle
bence degistirmelisin bu kadar sacma is olurmu ya insan bir bilgisayarina kayit yapar hastasinin durumunu ona gire yol izler hic beklemeYa bende rahim filmi cekunmistum ya temiz çıkmıştı doktor adet olursan tekrar gel demişti öğretmenim ben tatile girecez memlekete gidicez adetim de tatile denk geliyor diye aradım tamam tatilden sonra gel dedi hocam bundan sonra ne yapıcaz dedim eşinle bir hafta aralıksız ilişki deneriz dedi bende hocam onu yaptık zaten dedim catlatma iğnesi de yaptık olmadı dedim bana sen gel bi bakarız dedi ben çok sinirlendim benim için çok önemli olan bu durumu nasıl sen gel bakarız seklinde ifade edebiliyor ve kaç kere görüşmemize rağmen beni hatırlamıyor her defasında aynı soruları soruyor bu doktoru değiştirmeli miyim
Evet bu gün kafam çok karıştı bir kere daha gidicem ona göre değiştircembence degistirmelisin bu kadar sacma is olurmu ya insan bir bilgisayarina kayit yapar hastasinin durumunu ona gire yol izler hic bekleme
Canım merhaba nasıl hamile kaldın neler yaptın anlatabilir misinBenim de ultrason görüntüsüyle teshisi konuldu. Hormonlarım normal. Bir oğlum. Var ve hamileyim şu anda. Hemde tek korunmasız ilişkiyle. Saç dökülmesi ve tüylenme bendeki yan etkileri kel kaldım diyeyim sen anlaherkeste belirtisi farklı seyrediyor. Ama soğan kürüyle çocuk sahibi olan çok insan var olmada bile dert etmeyin lütfen. Uzay çağında yaşıyoruz artık
kilo yumurtlamaya engel olabiliyor bendede sol yumurtalıkta tembellik vardı doktorum kilo vermelisin dedi çok kilom olmasada göbişim vardı o bile yaramadı bana düşün :)Kizlar bende pkoyum.1.65 boyum war 73 kiloyum.sizce kilo engelmi???sizler kac kilosunuz???benim birde reglim kendi kendine gelmiyor
Canim sen soğan kürü ile mi hamile kaldınCanım merhaba nasıl hamile kaldın neler yaptın anlatabilir misin![]()
Canım bana sorduysan hayır kazayla olduCanim sen soğan kürü ile mi hamile kaldın